Proslov svědka

Dobrý den, nevím si rady ohledně proslova ke svatební hostině. Jsem svědkyní nevěsty. Nemáte prosím někdo nějaké ukázky Vašich proslovů? Díky za odpověď :)
Odpovědět
Nejlepší je něco krátkého, trošku vtipného a hlavně osobního. Na internetu najdeš spoustu proslovů se všemi klišé. Lepší je když můžeš říct něco osobního o nevěstě. Jaká byla jako malá, nebo jaká studentka, a jak si našla skvělého chlapa a že na ní má být hodnej a ať jsou spolu šťastni. Stačí pár vět, většinou je fópá spíš moc dlouhý proslov než obráceně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
U nás na svatbě měli proslov svědci, tatínek ženicha a maminka nevěsty a bylo to super 🙂 Pokud někdo z Vás svatbu plánuje a blízké čeká proslov, sepsali jsme článek u nás na blogu, který vám určitě pomůže. Tady máte kousek návodu 🙂 Žádné mluvené slovo nemusí, a ani by nemělo mít, striktní strukturu a osnovu. Pokud ale nejste rozený řečník, držte se těchto pěti bodů, které vám svatební proslov a jeho přípravu značně ulehčí. 1) Oslovení 2) Uvítání 3) Osobní příběh 4) Gratulace a blahopřání novomanželům 5) Poděkování, předání slova
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?