Máme pořídit svědkyni kytičku? Bude u sebe mít miminko

Profilova fotka
... je novopečená maminka a na svatbě bude mít celou dobu tříměsíční miminko, o které se bude starat?! Díky za vaše názory ;-)
Odpovědět
Lze to řešit náramkem z kytek, ten se dá nasadit na ruku a má obě ruce volné. Viděla jsem jej ale pouze na obrázku, takže nedokáži posoudit, zda nějak nevadí a zda by listy nebo květy nemohli při manipulaci dráždit miminko, ale to asi záleží i na tom, z čeho kytice, resp. květinový náramek bude.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze behem obradu stejne nebude mit miminko primo u sebe, takze by mohla byt i kyticka. A urcite bych se ji zeptala, jestli ji nebude kvetina na obtiz a podle toho se zaridila.
Odpovědět
ano myslím si že nejlepší bud bude ten náramek a nebo se ji zeptat-nejmensí cesta odporu.
Odpovědět
já bych jí kytičku dala taky, však si ji pak stejně odloží ( jako všechny obdarované ženy , včetně tebe ) na hostině do vázy...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano určitě pořídit , když tak si jí odloží do vázy , navíc je to zvyk dávat svědkyni kytici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moje svědkyně měla na mé svatbě taky miminko, kytičku jsem ji dali, náramek by nebyl moc praktický, protože kytku může kdykoliv odložit a zase jednoduše si ji vzít, ale náramek se tak jednoduše nesundá a může třeba mimčo poškrábat. Kytičku měla na obřadu a pak ji na hostině odložila. Musím teda říct, že 100% fungoval její manžel ;-) takže buď měl mimčo nebo kytičku :-)
Odpovědět
moje svědkyně kytičku odmítla. Bude mít na svatbě kolem sebe 2 děti. Stejně druhý den jedou dál a kytku by určitě těch 800 km vlakem netáhla. Dostane nejaký dárek na památku. Naštěstí je to má nej kamarátka, takže si říkame věci na rovinu a to i ty ne úplně příjemné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?