Jak originálně požádat kamarádku, aby vám šla za svědka?

ahoj nevěsty, přemýšlím nad nějakým hezkým a vtipným způsobem, jak pořádat kamarádku, aby mi šla za svědka. samozřejmě to můžu udělat úplně obyčejně a třeba při posezení u kávy se jí normálně zeptat a taky to tak udělám pokud mě nic originálního nenapadne, nechci to lámat přes koleno, aby z toho nakonec nebyl trapas. ale kdyby to bylo možné, chtěla bych to udělat nějak hezky a neobyčejně... nemáte nějaké nápady, návrhy...? jak jste to udělaly vy? možná je to hloupost a detail, ale svatební přípravy mají být zábava a tohle mi příjde jako chvíle, nad kterou si později můžeme zavzpomínat a není to ani nijak těžké provést :) díky!
Odpovědět
1
2
v první větě má být 'požádat'... nějak mi to ujelo :D
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim, ze tim bude poctena, at ji to podas jakkoli. Ale nic me nenapada. Mozna nejak to zrymovat nebo ji pozvi na kavu a zadost zapec do kolace :) nebo ji nech na netu udelat osobni kartu-prani, zadas svuj navrh a oni ti to vytisknou a poslou.
Odpovědět
Profilova fotka
@klarynka01 ja to mam v planu udělat tak že přistí vikend ma prijed na kavu .... a tak až ji budu dělat kavu,na hrničku ji pripíšu : Pujdeš mi za svědka ? :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Moje požádání nebylo vtipné, bylo spíš asi dojemné :) jsem holt cíťa :)) vytvořila jsem v power pointu prezentaci s našima společnýma fotkama (i když je fakt, že některé - ty starší - byly docela komické :D ), naházela k tomu nějaké to psaní o nás dvou ..na posledním slajdu byla samotná žádost. K tomu jsem nahrála písničku od M.Davida: Pár přátel stačí mít...a bylo to :) Vypálila jsem to na CD, které jsem svědkyni předala, že si tohle prostě musí pustit :) Myslím, že to celkem mělo úspěch...A určitě to jde tímhle způsobem podat i komicky :))
Odpovědět
Profilova fotka
Co takhle vzit vetsi krabici s vikem (od bot ?) - oblepit ji peknym balicim papirem ( treba i v barvach svatby), dovnitr na jeji dno prilepit zadost, zavrit ji a dat na ni velikanskou masli... At si ji kamaradka "rozbali" treba u te kavy. :)
Odpovědět
@rognoli to je dobrý nápad:-D
Odpovědět
ja jsem se kamaradky zeptala na jeji svatbe - sla jsem ji za svedka - a kdyz bylo po obradu, a chodilo se novomanzelum prat, tak jsem ji poprala a rekla ji, ze doufam, ze mi to brzo oplati... nejdriv ji to nedoslo ale pak mela velikou radost
Odpovědět
já nevím, aby z toho spíš nebyl trapas, kdyby to odmítla:)
Odpovědět
já jsem požádala kamarádku včera večer a dala jsem jí to formou poukázky s platností na 1 rok a bylo to něco jako poukázka na pomocné práce při organizování svatby, výběru šatů, rad ohledně účesu a líčení a především organizace rozlučky se svobodou a byla dojatá. Myslím, že to mělo úspěch.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Obnovuji diskuzi :) Jak jste požádali kamarádku, aby vám šla za svědkyni? Také bych chtěla něco "speciálního". Pár nápadů by bylo, ale inspirace není nikdy dost :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam dve kamaradky mezi kterými jsem se musela rozhodovat a nemohla jsem si vybrat. Chvili to vypadalo, ze si holky budou hazet korunou...bez legrace:). Pak za mnou prisla jedna, ze to rada prenecha te druhe, ze citi, ze by to mela byt ona. Nechala jsem te vybrane vyrobit minci a na obou stranach bylo napsane jeji jmeno. Pak jsem vsechny tri sly na prvni zkousku mých svatebnich satu a pak na veceri, kde jsem ji tu minci normalne predala v krabicce. Jakmile ji uvidela, pochopila a ja se ji jeste zeptala, jestli mi půjde za svedka. Byla to pro nas moc dojemna chvile, padly jsme si do naruci a bylo.:)
Odpovědět
To je pěkný@mineate ! My budeme mít oba za svědky naše společné kamarády z puberťáckých let a požádali jsme je zcela neoriginálně, oba najednou.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@merethe Díky, ono to tak nějak vyplynulo, protože mám dvě skvělé kamarádky a ony si opravdu tou korunou chtěly hodit :D ...ale kdybych měla "jen" jednu, taky bych jí požádala úplně normálně, tradičně. On ten okamžik, kdy se člověk zeptá - s patřičnou důležitostí a upřímností, je sám o sobě tak silný, že ani není potřaba vymýšlet nic extra.:-)
Odpovědět
