Jak moc jste řešily, aby svědkové s vámi ladili?

Ahoj nevěsty, chci se zeptat, jak moc jste řešily, aby svědkové s vámi ladili. Máme svatbu oranžovo-zeleno-bílou a moje svědkyně, i když věděla, že máme tuto kombinaci, si koupila tyrkysové šaty. Jelikož bude mít kytici jako já, přijde mi, že se to bude strašně tlouct dohromady, zas jí ale nechci buzerovat, ať si koupí jiné šaty... Nehledě na to, že moc nevydělává a vím, že koupit si šaty v podobné kombinaci během 3 týdnů nebude žádný med. Svědek bude ladit s přítelkyní do fialova, ale bude si brát na obřad a focení bílou košili a oranžovou kravatu, aby s námi ladil... To mi přijde ok, ale co se svědkyní nevím... Dík za rady
Odpovědět
1
2
Nejlépe jí šaty kup, potom bude ladit určitě ráda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miskuli My jsme nikoho nijak neladili, jen sebe, kytky a výzdobu, nechtěla jsem nikoho zbytečně buzerovat, jediným požadavkem byl společenský oděv. Pokud jsi chtěla mít svědkyni sladěnou, měla jsi jí to říct předem. Jestli na tom pořád trváš, je nejlepší řešení od @flowerbl, prostě jí šaty kup/půjč.
Odpovědět
@miskuli Nejspíš ji totiž ani nenapadlo, že by měla ladit s ubrousky na stole. Koupila si šaty, které se jí líbily a bude se v nich cítit dobře. Vůbec bych toto ladění neřešila u svědku ani u ostatních svatebčanů. A že se to bude tlouct dohromady? Pro mě se tluče i oranžová se zelenou;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miskuli No já nevím. Když si představím, že bych měla jít na svatbu jako svědkyně, koupila bych si kvůli tomu šaty a pak by mi nevěsta řekla, ať si koupím jiné... Asi by se mě to dotklo, naštvala bych se a řekla jí, ať si hledá jinou svědkyni.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme to řešili. Měli jsme svatbu v bordó barvě a svědkyni jsem sehnala takovou bordó šifonovou šálu, kterou si uvázala jako mašli přes své šaty. K tomu měla bordó doplňky. Tím jsem ji sladila i s jejíma vlastníma šatama, co by jinak neladily. Nešlo by provést taky něco takového a doladit ji s těma jejíma šatama?
Odpovědět
@flowerbl @makovaapanenka @majkll @jaja01k @mysicka_lb jen se ptám, já taky nechci nikoho buzerovat, věděla o tom půl roku a říkala jsem jí, že bych ráda, aby s námi ladila - nebo alespoň s druhým svědkem. Jinak majkll mrkni mi do alba, kombinace se nám moc líbí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miskuli A já ti jen odpovídám :-) Pokud jsi jí to řekla, jsou dvě možnosti: 1. Myslí si, že jí vybrané šaty budou opravdu ladit. 2. Je jí to úplně jedno a ignoruje tvoje přání. Snažila bych se zjistit, která z variant platí. Pokud ta první, bude asi těžké oznámit jí, že se do vašich představ nestrefila... Pokud ta druhá, řekla bych jí, že tě mrzí, že se s vámi nesladila, a počkala bych na její reakci, jestli se chytne za nos a bude se snažit najít nějaké řešení, nebo udělá scénu, to bych si asi vzala za svědka někoho jiného.
Odpovědět
@miskuli To sladění vůbec není podstatné. Dívala jsem se. Mě osobně se tato kombinace nelíbí protože nemám ráda oranžovou, ale to je individuální:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@miskuli No vždyť v pohodě, vždyť já jsem psala, že jsem pro ladění.
Odpovědět
Vůbec jsem ladeni neresila, prijde mi to hloupe, at si každý vezme co mu sluší a citi se v tom dobre. Svatba je o lasce, ne o barvách satu hostu.
Odpovědět
@miskuli Vůbec jsem neřešila v jaké barvě půjde svědkyně.Proč také, svatba není o tom, že svědkyně musí být v barvách svatby. Svědkyně má mít společenský oděv a zda bude v té či oné barvě, mi bylo úplně jedno. Ale je to vždy o domluvě......... Pro mě třeba toto smrtelně důležité nebylo.
Odpovědět
Souhlasím s názory, kdo se v čem cítí nejlépe, ať v tom jde. Nerada někomu nařizuji, co si má obléci, natož jakou barvu:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme se svedkyni mely plan jak k sobe ladit (ja bile saty s cervenou aplikaci, ona cervene s bilou), ale nakonec jsme vybraly moje saty v barve champagne/mocca bez cehokoliv cerveneho a ona objevila pro sebe krasne saty taky v jine barve a spolecne se zenichem a svedkem jsme se vsichni sladili jen diky kvetinam a doplnkum a vypadalo to nakonec lepe nez kdybychom to nasilim tlacili moc napadne do jedne barvy.. uznavam ze se mi ty spolecne akcenty cervene ve vysledku na fotkach libi ale i kdybychom neladili vubec, tak bych to neresila, jedine co by mne mozna trochu nastvalo, kdyby mela modre saty, protoze to je moje asi jedina neoblibena barva..
