Připadalo by vám divné, kdyby měl ženich za svědka kamarádku?

Přítel by nejradši měl za svědkyni jednu svoji dobrou kamarádku a řeší, jestli by to nevypadalo blbě:-). Mě to nevadí, ale většinou se to nedělá, že? Většinou má nevěsta ženu, ženich muže :-)
Odpovědět
@margheritabianca vetsinou ma zenich muze, ano, ale byla jsem na jedne svatbe, kdy sla zenichovi za svedkaynimaminka a neveste tatinek... takze ono se to v podstate da udelat jakkoli, pokud to tak chcete :)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to Vaše svatba, takže jestli to nevadí Vám dvěma, na ostatní bych nehleděla, vždy se nějaký rejpala najde...
Odpovědět
Profilova fotka
@margheritabianca my zase měli 2 svědky muže a taky to nikomu nebylo divný :-) tohle bych vůbec neřešila
Odpovědět
Je to úplně jedno kdo to bude, musí být plnoletý a svéprávný, nic jiného není nutné. Můj ženich měl kamaráda a já bratra, neměla jsem ženu svědkyni. Kdysi na jiné svatbě byla ženichovi jeho sestra a nevěstě její sestra. Pokud to žencih chce, tobě to nevadí a kamarádka by to vzala, tak směle do toho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj manžel měl za svědkyni svou setru a já svou... proč by nemohly být dvě ženy?:-)
Odpovědět
My máme dvě svědkyně-kamarádky a nikomu to divné nepřijde ;)
Odpovědět
@margheritabianca ahoj :-) rozhodně není pravda, že ženichovi by měl jít za svědka muž a nevěstě žena :-) třeba nám jdou naši bráchové :-) je to uuuplně jedno :-)
Odpovědět
Nikdy mě nenapadlo, že by v rámci toho, kdo má být svědek mělo být nějaké pravidlo.. Byla jsem na svatbách, kde ženichovi svědčila žena, nevěstě muž. Na jiné to byly obě ženy, jinde oba muži.. Je to naprosto jedno, ne?
Odpovědět
My měli svědky 2 chlapy - manžel kamaráda a ja bratrance :-) Dnes je to uz uplne jedno, kdo ti jde za svědka.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme také 2 chlapy a jsou to bratři :) Ale musím říci, že můj svědek Honzík, je horší jak ženská, pořád mě bombarduje otázkou, co si má vzít na sebe :-D
Odpovědět
Ano, je to divné, ba přímo zakázané. Pokud má ženich za svědkyni kamarádku, je svatba neplatná. Nezlob se za ironickou upřímnost, ale napadá mě spíš otázka: ,,Co by mělo být divného na tom, že ženichovi jde za svědkyni kamarádka?" Když by šla kamarádka tobě, bude ti to taky připadat divné? Svědky si přece vybíráme podle toho, jestli pro nás něco znamenají, ne podle toho, jestli má to či ono v kalhotech ;).
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela to stesti, ze jsem byla na mnoha svatbach a nekolikrat mel zenich za svedka zenu... vlastne poprve slysim nazor, ze jsou snad nepsana pravidla stejneho pohlavi... Urcite to je jedno!! Hlavne, at jste vy stastni s temi, co Vam budou kryt zada :D :))!!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Můj přítel taky bude mít svědkyni a já též. Přítel si se svojí sestřenicí před 10 lety na jedné svatbě slíbili, že si půjdou navzájem za svědky, tak to chce dodržet. No a já mám nejlepší kamarádku. Já myslím, že není důležité pohlaví svědků, ale jaký s nimi máte vztah. :-)
Odpovědět
@margheritabianca Tak my to měli přesně naopak. Já bratra a muž sestru :-) Vůbec jsem o nějaké "pravidlu" stejného pohlaví nevěděla a nevím :-)
Odpovědět
Tohle by mě ani nenapadlo řešit. :-) Ať si vezme za svědka, koho chce, koho má rád :-)
Odpovědět
Profilova fotka
divné by bolo, ak by mal za svedka papouška, alebo zlatú rybku v akvárku ;-) verím, že kamarátka vyzerá normálne, nič divné na nej nie je :) a bude sa určite tešiť, že bude svedčiť
Odpovědět
Kamarádka měla za svědka bratrance, takže oba měli chlapa. Ale musím říct, že to vypadalo moooc dobře. Dva chlapy o v obleku:) Takže ať jde do toho.
Odpovědět
Já na tom nic divného nevidím, co znám, měl ženich za svědka sestru atp. takže tak. A upřímně, lidem je většinou úplně jedno, kdo stojí za ženichem a nevěstou.
Odpovědět
byla jsem na svatbě, kde měli oba snoubenci za svědky muže. Na webu jednoho fotografa jsem si včera prohlížela lesbickou svatbu a obě nevěsty měly svědkyně...a to už teda bylo přebabíno
Odpovědět
Tohle se vůbec neřeší, kdo má koho za svědka:) Často to bývají dva muži, dvě ženy:-) pokud se jedná o nejlepšího přítele, tak to bývá většinou tedy ženich muže, nevěsta ženu, ale opravdu to není nic neobvyklého i jinak.
Odpovědět
Profilova fotka
tak u nás je to obráceně. ženich má svědkyni a nevěsta svědka. podle mě je to úplně jedno koho si vybereš svědek má být nejlepší kamarád a přesně jak psala secretacka není důležité pohlaví svědků, ale jaký s nimi máte vztah
Odpovědět
My meli dva chlapy a vekovy rozdil mezi nimi byl 45 let a taky to kazdymu bylo fuk :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
muj muz bude mit taky kamaradku :-)
Odpovědět
Může mít koho chce, měl by to být člověk který ho dobře zná a pokud to je jeho kamarádka a ty s tím neáš problém, tak proč ne. Nikdo by mu do toho neměl mluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam za svedka bratra a pritel kamarada, takze taky budeme mit 2 chlapy. A mne to vyhovuje, mam mnohem radsi muzskou spolecnost... ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Divné mi to nepřijde, můj partner má také za svěkdyni kamarádku. Nevidím v tom problém. Nikde není stanoveno, jestli mají být v "páru" nebo ne :D
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to je celkem jedno, je to Vaše svatba a záleží na Vás, koho chcete, aby Vám svědčil. Moje sestra měla za svědka kamaráda a její manžel taky kamaráda, takže měli dva chlapy a vůbec mi to nepřišlo divné a ani nikomu jinému. Záleží opravdu na Vás :)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že je to úplně jedno. Manžel měl kamaráda a já strejdu.
Odpovědět
Můj ženich asi bude mít kamarádku, ja proti ní nic nemám, je vdaná, tak proč ne: ), budou nám holt svědčit 2 baby
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?