Dárek pro svědkyni

Profilova fotka
Nevěsty, obdarovává některá z Vás svou svědkyni a družičky? Pokud ano, uvítám jakoukoliv radu, co by mohl být vhodný dárek a jestli se hodí dát ho třeba už na rozlučce se svobodou? Děkuji
Odpovědět
cokoliv osobního...jen ne ta zrcátka s datem a podobně, já bych něco takového nikdy nepoužila :-) ...moje svědkyně mi hodně pomohla, tak bych jí chtěla dát něco malého, až mě přijde oblékat...nejspíš to budou nějaké střelené náušnice nebo tak něco :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Právě zrcátko bylo jediné, co jsem na toto téma na netu našla, a taky mi to příjde docela kýčovité, takže ty taky zavrhuju :-)
Odpovědět
Já jsem svědkyni koupila stříbrný set, který si zároveň zvolila i jako šperky na svatbu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych dala neco co vyuzijou. Zrcatko mam sice v kazdy kabelce, ale nepotrebuju na tom datum neci svatby nebo cokoliv. Ja bych dala nausnice nejaky nebo naramek ktery se ji treba hodi k outiftu i na svatbu a pak to muze nosit i dal.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda holky, já bych svědkyni věnovala spíš naši společnou fotku s nějakým popiskem .. Něco co nás nějakým způsobem svazuje.. A ne věci. Ono kolikrát říct něco hezkého je naprosto nezapomenutelné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ta fotka možná není špatný nápad, zkusím nějak zrealizovat, díky za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladysue Vybrala bych nějaké významné foto a napsala k tomu, co jsme tam spolu prožily atd .. To mi připadá dostatečně dojemné
Odpovědět
ja me svedkyni dam jako darek kosmeticku.Jelikoz mi svedkyne poskytne zazemi kde se muzu nachystat a prijde tam i kamaradka kosmeticka,tak necham kosmeticku at se o svedkyni postara.Neni to tim ze je oskliva,ale kazdy zensky se libi,kdyz se o ni nekdo stara a muze u toho relaxovat
Odpovědět
my neobdarovávali nikoho... svědka, svdkyni, maminky, tatínky, babičky... ne snad, že by to nebylo pěkné, ale prostě to v danou chvíli byla velká starost navíc... a výdej taky...
Odpovědět
@zorro4 a teda když jsem svědčila já, tak jsem taky nic nedostala :-D
Odpovědět
@ladysue my dali svědkovistom skleničku na víno s nápisem - nejlepší svědkyni, která mi jde vzorem a nejlepšímu svědkovi, kterému jdu vzorem :D k tomu naše jména, datum a na stopku dolů děkujeme a byli nadšení :) jinak svědkyni jsem ještě vyráběla náramek místo živé kytky a ty skleničky jsme jim dali na svatební tabuli takže je spatřily až při příchodu do sálu a měly překvapení :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem sve svedkyni dala darecek na rozlucce - nasi fotku a set nausnice s retizkem ve tvaru srdce v darkove krabicce. A druzicky dostaly stejne darecky - vonavku, nausnice (u kterych se hned domluvily ze si je vezmou na svatbu) a manikurni set v darkovem baleni. Mam pro ne prichystane jeste darecky, ktere dostanou na svatbe - zrcatko a naramek. Mozna se toho zda moc, ale svedkyne je moje nejlepsi kamaradka od detstvi, druzicky jsou ma sestra a budouci neter. A jsou to ty nejlepsi holky co znam! Kdybych mohla snesu jim i modre z nebe, protoze vim, ze ony by to pro me taky udelaly :)
Odpovědět
Článek se načítá
@zorro4 já bych neobdarovávala jen tak z principu, myslím, že pro to na svatbě ani není důvod :-D, ale svědkyně se sama nabídla, že nám vyrobí svatební oznámení, se kterým měla dost práce, dala nám ho jako svatební dar a nechala jich vytisknout daleko víc, než jsme si řekli, abychom měli pro všechny...teď o ní vím, že organizuje zábavu na večer...je to daleko víc pomoci, než jsem žádala nebo chtěla, tak ve mně hlodá červ, že bych měla nějak ukázat, že to není samozřejmost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 Taky jsem krom kytky nic nedostala,ani jsem uprimne nic necekala. Ani kytku :D A to jsme byvaly nej kamosky, ja ji svedcila, protoze me poprosila a ja chtela. :) Nejak nevidim duvod darovat vsem neco, protoze my prisli na svatbu, ale kdybych se rozhodla tak neco co bude mit vyuziti a bude to osobni, ne jen jako pripominka svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem holkam na svatbe rozdala rucne vyrobene bile naramky ktere jsem zabalila do hnedeho papiru s krajkou. Kazde jsem ho dala osobne s podekovanim za skvelou rozlucku kterou mi pripravily a za to ze se mnou rozebirali vsechny okolnosti svatby a pripravy na svatbu. Pomahaly mi taky s vyzdobou a radily mi co a jak. Holky byly prekvapene a myslim ze mely velkou radost. Naramky se daji nosit celorocne a je to hezka vzpominka. Svedkyni jsem pridala osobni vzkaz s fotkou a ta ten naramek dojetim jeste nesundala :)) ve svem albu mam fotky naramku ;)
Odpovědět
Ahoj, svědkyni jsem koupila jelení šperk, měla ho místo vývazku a moc se jí líbil ;). Dala jsem jí ho, když jsme spolu jely vyzvednout šaty.
Odpovědět
Holky, teď to vůbec nemyslím zle, ale nějak nevím, co bych měla dělat s fotkou své kámošky :-D (jakože ani společnou)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?