Jak požádat kamarádku, aby šla za svědkyni?

Dobrý den, chtěla bych svou kamarádku netradičně požádat aby mi šla za svědka. Máte nějaké napády? Jak jste žádali vy? ;-) :-)
Odpovědět
Zeptat se ji?
Odpovědět
Profilova fotka
@tamaraad To není dost netradiční, se obávám. :/ :D
Odpovědět
Zeptat osobne jsem se ji nemohla, tak jsem ji prilozila karticku s dotazem, jestli by mi nesla za svedka, k pozvance.
Odpovědět
Já to udělala při oznámení zásnub (na konci prezentace fotek z dovolený jsme dali jednu zásnubní) a k tomu jsem jí dala tuhle krabici a zeptala se, jestli by mi šla za svědka :) Je to trošku americký (inspirace jak jinak než Pinterest), ale za nás to bylo super :-) Byla i pánská verze (černo zlatá s Jackem, doutníkem atd)..
Odpovědět
Profilova fotka
@katiet tyyyjo..tak to je teda ale luxus krása!! :),,, to bych brala i kdyby mi kamarádka dala tohle a řekla že se omlouvá ale půjde někdo jiný :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
@cheerbara :-D :-D to mě ani nenapadlo, ale je pravda, že využití by to našlo vícero :-p A děkuju za chválu, to vždy potěší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dala jsem kamarádce dárkovou krabici se vzkazem :-)
Odpovědět
Mrkněte do mého fotoblogu na příspěvek ze 16. dubna 2016 ;)
Odpovědět
Ahoj :) kamaradka ma narozeniny a ja bych ji chtela dat nejaky originální darek,kde by byla zadost,jestli by mi sla za svědka..nemate prosim nejaky napad?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslíte, že je nevhodné kamarádce normálně napsat na Fb nebo smsku?
Odpovědět
Profilova fotka
@katka515 Přijde mi slušné o tak důležitou roli požádat osobně ;-) Přes zprávy to je, jak kdyby ti nestála za to :)
Odpovědět
@katka515 No já jsem asi ze staré školy, ale aspoň zavolat by to chtělo. Já jsem si za svým svědkem dojela 40 km, abych se zeptala. A on aby mi řekl, že se bude ženit a že mě chce za svědka, tak taky počkal až se uvidíme. Když jsme po nějaké době zjistili, že ženich zkrátka nemá koho od sebe, koho by chtěl za svědka, rozhodli jsme se že poprosíme manželku mého svědka, jestli by šla ženichovi a také jsme za nima dojeli.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mne jde za svedka nejlepsi kamaradka, se kterou si piseme nekolikrat za den a svedceni uz jsme resily davno pred svatbou, vedela i predem o tom, ze pritel uz ma prstynek a kdyz mi ho dal, poslala jsem ji fotku a napsala, jestli mi teda pujde za svedka a vzala to uplne v pohode ani ji nenapadlo, ze by k tomu mel byt nejaky ceremonial. Po svatbe ode me dostane samozrejme darek, ale zadost o svedceni jsme teda neprozivaly...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych si přála kamarádku se kterou se teď právě moc nevidím :(.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@janinka_14 odkud je ta super krabice?!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@clarinula kupovala jsem v nanu nana :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak vzhledem k tomu, že svědkyni jsem měla jasnou hned co jsem dostala prstýnek a je to fakt dobrá kamarádka a byla tou dobou pryč a já měla fakt radost tak žádost byla dost no asi i nemístná. Poslala jsem jí fotku prstýnku s větou já se neptám já Ti to oznamuji jdeš svědčit. Odpověď byla jasně kdy..../😀 A lépe jsem si vybrat nemohla pomohla mi úplně se vším... Od oznámení přes výzdobu a pukla nám ten nejlepší 🍰
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?