Oblečení pro svědky

Profilova fotka
Den D, budeme to mít celé v netradičním duchu, já budu mít retro šaty, červené s bílými puntíky, bílou stuhou a spodnickou. Přítel bude mít asi tmavé kalhoty, conversky, bílou košili, červené ksandy a motýlka s bílými puntíky a možná klobouk. Řešíme oblečení svědků, moje svědkyne - černá sukne, bílé puntíky, a třeba bílé tílko/blůzka či proste světly vrsek a svedek mého muze - měl tm.kalhoty,conversky,košili - ale jakou barvu? A motýlka s puntíky - jaká barva? Nebo, jak byste to celkově sladili? Díky! (svědci to chtějí dle mého, že sami si neví rady... :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
@tauriel_nm No, puntíky bych nechala jen vám snoubencům. Svědci by měli být nenápadní, v porovnání s vámi, čili svědkyně by mohla mít třeba taky retro šaty, ale jednobarevné, klidně třeba pastelové, tlumené barvy, ale úzké, pouzdrové, bez spodničky. Svědkovi bych dala třeba barevnou košili (sv. modrou?), aby ladila ke kalhotám a kšandám, kecky taky tlumené (černé, tm. modré, šedé), nic červeného, aby se moc nepodobal ženichovi (ten by měl být výraznější), klidně může být i bez motýlka.
Odpovědět
Profilova fotka
@pirek - Úžasný! Hrozně moc děkuju za odpoved! <3 A - ještě, prosím, co si myslíš - jaká barva by byla vhodná u kahlot snoubence? A ještě barva kalhot svědka?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že jakákoli, klidně i světle šedá nebo béžová. Spíš bych si dala pozor, aby byly podtón jeho kalhot a tvých šatů byl stejný - obé studené nebo obé teplé. U svědka by v případě světlých ženichových ty jeho mohly být o pár odstínů tmavší, u tmavých je to asi jedno.
Odpovědět
Profilova fotka
@pirek - opravdu veliké díky! :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?