Proslov svědku

Nemáte někdo nějaké inspirace na proslov svědku?
Odpovědět
Taky by se mi hodilo něco, čeho bych se mohla chytnout. Na svatbě budu já za svědkyni a ženichův svěděk, chtěli bychom zkusit nějaký společný a originální proslov.
Odpovědět
Dle mého názoru a zkušenosti z proslovu na svatbě mého nejlepší kamaráda je nejlepší si proslov vymyslet od začátku do konce sám, protože si líp všechno zapamatujete, když to půjde přímo z Vás (prostě Vaše slova). Já jsem začal něčím podobným jako seznam, nebo to spíše byly body toho o čem hodlám mluvit. Za prvé, je to jednodušší na zapamatování a máte čeho se chytit, kdyby Vám něco vypadlo a za druhé můžete vymýšlet každou část tak trošku zvlášť. U mě to bylo zhruba nějak takhle: 1) představení se a poděkování svatebčanům, že dorazili 2) poděkování rodičům novomanželů (že vychovali skvělé děti a za pomoc při přípravách) 3) lichotky a poděkování novomaželům (krásná nevěsta, krásná svatba atd.) 4) něco o novomanželech (jak jste se vy s nima poznali a proč je máte rádi jako dvojici, nebo v čem jsou vyjímeční) 5) něco o ženichovi (vtipné zážitky, udělat si srandu z jeho neduhů (jen něco lehkého, jako je například nedochvilnost atd. rozhodně se vyvarujte něčemu co by ho ztrapnilo + vyzdvihnutí jeho předností) 6) něco o nevěstě (chválit, chválit, chválit :-D) 7) popřát vše nejlepší do života 8) poděkování za pozornost a pozdvihnutí skleničky na přípitek novomanželům Tak snad to někomu pomůže a držím Vám palce ať se Váš proslov líbí, jako se líbil ten můj, nezdá se to, ale člověku přitom trošku vyschne v krku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jirko, máš někde svůj proslov sepsaný, nejen body, ale celý? Sháním něco pro inspiraci a na netu nic moc k dohledání není (nebo je, ale samý rádoby vtipný řeči a to na svatbě, kam jdu já, fakt nikdo nechce). Díky
Odpovědět
@morgan9 koukni ke me do alba, mam tam proslov meho svedka
Odpovědět
@morgan9 Ahoj, zkusim se doma podívat do počítače a pak kdyžtak pošlu ve zprávě.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky:) I ta osnova tady je super, stejně proslov musí být osobní a na míru konkrétním novomanželům, ale osnova se hodí vždycky. Simona007: díky za inspiraci:)
Odpovědět
@jirkag Mohla bych taky kdyžtak poprosit o proslov? Děkuju
Odpovědět
@morgan9 @koltel tak holky, máte to tam, nechť je Vám dobrou inspirací :-)
Odpovědět
V ČR je tradicí, že proslov má nejdřív otec nevěsty a potom otec ženicha... ;-) samozřejmě může mít i svědek, ale nezapomínat na tatínky!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@jirkag Můžu taky poprosit o inspiraci an proslov? Čeká mě to příští týden a jsem už celkem zoufalá :) Děkuji.
Odpovědět
@jirkag Ahojky mohla bych taky prosím poprosit o proslov děkuji :)
Odpovědět
Ahojky poslal by mi někdo prosím pro inspiraci proslov ?? :D moc děkuji :)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, mohla bych také poprosit o proslov, moc děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?