Čím udělat radost nevěstě z pozice svědkyně

Nastávající nevěsty,jdu si k Vám pro radu..jdu kamarádce za svědka a ráda bych jí udělala něčím radost.Bydlíme od sebe 250km.Pořád přemýšlím třeba o tom Stromě otisku palce,nebo něco na výzdobu,ale nic moc mě nenapadá..díky moc za tipy!
Odpovědět
Profilova fotka
Ja kamosce domluvila a zaplatila konika, co jsem nasla majitele kousek od mista hostiny, drive jezdila a kone ma rada, pani ji konika nachystala jak pro princeznu, mel bily masle a upleteny copanky :-) Mela radost :-)
Odpovědět
@sarusa Myslím, že největší radost jí uděláš tím, že se s ní budeš radovat z příprav (byť třeba jen přes zprávy, telefon apod.) :-) Strom není špatný nápad, ale pozor, jestli ho třeba sama neplánuje. Můžeš se jí třeba zeptat, jestli nechce pomoct s něčím konkrétním na výzdobu apod., koupit nějakou malou drobnost jako památku (svatební zrcátko, podvazek, náramek, připravit něco jako "krabičku první pomoci" pro nevěstu - třeba i vtipnou formou, ...).
Odpovědět
@ttm jj to je přesně ono,něco na památku bych ráda..co obnáší ta krabička první pomoci?? To zní parádně!! Díky moc za rady,jsi zlatá
Odpovědět
@lucineni jeee to je nádherný!
Odpovědět
@sarusa Přesně nevím, jen mě to tak napadlo - ale dala bych tam věci, které může nevěsta potřebovat během svatebního dne (kapesníčky, pudr, lesk na rty, jehla a nit, malý parfém, náhradní silonky, ...atd.) - varianta 1. A nebo udělat variantu 2 - krabička pro spokojené manželství (to je spíš ta vtipnější varianta - a určitě se to dá vygooglit, pár takových jsem viděla, ale už si přesně nepamatuji, co tam bylo. Určitě tam byla nějaká vtipná knížka o manželství a podobné blbosti :-) ).
Odpovědět
@ttm super najdu si to,fakt dobrý nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a jeste podvazek ;-) Ten jsem ji poslala v darkovy krabbici postou, pac jsem taky bydlela daleko
Odpovědět
"něco modrého" pro svatební den? (nemusí být nutně podvazek). Mně osobně by největší radost udělalo, přesně jak říká @ttm, kdybych se mohla svědkyni svěřovat s přípravami a ona mě podporovala. Ale KPZ je hned ten druhý nejlepší nápad, pokud chceš, aby to byla nějaká "věc"! :-) Mně svědkyně dělá svatební oznámení a nic jiného už po ní ani chtít nemůžu (ale nabídla se mi sama a ještě ani neví, že bude svědkyně ;-) ).
Odpovědět
Mně třeba svědkyně udělala radost tím, že se zajímala o moje přípravy a pomáhala mi. Taky mi hodně mile překvapila, když mi spolu s mým bráchou vyrobili jako překvapení svatební noviny a zajistili i kamaráda, který přišel večer na svatbu jako kamelot a noviny prodával :-)
Odpovědět
Pokud bude chtít, navrhni ji naplánovat rozlučku. Mně tím spadl kámen ze srdce, bylo to o jedno zařizování míň a navíc to můžeš naplánovat a zorganizovat i z dálky. Jen je potřeba se ujistit, že jí to udělá opravdu radost. Jsou takové nevěsty, které si chtějí všechno organizovat samy, a to by ses jí asi nezavděčila. Jinak souhlasím s ostatními, že největší radost udělá sdílená radost a účast. :-)
Odpovědět
Souhlasím s největší pomocí plánování rozlučky se svobodou. Kde si pro ni připravit překvapení, bud v podobě her, dárků, prostě podle toho, co nevěsta preferuje :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Sdílet to s ní a prožívat :) to je to, čím by mi svědkyně udělala největší radost :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Největší dar(alespoň pro mě)je že se mnou vše prožívá ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s rozlučkou. Moje svědkyně to celé naplánovala, já nevěděla nic, o nic se nestarala a bylo to naprosto dokonalé. Podotýkám, že bydlí o 330 km dál :-) Svolala všechny moje největší kamarádky, zaplatily noc v hotelu. Vyzvedly mě, vzaly na hru (takovej ten styl únikovky). Pak jsme se šly nachystat do hotelu, sladily se v oblečkách, mně nasadily šerpu a připravily pro mě dárky a indicie, kam mám jít. Odhalila jsem cestu do svý oblíbený restaurace, kde na mě čekaly další kámošky ve stejných kostýmech s vyzdobeným stolem. V kýbli se chladil šampus, kde byla další indicie a tak jsme po večeři měli tour de bar, kde už o nás věděli, usadili nás, donesli zase šampus s další indicií a takhle jsme obešli asi 6 podniků. Nebyli ale náhodný, ke každýmu podniku se vázala nějaká moje minulost, zážitek. V posledním podniku mi pak předaly složenou písničku o mně a pak už jsme jenom tancovaly do rána. Měla s tím spoustu práce, naplánovala to z druhýho konce republiky a bylo to něco, na co budu určitě vzpomínat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?