Místa Brno a okolí

Ahoj, máte prosím někdo tip na místo v Brně a okolí? Chtěla bych obřad i svatbu na jednom místě, líbí se nám například Kamínka, máme poptávku, ale jsme "menší svatba" cca 45lidí, tak tomu moc nevěřím :-) Jakékoli stodoly, reklreační areály.. svatba by měla být spíš přírodní, taková poklidná party s grilovačkou :-) červen 2018 Díky moc!
Odpovědět
Zkuste Penzion U Kamenného kola mezi Adamovem a Křtinami. Dělal jsem tam několik akcí ( školení, jubilea) a všichni byli spokojeni. Jeden poznatek z akce: Více si hosté pochutnají na předuzené grilované kýtě, než na selátku. Oddat Vás může na místě starosta, místostarosta nebo pověřený zastupitel obce, do které matričně území penzionu spadá. Osobně se domnívám, že v případě penzionu U Kamenného kola to bude Adamov. Pokud by jste preferovala historický sál, pak doporučuji starobylou kapitulní síň bývalého premonstrátského kláštera v Brně - Zábrdovicích. Síň se nachází v prostoru Vojenské nemocnice, vstup je z ulice Lazaretní a oddává tam MČ Židenice. Pokud by jste si chtěla síň osobně prohlédnout, doporučuji navštívit zasedání Zastupitelstva MČ Brno Židenice. Zasedání je veřejné a probíhá ve výše zmíněné kapitulní síni.
Odpovědět
U kam.kola jsme meli dokonce rezervaci, bohuzel na obrad to tam opravdu hezke neni, taky shanim misto na venkovni svatbu vse na 1 miste.. bude nas do 30 a to hledani je teda uz šílené... A ano spada to pod Adamov, pozor mesic zpet uz meli dost terminu obsazenych..
Odpovědět
@walterpp Díky moc! :))
Odpovědět
@simsamsim Mám stejný problém, dneska jsem poptávala jednu stodolu, jen za pronajem a jidlo (opravdu bez pití) 97tis..
Odpovědět
O víkendu jsme byli s manželem na svatbě našich přátel v Krčmě u Císařské cesty v Branišovicích. Jedním slovem dokonalá. Obřad měli na zahradě, k dispozici terasu, sál i ubytování na jednom místě. Jídlo výborné a obsluha velmi vstřícná. Svatbu měli laděnou v přírodním stylu, ale celý koncept areálu je laděn do středověku ( v sále krom jednoho obrazu vůbec nejde poznat). Měli přes 50 lidí a cena prý byla velice přijatelná. Zkuste mrknou mají stránky i fb. :)
Odpovědět
Profilova fotka
přátelé měli svatbu v Dolních Věstonicích, penzion Habánský dům ... ale měli to i včetně ubytování na 1 noc ..... a cena byla prý velmi přijatelná http://www.husiplacek.cz/svatby/fotog...
Odpovědět
Ještě by snad mohl přicházet do úvahy penzion Eliot. Je malinko bokem od Žebětína a chovají tam koně. Není nijak luxusní, ale má krásné okolí.V Žebětíně je starostou pan Beran a s ním se určitě domluvíte. Přeposílám odkaz na recenze z google: https://www.google.cz/search?q=penzio...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?