Dva chlapi jako svědci, nevadí to?

Nevadí pokud jako svědky si vybereme dva chlapy??? Nebo musí být holka a kluk?
Odpovědět
Nevadí - na to není žádné pravidlo...my měli 2 holky;-)
Odpovědět
Profilova fotka
je to úplně jedno :-)
Odpovědět
je to úplně normální a běžný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
měli jsme dva chlapy a bez problémů :-) pracuju v IT, tak ani moc holek za kamarádky nemám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky budeme mít dva chlapy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme měli dva chlapy, já bráchu a manžel nejlepšího kamaráda ;-)
Odpovědět
my máme taky chlapi oba.-) a nijak to neřešíme:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme dva chlapy :-) Ale je pravda, že 95% lidí se ptá proč a dokonce se párkrát stalo, že se ptali, jestli se to vůbec může :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla taky dva chlapy a naprostá spokojenost.. viz foto :)
Odpovědět
taky mámke dva chlapy..trochu se bojim, jak budou zvladat dopoledni organizaci svatebcanu bez zenske, ale nejak to pujde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme dva chlapy....jsem na to zvědavá jak ukočírují téměř 70 lidí, ale aspoň bude sranda :-) Ta mužská "logika" má své kouzlo :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
a co by na tom jako mělo vadit?
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec to nevadí, možná esteticky nebo jak bych to nazvala, je lepší, když je chlap a ženská, ale podle toho si přece svědky nevybíráme. Vybíráme si ty lidi, kteří jsou pro nás blízké. A jestli je to chlap a ženská neb dva chlapi nebo dvě ženské, to už je vedlejší. Já měla za svědkyni sestřenku a manžel kamaráda. Oba jsou mladí a tak nějak se tam k sobě hrozně hodili, slušelo jim to vedle sebe. Lidi, kteří nebyli na svatbě, se pak ptali, jestli jsou pár. Ale jinak se do té doby neznali.
Odpovědět
Profilova fotka
My taky měli dva chlapy - mýho bráchu a kamaráda, co nás dal dohromady a nemohli jsme si to vynachválit:-) Organizace i zábava - super;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svědek by měl bejt dospělá svéprávná osoba s platnou občankou, na tom, co má v trenclích, nikterak nezáleží ;-)
Odpovědět
Taky jsme měli dva chlapy, na to žádné pravidlo neexistuje. A i kdyby, stejně bych je měla zas ;-)
Odpovědět
Proč to vůbec řešit, jaké je složení svědků? Vybrala jsem si toho člověka, kterého mám ráda a vážím si ho. Kamarádka, která chystala svatbu dost narychlo, vyplňovala svědka až na radnici, protože netušila, jestli ten vybraný bude schopen se na radnici dotavit (byla doba chřipkové epidemie). :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Obnovuji téma, řeším teď, jestli zvolit mého svědka brášku. Chtěla bych aby mi šel za svědka, ale můj nastávající si také vybral svého bratra. Nevadilo by mi ani tak že budou dva chlapi, ale nevím jak vedle sebe budou vypadat. Jeden je chlap jako hora (doslova) a můj bráška je takové tintítko :) co si o tom myslíte? Díky za názory :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja i pritel mame jako svedky chlapy :) Jinak je mezi nimi asi 40cm rozdil na vysku, ale tak to je snad jedno ne? Me to vubec predtim nenapadlo nad tim nejak dumat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme mít dvě ženy a mě to teda nevadí. tchýně se sice vyvrací, ale to je mi vcelku jedno :))
Odpovědět
Profilova fotka
@emc ja bych to neresila. Proste chcete za svedky bratry, tak by vam nemelo vadit, jak vedle sebe budou vypadat :-) My taky meli 2 svedky - ja partnerova bratra a partner kamarada
Odpovědět
My budeme mít taky dva chlapi. Já bráchu a můj ženich kamaráda :) Myslím, že to záleží jen na Vás.. ;-)
Odpovědět
Ahoj, taky budeme mit za svedky 2x chlapy a zatim to nikdo neresil, neptal se na to...Urcite to neni zakazane ;-) Je to proste osobni rozhodnuti novomanzelu :-)
Odpovědět
@emc My měli za svědky taky bráchy, byla to celkem jasná volba. Výškově jsou tedy celkem nastejno, ale i kdyby nebyli, neřešili bychom to. Nejsou tam přeci od toho, aby vypadali vedle sebe dobře na fotkách, ale proto, aby vás jako blízké osoby podpořili a odsvědčili vám svatbu. Pokud jde o mě, není důležité, že to pak třeba nebude vypadat perfektně, důležité je to, že tam budu mít lidi, které chci. :)
Odpovědět
Jejda,ještě řešit takový blbosti jako to,jak budou vypadat svědci,to bysme se z toho musely všechny nevěsty zbláznit. My taky budem mít 2 chlapy,já strejdu a ženich švagra.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?