Druhou svatbu mi odsvědčí stejná svědkyně. Není to zle?

Ahoj holky, budu se vdávat podruhé. Mám hodně dobrou kamarádku, která mi svědčila na první svatbě, rozumíme si, proto jsem ji požádala, aby šla do toho se mnou podruhé. Trošku se zdráhá, ať mi nepřinese smůlu, když podepsala první manželství, které nevyšlo. Jaký máte prosím na to názor? Díky za všechny případné příspěvky.
Odpovědět
Podle mě ta svědkyně přece nemůže za to, že se Ti rozpadlo manželství, takže proč ne, když je to hodně dobrá kamarádka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je ti blízká, klidně si ji vezmi opět jako svědka......stejný problém jsem řešila i já, jenže v mém případě je mou dobrou kamarádkou stále, ale v současné době se moc nevídáme a tak jsem volila svědka, který je mi blíž.....:-) Ale problém ve stejném svědkovi jako na první svatbě určitě nevidím.... ;-)
Odpovědět
aluska, děkuju moc za odpověď. Taky si myslím, že by to problém být neměl. Zdráhá se, říká, že to přináší smůlu, domluvily jsme se, že se zeptám tady a pak se společně rozhodneme. Pokud budu pořád chtít, ráda půjde, pokud ne, tak se zlobit nebude, zase nechci, aby se cítila špatně, nervozně, nebyla ve své kůži.
Odpovědět
ovcik, taky děkuju. Mám ji hodně ráda, prožívá se mnou první poslední, ale jak jsem psala, má své zábrany ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@market01 Okolo svatby je strašná spousta pověr, kdy se říká, že to či ono přináší smůlu. Kdyby to měl člověk řešit, tak se z toho zblázní. Představ si, že v tomhle případě se rozhodneš tak, že se oné smůle pokusíš vyhnout. Pak ale po svatbě zjistíš, že jsi udělala dalších pět "prohřešků", o kterých si do té doby netušila, a ta obávaná "smůla" se ti stejně nevyhne. Má smysl to řešit? ;-) Podle tohohle se vážně nerozhoduj.
Odpovědět
@market01 chápu :-) ale kdyby se měli dodžovat všechny pověry a věci, co "přináší smůlu", tak se snad nikdy nevdáme :-D tak pokud jí to bude hodně nepříjemné, tak asi někoho jiného, ale jinak bych v tom neviděla problém, jak už jsem psala, nemyslím si, že výběr svědků něco vypovídá o manželství, rozvedla by ses, i kdyby Ti svědčil kdokoliv jiný... ;-)
Odpovědět
@market01 Ahoj, souhlasím s holkama, jestli ji opravdu chceš, tak nevidím problém. A víš co bych jí ještě řekla já? Že jí dávám možnost to napravit... ;-)
Odpovědět
@market01 Svůj život si řídíme sami! Za to,že nevyjde manželství mohou jen ti manželé, ne žádná smůla ! I kdybych se vdávala třicetkrát, tak bych měla pořád stejnou svědkyni! Hodně štěstí ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?