Zpevnění korzeru na svatebních šatech

Ahoj holky, prosím o radu. Pořídila jsem si svatební šaty a mám pocit že mi korzet nedrží jak má že mám takzvaná povadla prsa( velikost D). Nevíte jak by se dal korzet zpevnit? Nebo jak by se to dalo upravit? Děkuji za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Bud bych do toho vsila poradnou podprsenku s dobrym obvodem nebo vymenila kostice za opravdove - poradne pevne. ale to bude nejspis priserna prace drazsi jak ty saty. Takze vsit tu podprsenku bez raminek.
Odpovědět
Děkuji za radu to bych mohla zkusit. Napadlo mě nake takové ramínko ale nevím kde ho sehnat abych našla správnou barvu a látku. Ale nevím jak by to působilo.
Odpovědět
Normálně z bileho tyly bych nechala prisit raminka, pokud jsou šaty úplně bílé, nabizela to švadlena známé a prý budou i odepínací, kdyby je pak nechtěla.
Odpovědět
Podprsenka bez ramínek by to měla vyřešit. Ale žádná taková ta hračková svatební, ale fakt hodně podpůrná. Jestli jsi z Prahy nebo z Brna, dojdi si do Caresse (klidně i s šatama), tam uměj poradit. Případně ty šaty dones ke švadleně, a´t odborně zhodnotí, jestli ty kostice nejsou polámané a případně je vymění za silnější (bude to stát peníze). Taky se může stát, že ty šaty mají prostě blbej střih, kterej ti vůbec nepasuje, a tam pak nepomůže ani svěcená voda. Prsa Déčka nejsou žádný balóny, abys je nemohla mít v korzetovejch šatech (mám 70 H a bez problému). No a jestli tyhle nezachrání ani podprsenka a švadlena, tak je pošli dál do oběhu. nemá smysl, abys ve svůj den vypadala blbě.
Odpovědět
Všem moc děkuji za rady zkusím pohledat pořádnou podprsenku a snad to bude v pořádku. Prosím držte mi palce. :-) :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?