Zůstat v šatech celou dobu?

Ahoj holky, mám na vás otázku. Zůstávala jste některá celou dobu ve svatebních šatech? Hostinu normálně po obřadu budeme mít, ale jelikož našemu miminku bude na termín svatby půl roku, tak to nebude žádná dlouhá party. Je tu někdo, kdo byl ve stejné situaci? Převlékaly jste se nebo jste si užívaly šaty do té doby, než miminko muselo jít spinkat? Díky.
Odpovědět
1
2
Ahoj, mě svatba sice teprve čeká, ale nemám v plánu se převlíkat. Ve svatebním budu při troše štěstí jenom jednou a chci si to užít :-)
Odpovědět
Také se nebudu převlékat a neuznávám to.A kvůli miminka bych urcite nesla brzo domu.Sehnala bych si hlídání a nebo svatbu odložila.Můj syn v době svatby bude mit 1a pul roku a ze svatby urcite odcházet dřív nebudu a celou noc budu slavit 😆
Odpovědět
Já šaty na převlečení měla a bylo to dobré rozhodnutí. Při focení na slámě se mi utrhlo zapínání na vlečku a já jí musela furt držet v ruce, abych si jí někde nezatrhla nebo mi na ní nikdo nešlapal. V šatech jsem takhle byla do 21hod. a pak jsem se převlíkla do krátkých šatů a bylo to mnohem pohodlnější na tu večerní bouřlivější party. Ve svatebních šatech, navíc s utrženou vlečkou, bych si to až tak neužila.
Odpovědět
Schválně si nechávám šít takové šaty, ve kterých se dá strávit celý den včetně večerního tance a slavení... Přijde mi to líto dát tisíce za šaty a pak je mít jen pár hodin - chci si je užít na maximum, když je to (doufejme) jednou za život... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ráda zůstala ve svatebních až do konce, takže vážně uvažuij o šatech bez vlečky. Šaty na převlečení budu mít připravené do rezervy. Jinak čeho se bojím více je to, zda vydržím celý den na podpatkách (jakkoli jsem na ně zvyklá). Pokud bych musela přezouvat do balerín, znamenalo by to i převlečení kvůli délce šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
Mela jsem saty od 14:30 do cca 22:30. Vlecku na knoflicek aby sla pripnout a netahala se po zemi a bylo. Vybirala jsem pohodlny saty,pohodlny boty.
Odpovědět
Já jsem měla šaty s vlečkou - připínala se na knoflíček k šatům, a vydržela jsem v nich až do půl třetí do rána :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se po pulnoci prevlekla :)
Odpovědět
Jelikož neplánuji žádné princeznovské šaty (ty jsem si "užila na maturiťáku a apon jsem zjistila, že to nebylo to pravé ořechové pro mě :-) ), tak chci být taky v šatech až do rána. Přesně jak se tu některé zmínila, když už sza ně budu dávat tisíce tak si je chci užít 8-)
Odpovědět
ahojky, také nemám v plánu se převlíkat..vybírala jsem šaty, v kterých se cítím pohodlně....jen boty si přezuji! také si říkám, že je to jednou za život tak si to chi užít....radši přibalím šitíčko, kdyby se něco otrhlo :-)
Odpovědět
Já se taky převlíkat nebudu :-) Mám podobný názor jako většina tu.. vdávám se jednou za život, vybrala jsem si nádherné šaty, za které dám dost peněz a tak v nich chci vydržet celý večer :) Boty budu mít na vysokém podpatku (jsem na zvvyklá, na plesech na nich taky vydržím), ale do zálohy budou balerýny ;-)
Odpovědět
Nad šatama na převlečení uvažuji. I když bych v poho vydržela ve svatebních celý den (ne korzetové a délka pod kolena), tak se mi líbí půlnoční převlíkání do červených. Ta symbolika - do půlnoci nevěsta, od půlnoci manželka/žena :-) Je to na každým, ale zůstávat ve stejných šatech, protože byli drahé? No nevím, není to jedno?
Odpovědět
Článek se načítá
Já se také převlékat nebudu :-) Chci si svatební šatičky užít na maximum!
Odpovědět
Profilova fotka
Já též neplánuje převlékání, ale určitě je dobré mít nějaké šaty v záloze. Můžou vás třeba polét, tak pro jistotu :-)
Odpovědět
Taky neplánuji převlékání, ale šaty v záloze se určitě hodí. Známou třeba číšník polil zelím hned při obědě:(
Odpovědět
Já za ty prachy, co jsem za ně dala, v nich budu i spát . :-D Žádna převlíkačka nebude ;-)
Odpovědět
Šaty jsem si nechávala šít, aby mi sedly a vydržela jsem v nich. Nemám v plánu se prevlékat. ;-) Určitě to bude jen jednou v životě. Další případná svatba (ale věřím, že jsem vybrala toho správného muže na celý život) už nebude ta první a tak princeznovská.
