Bylo by vhodné koupit dárek pro svatební svědky?

ahoj ...přemýšlím jestli by bylo vhodný koupit nějaký dárek pro svědky? plánujete něco kupovat? popřípadně co? díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojík já nic, mám pro ni objednanoukytku tak tu si nechá plus máme pro všechny svatebčany, manle , výslužku...myslím, že to stačí
Odpovědět
ahoj, já jsem svědkům kooupila kravatu, ale tu už dostali, oba stejnou a pak naši svědci mají v den svatby svátek (Petr a Pavel). Ale to dostanou malý dárek asi o den dřív. Takže kdyby svátek neměli, tak by nic (krom těch kravat) nedostali.
Odpovědět
Profilova fotka
Vyslovene darek jsme svedkum nedavali, i kdyz jsem o tom dlouho premyslela, ale nic mne nenapadlo.. platili jsme jim vsechno na svatbe, vcetne vecere a ubytovani jednu noc predem, dostali jako ostatni hoste flashu s fotkami na pamatku plus par vytisknutych fotek, svedkyni jsem navic platila vizazistku a kadernici. Obecne vzato myslim, ze neni nutne nic kupovat, staci treba jen prave ta spolecna fotka na pamatku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já pro svou svědkyni a všechny družičky mám stejné náušnice (plus jedny pro sebe). Přítel bude pro svědka - bráchu asi taky něco pořizovat, ale netuším, co, asi něco "osobnostně vyladěného" 8-) My to máme celkově asi trochu jiné, já dělám "wedding favors" pro všechny svatebčany - něco jako výslužka. Pro dámy náušnice (jiné než ty pro mě a družičky a svědkyni) - vyrábím šperky, takže z vlastní dílny. Ale pro svědkyni budou jiné. Pak pro ostatní jako babi dělám tradiční japonské kusudamy (takové prostorové skládané origami ozdoby) (vystudovala jsem japanologii, tak proto to Japonsko). A pro pány asi něco jiného. Nebo nic :-D Ale je fakt, že se inspiruju jinde než v našich tradicích. Myslím, že asi záleží, jak jste si se svqdky blízcí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já o tom uvažuju. Viděla jsem video, kde novomanželé předávali rodičům tradiční dort "děkuji za syna" a při té příležitosti dávali dárek i svědkům. Dávali jim víno se speciální etiketou. Bylo to hezké...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?