Kam posadit partnery svědků?

Profilova fotka
Ahojky holky, nvm zda už to tady někde není, ale nenarazila jsem přímo na tuhle otázku. Nevím kam posadit partnery svědků. Můj svědek je kamarád a má přítelkyni, ženichova svědkyně je teta s manželem. Řeším zda posadit blízko nás jen svědky a jejich partnery k rodině či přátelům, nebo je posadit pospolu, i když např. přítelkyně kamaráda bude sedět mezi mou rodinou, kterou nezná. :-D Děkuji za reakce. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Stejnou otázku řešíme taky. Úplně se mi nechce mezi nejbližší rodinu posadit lidi, které vlastně neznáme, navíc bychom část rodiny museli rozdělit (posunout) a už by nám zasedací pořádek nevycházel tak hezky. A vzhledem k tomu, že ani partneři svědků tam právě kromě svědků a nás nikoho znát nebudou, tak je chceme nechat sedět spolu. Tak jsme to s nimi jednoduše probrali a možná je to proti etiketě, ale vypadá to tak, že prostě svědkové nebudou sedět hned u nás, ale až za nejbližší rodinou. Ani jednomu z nich to nevadí, ženichův svědek bude dokonce radši. Ale pořád ještě to není jisté, protože třeba svědkyně bude mít proslov, tak mi přijde hloupé, aby seděla někde daleko od nás. Takže možná nakonec budou opravdu sedět blíž k nám, ale rozhodně spolu se svými partnery.
Odpovědět
Hodně záleží, jakou máte možnost zasedacího pořádku. Na svatbě kamarádky seděli svědci v čele stolu s novomanželi a jejich partneři seděli už ze strany, u další kamarádky svědci seděli úplně mimo novomanžele a u naší svatby nám to vyšlo tak, že jsme seděli my, rodiče a svědci s partnery, ale je zase pravda, že u nás se opravdu všichni znali :-) Každopádně bych raději určitě dodržela to, aby svědci měli své partnery u sebe, pokud ti partneři nikoho v rodině neznají, i za cenu toho, že třeba budou trochu dále od novomanželů.
Odpovědět
Za mě jednoznačně pospolu s partnery.
Odpovědět
Profilova fotka
,am stul do T vedle nas sou jen rodicr, pak hned prarodice a psk sem tam dala svedky i d partnery....stejne se to pak rozhodi
Odpovědět
Určitě bych je nechala s partnery pospolu. My tímpádem svědka ženicha posadili až na konec stolu (respektive se tam přemístil sám), protože měli s sebou kočárek a s tím šlo těžko manipulovat v úzkém sále kolem čela stolu. Moje svědkyně seděla taky dál ve druhém cípu účka, protože mám ještě tři sestry a ženich jednu sestru, jeho rodiče nové partnery a tak, takže se to prostě trochu posunulo i pro ni až za tuhle nejužší rodinu. Navíc přijeli známí v našem věku, kteří kromě nás znali jen mé sestry, takže i ty jsem posadili před svědkyni. Strašně moc záleží na celkovém složení hostů.. radím si to opravdu vyloženě načrtnout a pak případně prohazovat, dokud vám to nepřijde, že s tím tak budou všichni v pohodě a všichni se budou moct bavit a užívat si vaši svatbu.. Já to předělávala asi 5x (rozvedení rodiče s novými partnery, jen mamka, taťku už nemám, hodně sourozenců, dva kočárky apod. apod. :-) ) Bude to určitě super tak či tak. Stejně se sedí pořádně jen u oběda, pak už je to dost uvolněné a lidi přesedávají podle toho, s kým se kde baví..
Odpovědět
Taky bych je určitě posadila spolu. My to tak tedy mít budeme
Odpovědět
My jsme posadili svědky prostě o kousek dál spolu s jejich partnery/doprovodem. Nikomu to nevadilo :D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli - my, kolem nás rodiče a vedle nich svědci s partnery - všichni byli v čele stolu... pak babičky, tetičky....
Odpovědět
Profilova fotka
Včele my a rodiče - stůl do T a na prvních místech hned svědkové s partnery...
Odpovědět
Ja bych je urcite posadila spolu. I kdyby meli sedet vedle Vas v cele urcite bych je nedelila
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?