Co řešit na schůzkách se svědky?

Zdravím, možná mám blbý dotaz, ale chci vědět, co máme se svědky řešit na předsvatebních schůzkách? Poprvé jsme dávali dohromady harmonogram, ale víc mě moc nenapadá... Přece jen, by se hlavně měli domlouvat oni dva a sami, ne? Díky za tipy :-)
Odpovědět
My s nimi tedy neřešíme nic. Požádali jsme je, oni souhlasili, dostali datum, ať si ten den nic neplánují. Nějak v předstihu jim jen upřesníme čas v kolik a kde mají být a to je vše :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@l9820 Záleží na tom, co po nich vlastně chceš. Jestli po nich chceš, aby nějak pomohli s organizací, nebo si jen mají vzít občanky a podepsat se na Protokol.
Odpovědět
Profilova fotka
Naši svědkové jsou naši velmi dobří přátelé, takže na (poměrně pravidelných) schůzkách u vínka řešíme všechno možné. :-) Moje svědkyně mi pomáhá se vším, vybíráme spolu šaty, dekorace, květiny.. A snoubencův svědek začal již připravovat proslov. Svatbu máme za rok, ale myslím, že jsme vybrali skvěle a určitě nám pomohou se vším, co budeme potřebovat, na druhou stranu ale chceme, aby si to s námi užili a nebrali to jako nějakou nepříjemnou povinnost. :-)
Odpovědět
Mně se osvědčilo zapojovat (nejen svědky) podle toho, co jim samotným jde a v čem vynikají... řidič z povolání - dodávkou přiveze, co bude potřeba milovnice CZ písní - udělá CZ playlist milovnice zahraničních písní - udělá zahraniční playlist kadeřnice - bude česat cukrářka - dort + poradí s množstvím jídla pracovník v provázkárně - pomůže sehnat provázky za lepší cenu babička - udělá cokoli, jen když se cítí platná, ale musím říct, že přichází s fakt úžasnými nápady, takže mě mrzí, že teď nemůžu vyrábět s ní... atp. Podle mě se spousta lidí rádo zapojí do příprav, ale je potřeba si ujasnit, co po nich člověk vlastně chce a zároveň je netlačit do něčeho, co pro ně fakt není :)
Odpovědět
Měli jsme jednu jedinou schůzku :-) Probrali jsme harmonogram a co kdo bude mít na starost. Takže opravdu zálěží, co od nich očekáváte.
Odpovědět
Ahoj, svědci u nás budou mít pár organizačních úkolů: - dostanou od nás seznam skupinek na focení a seženou hosty na focení - svěříme jim občanky - dáme na ně hostům číslo, aby se v den svatby třeba při problémech s příjezdem neobraceli na nás - pomůžou usadit hosty při obřadu, pokud to neudělá paní z matriky - v případě špatného počasí odmoderují hry Rozdávání vývazků bude mít na starosti jiná kamarádka, nalévání panáků další kamarád, aby to nebylo jen na nich ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?