Dárky pro svědky

Prosím poraďte nějaké originální dárečky pro svědky :-) jako poděkování, nějakou drobnost, něco jiného než zrcátka, skleničky atd.. Moooc děkuji :-) ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@michaelajn ja bych svedkyni dala sperk, ale ja delam bizu a vim,ze kamosce se to libi a spoustu veci ma ode me :)
Odpovědět
Profilova fotka
My nebyli moc originální a nechali jsme udělat hrníčky s nápisem nejlepší svědek/svědkyně :)
Odpovědět
Profilova fotka
kdy se jim ty dárky předávají? ještě doma jako rodičům ? nebo až na místě hostiny po obědě? nebo před s přípitkem?
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme dávat svědkyni - zrcátko a svědkovi - otvírák na pivo. Ale taky by mě zajímalo, kdy to máme předat jestli během dne?
Odpovědět
My budeme předávat v průběhu odpoledne. Nejspíš po focení, až bude nějaká "volná" chvilka ... Jinak myslím, že to není nijak dané kdy dáreček předat :)
Odpovědět
Jedni kamarádi dali svědkovi a svědkyni knížku už nevím jak se jmenovala, ale bylo tam napsáno něco, pro zabavení při velké na wc :D Tak z toho měli hroznou srandu a radost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My sme to moc neřešili .. Svědkyni jsem zaplatila šaty, které si vybrala a svědkovi sem koupila kravatu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My darovali holkam i klukum náramky za skvělou rozlucku se svobodou!
Odpovědět
Profilova fotka
Já holkám dala placatky na alkohol takový dámský :-) Pak jsme se s tím fotily, takže dobré i jako rekvizita - viz moje album :-) A každé taky svetřík do kostela, aby jim nebyla zima. Byly stejně oblečené :-)
Odpovědět
@pippik ... můžu se zeptat, kde jste placatky kupovala??
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelajn V Tabák Valmont. Já v Brně, ale asi mají všude v ČR.
Odpovědět
@pippik děkuji :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já svědkovi placatku s domácí slivovicí, manžel své svědkyni nic.
Odpovědět
@michaela110 můžu se zeptat, kde jste sehnala?? vypadá dobře :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mozna to bude blba otazka , ale musi se jim neco davat ? Ja budu davat drobnosti kazdemu :-) tak mam svedkum dat jeste neco dalsiho?
Odpovědět
Profilova fotka
@michaelajn kamarádka mi ji objednala ma Fleru 😊
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme svědkům dali dárky až druhý den, byl větší klid a hlavně čas. Svědkyni jsem dala malý parfém, původně jsem uvažovala o šperku, ale ona vyrábí bižuterii. Svědkovi jsme dali sadu propisky a mikrotužky,hodí se do jeho zaměstnání. Musím říct, že doporučuji podarovat je alespoň maličkostí. Moje svědkyně byla svědkem na svatbě už po čtvrté a já byla první, kdo jí něco dal. Byla velmi dojatá a mě ta její radost hřeje u srdce ještě teď.
Odpovědět
@brillante To je hezké, taky uvažuji, že dám něco svědkyni i drůžičkám, nechci ale klasické zrcátko, chci něco osobního, tak ještě přemýšlím. Každému svatebčanovi dáváme skleněnou vánoční kouličku s jejich jménem a s poděkováním od nás, ale drůžičkám a pak i svědkyni bych chtěla dát něco osobnějšího. Zatím tedy pro ně mám vymyšlený malý dárkový košík s nějakými kosmetickými miniatury, maskou na oblličej apod. a k tomu pro každou napíšu osobní poděkování a to jim dám na wellness víkendu (což je moje rozlučka se svobodou, klasickou pařbu dělat nebudu), ale pak při svatbě asi dostanou ještě něco. Díky za tip s parfémem! To by bylo asi pro svědkyni super.
Odpovědět
@jannetta85 Nemusíš, dělej si to jak chceš, já byla za svědka už třikrát a nikdy jsem nic nedostala a ani mě nenapadlo, že bych něco dostat měla. Asi bys tím svědkyni potěšila, ale rozhodně to není očekávané.
Odpovědět
@pippik To je super, svetříky do kostela taky drůžičkám kupuji, ale beru to jakou součást outfitu, který mají všechny stejný, tak to neberu jako dárek extra, ale to jak jsi to "zabalila", to vypadá luxusně, možná to taky tak udělám. Moc hezké!
Odpovědět
dárek pro svědky určitě není povinný, ale my chceme dát aspoň nějakou maličkost (na památku) jako poděkování za všechno co pro náš den dělají :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Tak pořád nad tím přemýšlím :-( chtěli bychom dat jen nějakou drobnost,ale nevíme co.... Budeme mít dva svědky můj brácha a příteli půjde nás společný kamarád....jsou trochu hardcore o to je to těžší :-( přemýšlela jsem nad placatkama,ale našla jsem sami s kvetama...... Máte někdo nějakou inspiraci prosím??
Odpovědět
Profilova fotka
Moje svědkyně bude mit jako dárek služby moji svatební vizážistky-liceni i účes. A potom ji dam ještě nějakou drobnost-možná zrcátko, nebo hrníček. ...ještě hledám nápady.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, takjsem se uz rozhodla .....svedkove dostanou klicenku s otvirakem s napisem Nejlepsi svedek ;-) Chceme jen drobnost ,aby je to potesilo :-)
Odpovědět
Tak nám jdou za svědky kamarád a kamarádka (jsou manželé). Navíc máme svatbu v den, kdy se brali oni (jen před pěti lety). A protože páté výročí je dřevěná svatba, tak pro ně máme dřevěný domeček na zeď, kam si pověsí klíče od domu...do chodby se jim to bude krásně hodit :-) Doufám, že jim to udělá radost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzn super napad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my budeme davat lžičky do kávy - Svědek jméno a svědkyně jméno
Odpovědět
Profilova fotka
Mě zas napadlo nechat udělat skleničky na víno ,,skvělá svědkyně děkuji, že jsi dnes stála za mnou,, ale nevím zda se to bude vejít :) a dám ji to ke stolu :) |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Koupila jsem svedkyni nasnice z chir.oceli s motivy kocek, ktere ma rada? Myslite, ze to neni moc obyc? Ale ja si myslim, ze by nemelo zalezet na hodnote daru, ale ze jsem si proste vzpomnela a povinnost to preci take zadna neni. Svedek dostane kravatu v barve svatby
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nakonec jsme svedkum dali jako darek kravaty :-) mam s toho velkou radost, ze budou mit stejne ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?