Oba dva svatební svědci chlapi. Může to být?

Ahojky, mám dotaz ohledně svědků. Já jsem poprosila svého bráchu a přítel si chce říct kamarádovi. A teď řeším, jestli nebude vypadat blbě když za svědky budeme mít 2 chlapi. Já jsem to na svatbě ještě nezažila, ale pravda zas na tolika jsem jich nebyla.
Odpovědět
Ahoj já zase budu mít dvě holky za mě půjde ségra a přítelovi taky ségra, nevidím na tom nic špatného nikde není řečeno že to musí být vždy muž a žena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucifuk83 meli jsme 2 pany svedky a nikdo s tim problem nemel ;-)
Odpovědět
Nevadí to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucifuk83 Mám to stejně. Mně jde brácha a přítelovi kamarád. Myslím, že to bude ok :-)
Odpovědět
mně jde brácha a přítelovi taky brácha, takže v pohodě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to snad jedno koho budete mít za svědky :) Já chtěla od začátku kámošku nebo kdyby ona to nechtěla tak sestřenici a přítel chtěl kamaráda.....on si myslel že řeknu bratrovi,ale toho jsem chtěla nechat,když tam bude mít přítelkyni....takže nečekaně máme páreček. A kdybych měla takového kamaráda jako přítel,tak jsem si vzala taky klidně chlapa za svědka ;-)
Odpovědět
My meli taky 2 chlapy. Byli oba vtipni a strašně jsme si to s nimi užili :-)
Odpovědět
My to měli úplně stejně, já bráchu, ženich kamaráda. A na bráchově svatbě jsme zas byly dvě svědkyně. Nikdo se tomu nedivil a manželství jsou platná ;-)
Odpovědět
My to budeme mit taky tak a nikdo s tim nemel problem a sestrenice mela dve holky.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme mít dva svědky - já budu mít bráchy a přítel kamaráda. Navíc si myslím, že to bude v našem případě dost komický, ptorože oba svědci jsou min o hlavu vyšší než my, budeme je mít jako ochranku :-D . Starší brácha měl na svatbě taky dva svědky a bylo to ok :-) .
Odpovědět
Já ještě svědka zvažuju, ale asi budeme mít dvě slečny :-)
Odpovědět
Taky budeme mit dva chlapy. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Proč by to měl být problém? :)
Odpovědět
Taky budu mít bráchu a ženich kamaráda. Ani by mě nenapadlo, řešit, jestli to může být ;-)
Odpovědět
můžeš :-) zákon to neomezuje a slušné mravy nezakazují. My budeme mít pro změnu dvě dámy, kamarádka měla dva pány. Jedinou podmínku kterou zákon udává je počet svědků - a to jsou 2 :-)
Odpovědět
Taky budu mít bratránka a muž bráchu ;-) Dnes si můžeš dělat, co chceš ;-)
Odpovědět
tak tohle jsem vůbec neřešila při výběru svědků a to máme taky dva svědky! chtěla jsem toho, s kým si rozumím, koho mám ráda, komu věřím!
Odpovědět
Profilova fotka
@lucifuk83 proč ne :) já to tak měla :) ... bohužel totiž nemůžů říct, že bych měla kamarádku, která by si to zasloužila.....můj svědek byl ve věku kdy by mi mohl dělat dědečka...
Odpovědět
Mě se vdává letos víc kamarádek a když vidím ty dohady a urážení se ...tak jsem moc ráda, že mě osvítilo a zvolila jsem bratrance hned v začátku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to tak budeme mít - oba máme svoje nejlepší kamarády, kluky :-) Já spíš řeším, jestli se na ně můžeme spolehnout, než aby to byl páreček nebo tak něco ... já mám celkově lepší vztahy s klukama, páč s babama jsou jen problémy :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?