Já jsem se mé svědkyně dotázala, zda si pamatuje naši debatu, kdysi před lety a zda stále platí, co jsme si řekly. Na to konto mi odpověděla, že u nich doma to na svatbu nevypadá a že půjde ráda. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mineate Krása! Ale doufám, že ta ne-svědkyně nevyšla s prázdnou, protože být na jejím místě, naštvalo by mě to :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ad.elle Jasne, bude jedna ze tri druzicek (ona, svedkyne a moje segra) a bude samozrejme ta nejdulezitejsi, ktera je bude mit vsechny na povel.:-D Ona mi to navrhovala nekolikrat, ze tu svědkyni prenecha te druhe, ale ja si porad stala za svym, ze ne, ze je chci obe a ze to prece musi nejak jit udelat. Teprve kdyz mi matrikárka potvrdila, ze to nejde, pochopila jsem, ze musim udelat to rozhodnuti a ona me předběhla a tu nabidku zopakovala a ja ji teda tentokrat prijala. A vazim si ji za to jeste vic nez predtim. Pro me jsou proste neoficialne svedkyne obe.:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mineate Palec nahoru :-) A mám to stejně - ségru a dvě kamarádky. Ségra byla jako svědkyně jasná, ale vůči kamarádkám je mi to trochu líto, a tak si děláme legraci, že svědkyně jsou všechny, ale podepíše se jen ségra, ať v tom nemají na matrice bordel :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ad.elle Presne tak!:-D
Odpovědět
@luu19 to se mi líbí , hodně dobre :-) možna se tím budu inspirovat :-)
Odpovědět
Já mám v plánu udělat poukázku pro ségru s žádostí o dělání svědkyně a pošlu jí to poštou - bydlí v Praze. :-) Text ale vymýšlím a protože je těhotná, tak se mnou asi nebude moct prožívat přípravy.. :-( Ale doufám že aspoň to zkoušení šatů. :-)
Odpovědět
já bych toto nijak neprožívala, dost stačí, že musí ženiši originálně žádat o ruku, pak to originálně oznamovat rodičům a ještě vymýšlet originální svatební oznámení (nemluvě o spoustě jiných "originálních" svatebních nezbytností)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj holky, tak jsem se nechala tady inspiriovat a udělala kamarádce společne video z fotek a musím říct, mělo to velký úspěch :-) dokonce i slzička ukápla :-) byla moc překvapena , nadšaná no prostě povedlo se to :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@ivetkkaa Ahoj bylo by možné mi zaslat tu prezentaci na inspiraci na email: katuska.k@seznam.cz? děkuji moc :-)
Odpovědět
@luu19 Ahoj bylo by možné mi zaslat tu prezentaci na inspiraci na email: katuska.k@seznam.cz? děkuji moc emoticon
Odpovědět
Profilova fotka
Já segře poslala toto a samozřejmě vzápětí dovysvětlila, že ji chci i za svědka a nejen, aby mi držela šaty :-D :
Odpovědět
Profilova fotka
@kachy123 jejda, to bych moc ráda, ale CD jsem předala a při čištění PC jsem prezentaci už smazala...ale na každém slajdu byla naše společná fotka od dob, kdy jsme se poznaly, až do té doby, než jsem ji poprosila, ať mi jde za svědka...ke každé fotce byla nějaká věta, nebo kousek věty, něco ve stylu: Vždycky jsi mě podržela...vždycky jsi mi pomohla...vždycky jsi mi poradila...mohla jsem se na Tebe kdykoliv obrátit....stála jsi tu při mně...smály jsme se spolu.... plakaly jsme spolu....jsi jeden z mých nejbližších....a proto bych Ti chtěla položit důležitou otázku.... a na posledním slajdu byla naše společná fotka, jak se objímáme a k tomu otázka: Půjdeš mi za svědka? Kdybych to náhodou ještě dohledala třeba v mailu, tak se ještě ozvu, ale bohužel si myslím, že už je to pryč...
Odpovědět
Profilova fotka
Já se po přečtení této diskuze inspirovala a zrovna tento víkend prosila ségru, aby mi šla za svědka. Vzala jsem malou krabičku, kterou jsem oblepila tmavě modrým papírem (jedna z našich barev), na dno jsem nalepila papír s větou "Půjdeš mi za svědka?", na něj jsem naskládala svatební cukroví (shodou okolností se vzdávala jedna koelgyně z práce a donesla nám výslužku :-D ) a až to snědla, tak si to přečetla. Krabičku jsem ovázala růžovou mašlí (druhá z našich barev). Ségra byla dojatá, líbilo se jí to. Původně totiž čekala, že tam bude svatební oznámení a ne tohle. Dokonce si tu větu přečetla, ale nedošlo jí to hned, až asi po 3 vteřinách si uvědomila, co je tam napsané a bylo to náhodou strašně fajn, než jen tak jí to říct.
Odpovědět
@luu19 Děkuji mockrát zkusím to nějak vymyslet :-) Doufám že se to povede :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@krobinka Jééé.. to je super nápad :-) Inspiruji se též :-) Na Vánoce mám pro nej kamarádku ručníky a vázičku, tak ji to dám do nějaké pěkné krabice a pod ty ručníky na dno krabice nalepím na papírku žádost :-) Děkuji za super nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já rozmýšlela jak to řeknu kamarádce před dvěma týdny zrovna u pečení perníčků (byla jsem s ní domluvená už dříve,že se k ní stavím a dáme si svařáček)tak jsem z těsta vytvarovala cedulku se dvěma dírkami,po upečení nadepsala: Budeš mým svědkem? a dírkama provlékla dlouhou stužku..Přijela jsem k ní, předala ji malý dáreček v podobě zdobených perníčků a ručně vyráběné hvězdičky a mezitím co si to šla odnést jsem si vytáhla cedulku..Ona přišla a já ji se slovy: Tady je ještě jedno překvapení! Pověsila cedulku na krk..Nejdřív si to prohlídla,pak vytřeštila oči a zakřičela:Néééé :-o ..ehm teda vlastně joooo! ale néééé :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?