Odpovědět
Já se také určitě neplánuju převlékat. Přestože bude nejspíš velké horko (půlka července) si je chci užít co nejvíc, a kdyby to šlo strávila bych v nich klidně i svatební noc :) Navíc v salonu mi paní říkala, že spousta nevěst, které si u nich půjčují tzv. popůlnoční šaty je nakonec ani nevyužije. Buď na ně v tom všem chaosu úplně zapomenou anebo na nějaké převlékání není prostě čas. Je ale pravda, že jak píše xnikolan mít nějaké krátké letní šatky v záloze, kdyby se náhodou něco přihodilo, není vůbec špatný nápad ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam na prevleceni koupene, ale asi je nepouziju pokud to nebude nutne, chci si je uzit nikdy vic si je uz neoblecu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je dobré mít ty šaty v záloze, kdyby se stalo cokoliv - polití, roztrhání, horko, prostě cokoliv. Ale většina holek si to v nich chce užít co nejdéle :-) Kámošky měly šaty na sobě celou dobu, ani neměly čas to řešit a pařily i s vlečkou. Já budu mít šaty krátké, takže toto řešit nemusím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám v plánu mít nějaké pěkné záložní s sebou, kdyby cokoli, ale hodláme odjíždět tak kolem jedné na hotel, první manželská noc je pro mě důležitější, než paření do rána. Takže bych zůstala ve svatebním, myslím, že to pak na pokoji bude alespoň větší romantika (a nebo větší boj, pokud muž něbude vědět jak se rozvazujou:D).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
já se převlékla, přece jen jak jsem měla šaty, nemohl se ke mě přiblížit na pul metru :D pak se mi líp honil, ale našemu byl skoro rok a pul,... a pokud kojíš, bude se ti v těc šatech dobře kojit?
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě rozhodně, pokud budete mít šaty, v nichž lze být, zůstat. Nejsem přílišný fanda převlíkání se do nějakých tutu sukýnek nebo obyč šatiček na svatbě, není-li to nutné, přece jen, jsou to věci, jaké si na sebe můžete vzít kdykoliv jindy - proč si tedy ten svůj velký Den D neužít v něčem výjimečném? :)
Odpovědět
Ja mela saty az do 2 do rana. Malemu bylo necelych 17m. Uspaval tatinek, ja stala opodal :-)
Odpovědět
Já jsem měla šaty na převlečení (dokonce dvoje, podle počasí :-D) a nakonec jsem zůstala ve svatebních až do konce, to je od 11 hod do 4 do rána.. Okolo půlnoci jsem se teda chtěla jít převléknout, ale spíš kvůli botám (měla jsem vysoké podpatky a pokud bych je sundala, musela bych sundat i šaty), ale nakonec jsem si řekla, že to vydržím, že svatebky snad už neobleču.. Šaty jsem měla půjčené.. A normálně vydržely naše křepčení.. Takže za mě, mít v záloze šaty na převlečení se hodí, a uvidělo by se podle potřeby.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nasi nejmensi bylo 11mesicu. Mela jsem na prevleceni nachystane. Myslela jsem ze v satech vydrzim dele, ale nakonec okolo 20 jsem se sla prevliknout.. z duvodun ze jsem zadrhla o topeni ac jsem si davala extra pozor. Sami hoste mi na saty porad slapali deti tahaly sukni.. rikam a dost, Nebudu ve stresu abych je neponicila.. ukol splnily... My teda parili do 4 do rana a to jsem jeste kojila - deti nedeti... uzij si to co to jen pujde, je to vzpominka na cely zivot
Odpovědět
Záleží hodně na pocitu. Viděla jsem spoustu nevěst, které se převlékly hned po obřadu do malých bílých, protože se zkrátka v róbě necítily dobře a chtěly si ten den užít bez tahání těžkých šatů a nikdo jim to nevyčítal. Je to tvůj den a jde o to, aby ses cítila dobře :)
Odpovědět
Svatba byla tento pátek, měli jsme netradičně prvně oběd s rodinou, kde jsem měla na sobě společenské šaty (i ženich byl jinak oblečen) - hlavně z důvodu překvapení pro všechny a druhý důvod byl riziko pobrindání :D na obřad jsme se oba převlékli a já byla v šatech až do tří do rána než všichni odešli...šaty jsem mohla mít na sobě jednou v životě (teda pevně věřím, že už je nikdy neobléknu) a proto jsem si je chtěla patřičně užít...nerozumím tomu, proč se některé slečny převlékají...vybrala jsem si takové šaty, abych je na sobě mohla mít celý den...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se do žádných jiných šatů nepřevlíkala, svatbu jsem si chtěla užít ve svatebních, když už jsem si je pořizovala a navíc je to jen jeden den za život. Jen jsem si je přizpůsobila na párty - místo podpatků vzala tenisky, koženou bundu a sukni svázala ;)
Odpovědět
já jsem po celou dobu ve svatebkách nebyla, večer už přišla jiná zabava a kdybych je měla celou dobu tak bych neměla co do půjčovny vracet:D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?