Odpovědět
Profilova fotka
Aby s námi svědkové ladili jsme neřešili a nakonec shodou náhod krásně ladili :D Mojí svědkyni jsem řekla, že svatba bude do fialova, ale že je mi to jedno, jaké bude mít na sobě šaty a pak mi před svatbou ukázala, že si koupila tmavě fialové (prý to nebyl úmysl, ale natrefila na fialové, které se jí líbily) a my jsme měli doma novou kravatu ve stejném odstínu fialové, tak jsme ji půjčili druhému svědkovi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@miskuli s námi budou svědkové ladit jen tím, že oba budou mít kilt. Barevně pak budeme ladit my 2 a naše děti jako rodina.
Odpovědět
Profilova fotka
já hlavně myslím, že jsou důležitější věci :)
Odpovědět
@miskuli ta oranžovo-zeleno-bílá je výzdoba stolu, neéé? tak pro by s ní měly ladit něčí šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem to teda neřešila vůbec, podle mě to není to podstatné a to,že moje svědkyně měla červené šaty,byla náhoda :-)
Odpovědět
Moje svědkyně měla náhodou slavnostní šaty světle-modré, ve kterých byla rok před tím na jiné svatbě, takže k nám "ladila". Kdyby to tak ale nebylo, nenutila bych ji. Rozhodně nemám peníze na pořizování šatů pro svědkyni a družičky. Ženichův svědek si jen koupil modrou kravatu, to bylo úplně bez problémů. Spíš mi přijde jako dost velkej ústupek, že si bere jiný oblečení na focení - to obdivuju. Tvoje svědkyně si zřejmě pořídila šaty, které se jí líbily a které použije taky při jiných příležitostech. Oranžovo-zelené by třeba do divadla asi moc nevyužila. :-)
Odpovědět
Jako asi tak.. je pravda, že se to bude bít, ale pokud si šaty platila ona sama, tak jí do toho fakt nemáš právo mluvit. Ono každej má jinej vkus a zase ji na jednu stranu chápu, že nevolila tu kombinaci barev co máš na svatbě, protože kam by takový barvy nosila to teda fakt nevím. Asi bych to moc neřešila..ostatní přece taky nebudou mít oranžový saka a zelený košile ne? :-) :-D Jsou horší věci :-)
Odpovědět
hlasvně si nelámat hlavu takovými nesmysly
Odpovědět
Profilova fotka
já ségře neladila anikdo si toho asi nevšim a stejně tak mě je šumák, zda někdo bude nebo nebude ladit mě, hlavně že budou slušně oblečení a čistí:)
Odpovědět
U nás se samy svědkyně pozeptaly na barvičky a ze své inciativy si koupily šatky v barvách svatby :-) Vypadalo to pak moc hezky :-)
Odpovědět
@miskuli ja byt tebou, tak to resim hodne a intenzivne, protože na tom stoji kvalita svatby, aby byli všichni sladeni. a hlavne, aby svedkove ladili s ubrusem a kapesníčky na slzy dojeti :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jé, tak svědek si kvůli nám kupoval nový oblek a sehnal i lila kravatu ;-) ... svědkyni jsem půjčila také fialové šaty z půjčovny... my s ženichem jasné... a svatebčané dostali za úkol si vzít nějaký fialový doplněk... Chlapi většinou kravatu nebo neměli žádnou.. a holky třeba kytkou do vlasů, šatama, páskem, botama... čímkoliv.... Družičky měli mašličku ve vlasech ;-) ....
Odpovědět
Tak my jsme svědkům koupili zelené kravaty a požádali je o bílou košili a černé kalhoty. Ani jeden neměl problém. Na fotkách to vypadá moc hezky, jelikož jsme zelené kravaty pořídili i tatínkům a svatební maminky si sami nechaly ušít šaty do zelena. A nikomu to nepřišlo divné nebo blbé. A opravdu to stálo zato! Každý to chválil. Myslím si, že za svědky si bereme lidi, se kterými můžeme mluvit o všem a můžem na ně mít tento požadavek. Já osobně bych se jako svědkyně zeptala sama od sebe nevěsty, do jakých barev se mám sladit.
Odpovědět
Profilova fotka
@miskuli ahoj,já s tebou musím trochu souhlasit, taky jsem svatebčany naťukla, že svatba půjde do fialkova, nechtěla jsem někoho nutit, aby si koupil to a to, ale opravdu je to o něčem úplně jiném, když je to na fotkách hezky sladěné a ne když je jeden v tyrkysové, druhý ve svítivě zelené atd... troufám si říct, že moje fotky se svědkyní a kamarádkou, které měly obě fialové šaty sladěné s mojí kyticí vypadají o mnoho líp než kdyby zářily barvami jak z cirkusu...ale je to samozřejmě věc každého :-) a nebo to jde vyřešit i nějakou neutrální barvou šatů s doplňky v barvě, která se hodí ;-)
Odpovědět
uz je o tomto podoba tema...nijak sme to neriesili, ani nas to nenapadlo a pride mi to vrcholne absurdne....zivot a svet je pestry a chciet, aby vsetko na svadbe nasilu ladilo je podla mna vrtoch nevesty, ktora si mysli, ze pocas svojho dna ma pravo na vsetko....no nie, nema :-D
Odpovědět
nelam si hlavu blbostmi
Odpovědět
Profilova fotka
vůbec
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?