Znechucení z výběru šatů-horor

Profilova fotka
Pomoc- už mě nebaví hledat další šaty, nejdřív jsem chtěla 60-léta nechat si ušít, ale můj nastávající nechtěl stylizaci 60let. takže teď BOHO styl: Zatím mám jako rezervu krátké pouzdrové šaty GUES a k tomu budu mít tylovou sukni AKARI, myslíte, že je to dobré? ty krátké šaty jsou super ale ta sukně mi asi fakt dělá trochu rozšířený zadek. nebo mám jít jen v krátkých? Mojemu muži se to líbí (už to viděl). furt se mi to nezdá...chci něco vzdušného,jednoduchého a zároveň elegantního . ach jo...mám ještě chodit po salónech, ušít už se asi nic nestihne.
Odpovědět
Profilova fotka
a ještě tu přidám pro pobavení jak vypadají šaty na modelkách: šaty č.2 (JASMIN) podle mě to nejsou ony ale paní mi tvrdila že ano)
Odpovědět
@plovarenskaslecna tady není co řešit, první volba - šaty Guess se sukní. Šaty samy o sobě jsou moc krásné. Sukně Vám OPRAVDU rozšířený zadek nedělá. Sluší Vám to.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě taky první volba :)
Odpovědět
Určitě první volba, jen bacha aby neprosvitaly ty krátké skrz dlouhou sukni.. a dle obrázku si myslím, že ty šaty na modellce jsou opravdu ty druhé..
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, ty krátké jsou krásné , koupila jsem si je i kdybych v nich měla jet na svatební cestu, ještě to možná vylepší podprsenka (foto je bez). Pod sukni je možné dát ještě tenkou saténovou spodničku přez kterou to neprosvítá(jinak samo o sobě je to odvážné). A i tak je to celé lehké i když jsou vlastně 3 vrstvy. No hlavně, že se to líbí mému muži...a jestli si vemu sukni na obřad se mohu ještě rozhodnout, ale večer se bude hodit máme to venku. Dávám ještě jedno detailní foto (na korunku nehleďte:-DDD)
Odpovědět
Určitě č.1 - vypadá to super, na obřad a na focení s dlouhou sukni a na večer můžeš odložit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Guess a akari nebo ty druhe,ale když se sitka nelibi tak to chapu. Z dalky ten tyl je v pohodě ale jak se člověk podiva dolu na svuj dekolt tak ten tyl nicmoc..znam to.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdybyste si chtěla udělat výlet z Prahy na Moravu, tak vás ráda uvítám mě v salonu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?