Je tu někdo, kdo nebude mít svatební video?

Profilova fotka
Ahoj holky, koukám na krásné fotoblogy a snad všichni mají video.. je tu někdo, kdo ho nemá? My už si asi nemůžeme dovolit nebo spíš nechceme, dát dalších 15 000,- za video a tak ho nejspíš mít nebudeme..Je tu někdo takový? a nelitovali jste potom?
Odpovědět
My jsme nedělali a nelitovali jsme...ale my jsme trochu exoti - nechtěli jsme ani svatební fotky od profíka, vyjma focení přímo při obřadu.
Odpovědět
@kockakacka my budeme mít fotografa, video určitě ne... můj tatík má videokameru, tak si myslím, že pár záběrů bude :-)
Odpovědět
my jsme také video neměli. Dle mého názoru se člověk koukne spíš s odstupem času na fotky, ale video si pouštět nebude. Jeden kamarád nám natočil akorát konec obřadu a gratulace na foťák, ale to byla jeho aktivita..my s tím vůbec nepočítali. A je to spíš na podívání se teď, ale ne že bych se na to koukla později
Odpovědět
Profilova fotka
Video mit nebudeme, rada se podivam na fotecky :) prijde mi to zbytecne drahe :)
Odpovědět
Profilova fotka
na video nejsou peníze...takže nebudeme mít.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nemáme video. Chtěli jsme kvalitní fotky, tak jsme nešetřili na fotografovi (a vyplatilo se, fotky máme krásné), ale kdyby to video mělo za něco stát, tak by kameraman stál tolik, co fotograf, a to už se nám dát nechtělo. Fotky jsou pro nás hodně důležité, video ne. Zatím nelituju a myslím, že ani nebudu. Máme nějaké videozáběry od kamaráda, samozřejmě ně kdovíjaká kvalita, ale pro připomenutí nám to úplně stačí, stejně si budeme prohlížet hlavně ty fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsme neměli video. Nejsem moc člověk, co by se na to koukal, mrkla bych se jednou a pak už ne. Mám vzpomínky spjaté spíše s fotografií.
Odpovědět
Profilova fotka
Právě, já jsem člověk, který je hodně zatížen na kvalitní fotky a měla jsem jasno, že fotograf musí stát za to, žádný amatér, ale profík, co to fakt umí i s lidmi, co se neradi fotí :) A snad se mi ho podařilo najít. O videu jsem ani neuvažovalo, dokud jsem tu nezažila tu beremkovskou masáž :D Má to každá, je to krásný, romantický... :D
Odpovědět
My jsme vzali kratší variantu u fotografa, aby nám zbyly penízky ještě na videoklip :-). Máme jen tu krátkou verzi, ale je nádherná a upřímně jsem fotky prohlížela max. 3x, ale video jsem od svatby viděla minimálně 10x :-D. I když se tedy sama na sebe nerada dívám, video je udělané skvěle, takže mám vždy slzy v očích :-). Je to na každém. Kdybych se měla rozhodovat mezi neprofi fotografem + video nebo jen profi fotografem, taky bych vzala pouze fotografa :-).
Odpovědět
@kockakacka a koho jsi nakonec zvolila ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No Radka Foucka :) luci ja se klidně vsadim, ze jsem vaše video viděla vícekrát než vy dva dohromady :D je úžasný :) ja jsem pravé typ, co si prohlíží rad fotky. Třeba fotky z dovolené jsem od července viděla asi už 100x :D na videu jsem se v životě neviděla a nikdy s tím nepřišla do styku, ale ta videa jsou krásná, to zase jo :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka Ten kdo video neměl vám napíše že mu nechybí. Ten kdo ho měl zase napíše že to byla dobrá investice a je rád, že ho má. To si nevyberete. Je to o prioritách. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
My mít video taky nebudeme. Nějak nás to neláká, i když vím, že některé svatební klipy jsou opravdu povedené.
