Přišlo by vám divné, kdyby svědci nestáli přímo za snoubenci?

Profilova fotka
Krásné odpoledne všem! Máme v plánu při obřadu překvapení - budeme se ženichem v dresech, které mají na zádech naše přijmení. Já budu mít přes nové jméno stuhu se starým jménem, kterou mi pak svědkyně odepne. Aby byl fór dokonalý, tak potřebuji, aby svědkové nestáli přímo za námi, aby ta jména byla vidět. Co myslíte, jak to bude vypadat, když je "odšoupnu" trochu bokem?
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se brali v kostele a svedci nestali za nami - byli bokem pred prvni radou lavic.
Odpovědět
Uplne v pohode. Treba v Olomouci na radnici svedkove stoji/sedi bokem. Jsou jakoby v prvni rade a za nimi sedi ostatni hoste. My budeme mit venkovni obrad a planuju to podobne. Chci, aby hoste videli na nas (i kdyz na zada) a ne na svedky.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak říkají holky - i naši svědci vč. družiček stojí bokem nás, aby bylo vidět na nás. Také se mi na obřdech nelíbí, když lidé koukají na záda svědkům.
Odpovědět
Nase svedky automaticky postavili bokem. Byli jakoby vedle nas, jen o krok vzadu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No když už to plánujete celé takto originální, tak klidně ať stojí stranou, to už je to nejmenší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia Taky pravda :D
Odpovědět
Já všude znám jenom bokem. Ale když jsem šla kamarádce za svědka tak mě nacpala ta "asistentka oddávajícího" přímo za ní. Bylo to dost divné a nelíbilo se mi, že na ni vlastně nikdo neviděl. Podle mě nesmysl. Já to budu chtít rozhodně šikmo, svědkyně bude mít za úkol to vykomunikovat. Navíc budu mít dlouhý závoj, tak to by mi musela stát na něm :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?