Koho zvolit za svědka pro mě,nevěstu?

Podle čeho jste si vybíraly,nebo vybírat budete svědka/svědkyni? Já se nemůžu rozhodnout....
Odpovědět
Vybirala jsem, kdo je mi nejblizsi a kdo zna me a zenicha nejlepe, vybirala jsem takto mezi 3 kamaradkami, ale jen jedna mi byla vzdy oporou a takovou vrbou, nebylo nad cim premyslet
Odpovědět
Profilova fotka
Partnerovi jde za svědka brácha a já jsem jedináček, takže mi jde nejlepší kamarádka. Vyber si někoho, kdo ti je blízky, nevím, co víc bys na tom měla řešit :).
Odpovědět
Profilova fotka
já vybírala asi mezi 5 holkama a bylo to strašně těžký - byly to většinou nejlepší kamarádky z nějakého období mého života (zš, sš, vš, práce) a ségra... nakonec jsem vybrala pragmaticky tu, která mi v tu chvíli byla nejblíž jak psychicky, tak fyzicky, protože měla i nejvíc času a ochoty mi pomoct s přípravama :-) Ostatním holkám jsem to řekla, že bych si nejradši vybrala je všechny, ale tahle, že mi bude hodně pomáhat a trochu to i organizovat a z nich jsem udělala družičky, aby všichni věděli, že jsou mé nejbližší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem to měla jednoduché, mám jednu blízkou kamarádku, takže to byla jasná volba... chvilku jsem uvažovala o segre a díky bohu, že jsem se pro ni nerozhodla, protože zaspala a na svatbu nakonec vůbec nedorazila :D
Odpovědět
Vybírala jsem nejdůležitější osobu, u které vím, že tady pro mně bude ať se děje cokoliv =) a sice mého bráchu =) Kamarádky mám sice fajn, ale s bráchou je ten vztah úplně v jiné rovině, ačkoliv se nevídáme tak často =)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem to měla jednoduché. S kamarádkou se přátelíme už od doby, kdy nám bylo málonáct a začaly jsme spolu spolupracovat ve vedení oddílu. Hodně jsem uvažovala o bráchovi, tak jsem jej nakonec požádala, aby mě vedl k oltáři. Brali jsme se u poutního kostela na kopci, kam vede spooooousta schodů, takže špatně se pohybující tatínek by to měl těžký a ochotně to bráchovi přenechal.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně půjde za svědka brácha, jediný sourozenec. Je to člověk, který je vedle mě celý život a vím, že i bude, kamarádky se můžou rozprchnout do světa, ale rodina zůstane :) Snoubenec má dvě ségry, které mají malé děti, takže nakonec mu půjde za svědka švagr, se kterým jsou jak bráchové :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?