Přípitek svatebního svědka - kdy a co říct?

Profilova fotka
Ahoj, mám pronášet na svatbě mojí kamárádky přípitek jako její svědkyně. První pronáší na samotný začátek otec nevěsty, ale jak je to s přípitkem svědka? Kdy se pronáší a je třeba se držet nějakých pravidel?
Odpovědět
Profilova fotka
@barbar84 U nás pronášel jen můj taťka a stačilo to, lidi už těšili na jídlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme meli pred zacatkem hostiny kratky projev meho tatinka na privitani hostu, pak pokracoval tchan (on rad recni, takze jsme nemeli sanci ho vynechat) a nakonec mela projev svedkyne (ten jediny byl dojemny a opravdu o nas). Cele to bylo na nejakych 7-8 minut, takze nic dlouheho. Puvodne jsme premysleli jestli nerozdelit projevy mezi chody, ale manazer hotelu (ktery fungoval cely den i jako koordinator svatby) nam to vymluvil, ze pri 50 lidech se tezko da odhadnout, kdy nikdo nebude jist a hur by se to planovalo.
Odpovědět
@barbar84 proslov je vždy při přípitku. Takže prvně otec nevěsty a pak ty jako svědek. :-)
Odpovědět
No hlavně se domluv s nevestou a druhým svědkem. Na svatbě co jsem svědčila tak otec neměl proslov. Nevěsta nechtěla - rodinné neshody. Já byla dost na nervy tak jsem to nechala na svědkovi žeženicha. Přivítal všechny atd. Ale nic extra neříkal až jsem z toho byla trochu zklamaná :-( na bratra/svědka jsem čekala víc. Každopádně já bych určitě chtěla aby svědkyně pronesla přípitek trochu dojemnejsi a o nás, ale ne neco co by někoho pohoršilo nebo uazilo ;-) jinak teda před jídlem a ne moc dlouho protože jak už holky řekli tak všichni mají hlad :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?