Kdo mi může jít za svědka? Dokdy se to dá změnit?

Profilova fotka
Může mi jít za svědka na svatbu např. můj otec? Popřípadě dá se svědek na poslední chvíli změnit? Měla by mi jít kamarádka, ale má to asi tak 330 km daleko, tak kdyby se něco zkomplikovalo, jetli třeba může na poslední chvíli zaskočit někdo jiný...? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
může jít i někdo jiný, svědci se oznamují až na místě obřadu, ale tatínka bych asi nevolila
Odpovědět
Profilova fotka
za svědka může jít jakákoliv osoba starší 18-ti let, je jedno v jakém je příbuzenském poměru, či jakého je pohlaví. Většina matrik ani nepotřebuje znát dopředu jména svědků (pokud je nechtějí zakomponovat do proslovu) takže ho klidně můžeš změnit pět minut před obřadem. Tatínek tě asi povede k oltáři, takže toho bych možná nevolila, ale pokud by jste šli s manželem k oltáři společně, tak proč ne ;-)
Odpovědět
Ano, mě půjde maminka. Mám s ní úžasný vztah. Partnera přijala jako svého syna a chci, aby mi odsvědčila tuto nádhernou událost.
Odpovědět
Profilova fotka
mě měla jít kamarádka ale včera sem ji musela odřeknout, takže to asi padne na bratříčka.. Ještě sem mu o to neřikala ale určitě rád pude. Ale pokud na matrice nebudou chtít nahlásit jména tak to můžeš změnik kdykoliv, mě řekla jen ať nezapomenu já s přítelem občanky a svědci by je měli mít sebou taky ale pokud je zapomenou tak je klidně i oželí.... :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
Může mi jít za svědka kamarád, kterém jsem svědčila já při svatbě ?
Odpovědět
Profilova fotka
@vlesepodbukem jasně, že může jít i Vám ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?