Nevím koho vybrat za svědka kamarádka nebo brácha?

Profilova fotka
Vždy jsem si myslela, že budu mít bráchu, ale v loni se oženil a od té doby už si nejsme tak blízký, jak to mu bývalo a před jeho svatou my řekl pár zrovna né hezkých slov. Za svědka si vzal raději kamaráda a já si řekla, že po tomhle ho za svědka nechci, tak jsem se rozhodla, že to bude má kolegyně z práce, která je má dobrá kamarádka, sice je o 20let starší než já, ale vždy se na ní můžu obrátit a spolehnout. známe se 4 roky. Jenže poslední dobou nad tím pořád přemýšlím, zda by to neměl být brácha. prosím poraďte
Odpovědět
Profilova fotka
Můj bratr si mě taky nevzal za svědka, ale já si to nijak nebrala. Na svoji první svatbu jsem si teda bráchu vzala, teď se budu vdávat podruhé a za svědka mě půjde moje opravdu nejlepší kamarádka a i mému drahému půjde kamarád (ani můj drahý nebyl své sestře za svědka). Záleží jak to ty cítíš, my máme s bráchou velmi dobré vztahy a vůbec mi nevadilo, že si beze za svědka někoho jiného...já při první svatbě vlastně nevěděla koho..resp. neměla jsem tak dobré kamarády, abych si je vzala za svědka...teď mám 2 kamarádky, které jsou mi bližší než brácha a jedna z nich půjde :-)
Odpovědět
Mě bratr vedl k oltari, ale za svědka jsem měla kamarádku... Udělej to tak, jak to cítíš, nehledej v tom nejake oplátky.
Odpovědět
já si myslím, že bys měla zvolit toho, kdo ti je bližší a koho za svědka víc chceš :)..není tvoje povinnost si vybrat bráchu a dělat to jen ze slušnosti? to by tě mohlo zpětně mrzet..já jsem třeba smutná, že nemůžu mít sestru jako svědkyni (bude jí teprv 17), ale pokud s bráchou nemáš moc dobré vztahy, tak bych se do toho zbytečně asi netlačila..spíš si odpověz, kdo je ti z těch dvou bližší a koho bys tam měla radši (nehledě na rodinné vazby) :)
Odpovědět
ja sla brachovi za svedka, myslela jsem si, ze on pujde me, ale cim vic nad tim premyslim, vlastne uy jsem se dokonce rozhodla...chci aby mi sla za svedka moje nej kamaradka...s brachou jsem si to vyrikala, proste jsem mu rekla, ze mi za svedka nepujde, ze nechci aby za mnou stali dva chlapi ( pritel ma taky chlapa) a bracha to vzal v pohode :-D naopak kamaradka se mi slozila radosti :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam dobrou kamaradku a muj pritel ma meeeho brachu :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?