Jen jeden svatební svědek na rodinném obědě, je to blbé?

Profilova fotka
Můj přítel bude mít za svědka svého bráchu, který pak pochopitelně bude i se svou přítelkyní na rodinném obědě. Já budu mít za svědkyni svou kamarádku. Měla by i ona být na rodinném obědě? Popřípadě jen ona nebo i její přítel?
Odpovědět
ja myslim, ze by mela byt a urcite bych ji pozvala a pokud ma pritele a jsou spolu delsi dobu tak i jeho :-)
Odpovědět
nám jdou za svědky obou sourozenci, ale určitě bych ji pozvala a asi i jejího přítele :-)
Odpovědět
Za mě by bylo neslušné svědka na oběd nepozvat. Svědek je na svatbě důležitá osoba - stvrzuje svým podpisem Váš sňatek a to je důležité poslání a tím, že sis vybrala svoji kamarádku za svědka, předpokládám, že to pro tebe něco znamená. Takže určitě pozvat.
Odpovědět
Profilova fotka
No svědkyni by to chtělo pozvat každopádně, když si ji vážíš natolik, že ti svědčí, tak by mi přišlo velmi neslušné ji pak vyčlenit a nevzít sebou na oběd:) No a pozvala bych ji samozřejmě s přítelem, ale to se tu už řešilo mockrát:)
Odpovědět
že se někdo ptá jestli dát jídlo fotografovi, budiž, ale svědkovi? Jak píše jennyexx bylo by neslušné svědka nepozvat, ale ptát se na základní věci mi přijde trapné :-( Ty jsi ho chtěla poslat po obřadu domů? nebo co? ona a její přítel tvoří pár, který na ten oběd patří.
Odpovědět
Profilova fotka
Přijde mi naprosto samozřejmé pozvat na oběd i Tvoji svědkyni. Je to po Tobě a ženichovi jeden z nejdůležitějších lidí na svatbě. A samozřejmě bych ji pozvala i s jejím doprovodem..
Odpovědět
Rozhodně pozvat i kamarádku s partnerem, přece to není náhodný kolemjdoucí, takže pozvat!
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě, že pozvat. Oba.
Odpovědět
My zvali k obědu rodinu a svědky s partnery, ostatní kamarádi dorazili až odpoledne na raut. ;-)
Odpovědět
Určitě pozvat, většinou se praktikuje . oběd - rodina a svědci, později ve večerních hodinách dorazí přátelé:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, určitě ano. Svědkyně a pravděpodobně nej kamarádka, to by jnak opravdu bylo snad ani ne neslušné, ale znevažující..
Odpovědět
Profilova fotka
Urcite pozvat..vzdyt jste je o neco zadali ne ? - Obed je samozrejmost ( my jim davali jeste darky, ze ten den venovali nam ) ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
určitě pozvat i s přítelem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Popravdě by mě musela hanba fackovat, kdybych nepozvala svou svědkyni i s doprovodem na svatební oběd.
Odpovědět
Důležitost svědka (obou svědků!) i s partnery na obědě je podle mně stejná, jako mít tam rodiče.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli podobnou situaci, ale obráceně - mně svědčil brácha a manželovi nejlepší kamarád. A ani na vteřinu nás nenapadlo, že bychom jej nepozvali na oběd, samozřejmě i s jeho manželkou, i když ostatní kamarádi pak přišli až na odpolední raut.
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě, že pozvat oba... Mě osobně přijde divné i to, že zvu někoho jen na večerní raut, obzvlášť, když se to koná dál od bydliště snoubenců a tím pravděpodobně i mimo bydliště přátel. Po obřadu jim říct, tak teď se na pár hodin někam vytraťte a pak zase přijďte? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě osobně přijde dost neslušný, pozvat lidi na obřad, pak je nechat někde čekat, než se já najím a pak s nima dál pokračovat. To bych radši nejedla, nebo je prostě vůbec nepozvala.
Odpovědět
Rozhodně je oba pozvat.
Odpovědět
Ahoj, rozhodně bez rozmýšení svědkyni pozvat i s jejím přítelem ;-) !!
Odpovědět
my zvali všechny jak na oběd tak i na raut, takže nikdo nemusel nikde čekat a přišlo nám to vůči lidem fér. Nevím jak může někoho napadnout, na oběd nepozvat vlastní svědkyni ale za to svědka od manžela ano. To mi hlava nebere.. Samotřejmě pozvat oba svědky s partnery.
Odpovědět
Na to se neda nic moc rict. Snad jen: ano, je to blbe a hodne. Navic na svatbu se obecne hoste zvou i s partnery.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?