Poradte prosim koho za svedka

Profilova fotka
Ahoj holky ,porad nevim koho za svedka.Segra by mi mohla jit na oplatku ,ale ma dve maly deti ,atk bude rada,ze je rada jeste uvazuju o svagrovi a brachovi.Svagr 200km daleko,kdyz budou nemocny deti neprijede,bracha mladoch ,obcas nechodi uplne vcas taky 200km daleko,mamka,nevlastni otec jsou zavisli na brachovi ,protoze je veze na svatbu tech 200km,moje kamoska ze stredni cas od casu ai zavolame ,mam v ni oporu ,ale taky 200km daleko.Kamoska z prace...no mam ji rada,ale vse ji rict nemohu,ale je verici,takze by to bylo vhodne z cirkevniho hlediska +nekdo z cirkve ....jsou hodni ,ale prakticky o me moc nevedi a znam je jen rok.Tak nevim nevim a prosim o vas nazor.Dik
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlak5 Mě půjde za svědka ségra, taky má dva malé raubíře, ale vždy jsem věděla, že chci aby mi za svědka šla, taky jsem jí svědčila. Když jsem jí požádala, tak měla hroznou radost :-) O kluky se postará švagr a nějak to zvládneme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlak5 Záleží na tom, co od toho svědka čekáš. Jestli jen to, že se dostaví, podepíše se a hotovo a nebo počítáš i s tím, že ti pomůže se všemi přípravami. Hodně nevěst má vryto do paměti, že svědek obstarává úplně všechno, ale dnes už to tak nebývá. U mě jsem svědčila ségře já a i přesto, že má ségra dvě děti a téměř žádný čas, svědčila i ona mně a přípravy jsem si řešila sama, popřípadě pomohly kamarádky, co se nabídly. Jestli jste si blízké, je škoda ji zatracovat jenom proto, že je časově vytížená ;-)
Odpovědět
Ženichova svědkyně (sestra) měla taky malé děti (3 roky a 10 měsíců), rozdělili si je manžel a zbytek rodiny a obřad proběhl bez problémů, kňučely tam úplně jiné děti, které měly maminky normálně u sebe. Nebála bych se toho :-)
Odpovědět
Asi bych hlasovala pro ségru. Přeci jenom to není jen tak nějaká kamarádka. Moje ségra má dvě děti, firmu, šije mi svatební šaty a šaty pro drůžičky a přesto mi jde za svědka. Být svědkem není nic časově náročné. Ona se naopak těší, že si jí vezme do parády má kadeřnice a vizážistka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nic moc neocekavam....rikala jsem si zda pozadat holky co mi pomahaji s pripravami "za odmenu"ikdyz se s nima moc neznam a budovat tak nova pratelstvi ,nebo rodinu ,u nas v rodine je zvykem brat si svagry nebo kmotry ,pripadne sourozence.Moc se neboji,ze by deti segry delqli rozruch..bude tam asi 20 deti takze rozruch bude tak jak tak,spis ,aby mi vubec prijela,jsou casto nemocni.
Odpovědět
@pavlak5 No a když budou děti nemocné, tak by je mohl pohlídat táta, pokud funguje? Určitě to bude brát ségra zodpovědně.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně šla sestra. Jasná volba pro mě.
Odpovědět
Profilova fotka
Mi jde kamarádka ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@taptap82 to prave ne ten by si s nima neporadil a segra by pak nemela jak prijet sama by si tak daleko ridit netroufla a ani svagr by s tim nesouhlasil.Ikdyz asi by se z tech 50 lidi nahradnik s obcankou nasel kdyby na to prislo.
Odpovědět
@pavlak5 No nevím jak to funguje s náhradníkem, my teď vyplňovali svědky i s jejich rodnými čísly do nějakého formuláře. Ale asi to jde změnit.
Odpovědět
Profilova fotka
@taptap82 no kdyz uz jsou vyplneni tak je to asi horsi ...mi jsme je prave proto nevyplnovali,ze to udelame az na miste.
Odpovědět
Profilova fotka
požádej sestru a pak uvidíš třeba se domluvíte s jejím mužem, že na tu chvíli děti ohlídá sám ;)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Souhlasim zkus pozadat segru ....pritelova sestra bude v lednu rodit a taky chce pozada ji a pokud odmitne tak uvidime dal ;-)
Odpovědět
@pavlak5 Požádej sestru s tím, ať se sama rozhodne jestli to vezme s ohledem na ty děti. Snad neonemocní zrovna den před svatbou a tak snad bude čas když tak řešit náhradního svědka.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem segre brnkla a neni si jista ,ze to zvladne ,bez toho aby na ni vyseli deti,pokud teda nebudou nemocny :( takze jsem tam ,kde jsem byla.
Odpovědět
@pavlak5 no tak bych požádala bratra, rodiče by snad nějak mohli ohlídat, aby dojeli včas, nebo mu nahlašte čas obřadu o hodinu dřive. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo ta mala lez by mohla vyjit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsem chtěla sestru, ale nakonec bude v zahraničí a svatby se bohužel ani nezúčastní. Budu mít kamarádku a ženich bráchy ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?