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka pokud jsi trochu nalomena, tak to jeste zvaz, casu mas dost :) ona to nemusi byt takova suma, my platili 12 tisic za cca 9 hodin, mame i origos zabery, klip a 50 ti min film, takze treba za 3 hod nataceni jen klip bude o mnoho mene...a ono treba za 10 let bude pekne se na to podivat..fotky jsou fajn, ale neprenesou me zpet do toho dne a video jo. Jak uz jsem tu nekde psala, pro me je video ziva vzpominka k nezaplaceni :-) Takze ja radim jeste zvazit :)
Odpovědět
Ahojik, tak já nelpěla nijak extra na videu, ale alespoň klip jsem si přála. Pokud budeš mít šikovného fotografa, tak by se možná dalo domluvit ať ti udělá pár videí a sestřihá? U nás to bylo přesně tak, připlatili jsme si k celkové částce fotek ještě 2500 (měli jsme slevu, že jsme byli pokusní králíci :-) a jsem za to moc ráda. Fotky už jsou naprosto okoukané, ale videoklip se mi nikdy neokouká..:) Dýchne na mě ta atmosféra.....:) Za mě alespoň tahle varianta určitě !! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka My třeba video neměli a když se podíváme zpět, tak je nám to docela líto :(
Odpovědět
Profilova fotka
my, nesnasim svuj hlas na videu a myslime,ze fotky staci. Ikdyz video od nekoho kdo to vazne umi sestrihat se nam libi, ale takovrej clovek stoji jeste vic nez 15k
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasim tady s nevestama, co video nemeli a ted je jim to lito. verte mi....ty vzpominky vyvvanou, fotky zustanou, ale to nenavodi tu atmosferu, ale jak si pustite dvd, tak presne vite, proc ta svatba byla tak super a jak jste se citili. Jestli za sebe muzu radit, kameraman 100% ano
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my taky nebudeme mít profi video. Jen někdo asi natočína kameru po domácku obřad.
Odpovědět
Ahoj, my video taky mít nebudeme. Zas tolik peněz nemáme a stejně bych se na sebe nechtěla dívat :D
Odpovědět
My taky nebudeme mít video. Klipy se mi moc líbí od těch skvělých profiku, ale já se na sebe nesnesu dívat na videu :-D a videa mě obecně nebaví, těch pět minut klip ok, ale na víc bych se koukat nechtěla... Takže možná nás to někdy zamrzí, ale teď si to nepřipouštím. Budeme mít skvělé fotografy a fotky mě obecně berou mnohem více :-)
Odpovědět
Původně jsme nechtěli, nakonec jsme měli kvůli babičce a dědovi, kteří na svatbě nemohli být a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí :-) Na fotky stále čekáme, ale ta atmosféra z videa je super, ten pocit, že se hýbeme :-D
Odpovědět
My video neplánujeme, my naší svatbu bereme spis jako větší rodinou oslavu :)
Odpovědět
Profilova fotka
My video nemeli (ani jsme o tom nepremysleli) a nelitujeme. Stejne bysme si to nepousteli. Fotky jsou dostatecne jako mala vzpominka, ale to hlavni mame v hlave ;).
Odpovědět
O videu jsme uvažovali, ale pak jsme se s partnerem dohodli na kvalitních fotografech...abychom si po letech mohli domýšlet k jednotlivým snímkům příběhy :-)
Odpovědět
My video taky nechceme (teda to profesionální).. Podle nás jsou to zbytečně vyhozené peníze. Kameru doma máme, tak ji dáme někomu do ruky aby nám natočil obřad a možná přípitek ...
Odpovědět
Profilova fotka
@kockakacka Vzdy to neni o 15.000. My meli kameramanku za 6500 na cely den a na klip z celeho dne se koukame casto. Je to lepsi jak fotky. Spousta holek tvrdi ze nechtelo setrit na fotkach. Ale my meli foto a video dohromady za 11000 a vysledek je u me v blogu.... A muzu rict - jasan foto krasna pamatka...ale ten klip je stejne TOP. Ten mi vzdy pripomene atmosferu toho dne :-) Vim ze se ptas holek co kameru nemaji, ale zarazilo me ze mas pocit, ze video stoji vzdy tolik penez...to fakt ne....
Odpovědět
My jsme video taky nechtěli, i když naši říkali, že by nám ho zaplatili. Zdálo se mi to zbytečné vyhazovat za to tolik peněz. Krátce po svatbě mi to trošku bylo líto, že ne všechny okamžiky fotograf zachytil, ale s odstupem času nelituju. Sestra svatební video měla, má ho pěkně sestříhané, je hezké, ale od svatby jsme ho viděli asi 3x a to asi 2x hned po svatbě a naposledy těsně před naší, abychom se rozhodli, jestli kameramana jo nebo ne :-)
Odpovědět
Nemáme svatební video a nelitujeme. My se raději koukáme na sebe na fotkách než na videu :)
Odpovědět
Nemám klasické video. Kameramana jsem na svatbě nechtěla, prostě jsem po žádném videu netoužila. Kromě rušivého elementu (svatba byla fakt malinká, nechtěla jsem, aby na nějakých 32 lidí byl fotograf, DJ, personál restuarce a jeěště kameraman) jsem si říkala, že u nás by na to stejně nikdo nekoukal. Nakonec docela nečekaně náš fotograf vyrobil z fotek (a krátkého videozáběru z obřadu) úplně úžasný videoklip a nabídl nám ho za úplně malinkou cenu (moc dobrá obchodní strategie nabídnout již hotový skvělý produkt), kterého jsme nadšení, milujeme ho a celá rodina si ho furt pouští.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?