Jaké vlastnosti by měl mít svědek? Originální žádost!

Profilova fotka
Ahoj, napište mi prosím svoje tipy a názory, jaké vlastnosti by měl mít svědek/svědkyně, co od nich vyžadujete, s čím od nich chcete pomoct, jaké jsou důvody, proč jste si vybraly zrovna toho člověka... Chtěla bych tomu svému připravit originální žádost formou takové bojové hry, luštění, hledání nápověd, ... A chci to uzavřít tím, že se osvědčil, protože zvládl být včas na nějakém místě, podstoupit nějaké nepříjemnosti, sehnat něco, najít v něčem logiku, ... Prostě různé zkoušky, které bude mít v rámci hry, aniž by tušil, že je to vlastně "výběrové řízení", a na konci mu oznámím, že ty zkoušky ho měly prověřit a teď vím, že je to ten pravý člověk pro tuto roli :-D Pokud se zadaří, ráda se pak podělím o scénář :-) Předem děkuji za pomoc!
Odpovědět
ahoj, tak za mě hlavně by to měl být pohodář, člověk, který tě podrží v kritických a vypjatých situací, který dokáže takovou "slávu" brát s nadhledem a humorem. Pak by to měl být člověk, který Tvou a ženichovu stranu dobře zná, ať už lidi či vztahy (byli jsme teď na svatbě a svědkyně nevěsty znala jen pár lidí z rodiny a došlo na pár horkých chvilek, jako při usazování rodiny v kostele, při oslavě, a celkově si s nimi neměla moc co říct...). Jinak s tou bojovkou to je super napád, pokud to vymýšlíš pro člověka podobného ražení, tak je to dost dobré překvapení :)
Odpovědět
@angelyn Nesouhlasím s tím, že je důležité, aby svědkyně znala obě rodiny - když mám nejlepší kamarádku, tak jí určitě nepotřebuji seznamovat s babičkami či tetičkami. Vážně pro náš vztah není důležité, aby znala vztahy všech členů v mé rodině :D
Odpovědět
@bvorlova1 Souhlasit nemusíš, o tom ta diskuze není. Pokud nemáš svědka jen na podpis a občanku v kostele, ale jako parťáka, který dělá družbu a stará se o chod celé svatby, a je to nejlepší kamarád/ka, se kterou sdílíš vše a zná tvou rodinu, tak je to super. Pro někoho to důležité naopak je.
Odpovědět
@angelyn Takového svědka jsem měla, protože to byla sestra :D Ta rodinu samozřejmě zná... Ale kamarádku bych rodokmen učit nepotřebovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla kamarádku a chtěla jsem po ní akorát to, aby se podepsala do lejstra. Takže nemusela osvědčovat své schopnosti, které mimochodem dobře znám, na žádné opičí dráze svědectví.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla svědka podle svých představ, vtipný, společenský, na všechny hosty udělal dojem, hodně pomáhal se vším, je to člověk, který mě zná nejlíp. Manžel měl za svědkyni svou ségru, z cehoz jsem nebyla nafšená, pritože mě nemá ráda, u obřadu se furt mračila, nebaví se se mnou, na svatbě si nikoho z mojí strany nevšímala...Takže ano, měli by to být pohodoví lidé, kteří vás oba mají rádi.
Odpovědět
@bvorlova1 No vidíš, tak co řešíš? Rodokmen učit netřeba, pokud se lidi znají. Pokud si někdo zvolí za svědka třeba kamaráda z vysoké, který byl všehovšudy 2x u mě doma a s rodinou se nezná, tak může dojít na zbytečné prostoje, nedorozumění atp. Ale to je jen můj vlasní náhled na svědka. Pokud nemáš žádný další fundovaný příspěvek do diskuze, tak nepřispívej ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vybrala jsem si za svědkyni svoji kamarádku. Je velmi organizačně schopná, kreativní a samostatná. Zorganizovala kamarády při chystání, vymyslela hry a pomáhala tvořit. Ale vybrala bych si jí i bez jejích schopností.
Odpovědět
Já si vybrala kamarádku, kterou znám od malička, zná mě nejlíp. S čím vším od ní budu chtít pomoct, to ještě úplně nevím, budu mít i družičky, takže každá bude mít nějaký svůj úkol. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?