ZMENA SATU

Profilova fotka
Ahoj holky,stalo se vam nektere ze by jste mesic pred svatbou zmenily saty?myslite,ze kdyz by to byla zmena v tom samem salonu,kde mam zaplacenou zalohu,ze by ji prevedli na saty nove? =-)
Odpovědět
Za zeptání přímo v onom salonu nic nedáte ;) líná *uba, holé nešťestí jak se říká... Než být nespokojená s výběrem tak bych se raději zeptala, zkuste to ;)
Odpovědět
Mě přímo řekli, že pokud vyberu jiné záloha se převede.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám také ve smlouvě napsáno, že 1 změna je zdarma ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuju,myslim ze to snad nebude problem.ach jo-cim vic se blizi datum svatby a moc si preju aby vse ten den bylo hezke,tak z toho zacinam blaznit,stale na netu hledam napady a neco lepsiho,pritom saty ktere mam vybrane,se mi libi a sedi mi.jenze pak nekde zahlednu jine a reknu si-tyjo,takove sem si nezkousela-ty jsou krasny.no fakt jak blazen-asi odpojim internet a bude to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@iwwwca Já jsem ve stejném salonu měnila šaty dvakrát, uplně v pohodě se záloha převedla na ty další .)
Odpovědět
já měnila 14dní před, úplně v jiném salonu
Odpovědět
Já Vás uklidním, já si zamluvila dvoje ve dvou salonech.... a ještě nemám rozhodnuto, vlastně mám, ale radši jsem to ještě nerušila... ;) znám se.... Mám to stejně jako vy, snažim se, aby bylo všechno tip ťop.... a pak jsem z toho už trochu na hlavu =D Jinak v obou salonech mi řekli, že poplatek se dá převést na jakékoli šaty, i pro ženicha či popřípadě někoho z hostů či dětských oblečení... ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, svatbu máme za 2 měsíce a můj drahý mi oznámil, že se mu nelíbí barva mých svatebních šatů, že mu vadí, že do té barvy budu ladit jeho(košile, vesta, kravata) i dort atd...mám šaty v barvě ivory. Přitom když jsme šaty vybírala, tak souhlasil a teď...záloha zaplacená a já vytočená, že se mu v den D nebudu líbit...no nezabili by jste ho?!!! ;-) Tak nevím co teď....řekla jsem, že odmítám zase lítat po salonech a hledat šaty jiné, ale znáte to.....příští týden do jednoho salonu ještě nakouknu, ale počítám s tím, že záloha 3000 mi už propadne-pokud vyberu šaty jiné....ach jo a já byla tak šťastná, že mi řešení se šatama odpadlo..... =-)
Odpovědět
@saryk8 Já bych se na změnu vykašlala :-) Viděl přítel šaty naživo? Dost často si to chlap prostě neumí představit...řekni mu to přesně takhle, že si to měl rozmyslet dřív a že by Ti propadla záloha...
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff já vím, šaty na živo neviděl, ale viděl to, co by měl mít on v té barvě ivory a to se mu nelíbí....a bílé mít samozřejmě nemůže. No juknu ještě do toho jednoho salonu, jsou levní, že by mě i s propadlou zálohou ty šaty pak vyšli stejně.....třeba si beztak nevyberu a on bude mít smůlu. Ale hlodá to ve mě...chci se přece líbit hlavně jemu!!!
Odpovědět
@saryk8 klidně může mít i bílou košili, pokud to nebude taková ta zářivá bílá, několikrát jsem to tak viděla. A Tvoje šaty v albu jsou jen světlounce krémové, myslím, že by to ničemu nevadilo :-)
Odpovědět
@saryk8 v tomhle podle mě nemá cenu moc ustupovat: můj chlap mi kdysi řekl, že se mu nelíbí korzetové šaty bez ramínek, tak jsem si (teda kromě toho, že mi tenhle typ nesluší :-D ) nechala ušít na ramínka. Asi před měsícem přišla doma řeč na moje šaty a on že nic takovýho nikdy neřek, šaty bez ramínek jsou ok. Oni prostě nevědí co chtějí :-) (a většině je taky jedno, co mají ve svatební den na sobě...) Tvoje šaty jsou pěkný a sluší Ti. tak :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@izzybickerstaff přesně tak, jednou řeknou to a podruhé zase ono.u nás to je stejné...jednou se mu to líbí a podruhé zase ne:-)naštěstí se podle toho řídím jen někdy a vybírám si to co se mi líbí a v čem se cítím já hezká(popř.dám na rady ženských z rodiny či kamarádek)
Odpovědět
@saryk8 nesouhlasím s tím, že on bílé mít nemůže... Pokud jde opravdu jen o to jeho ladění, tak prostě uberte, asi ho ty detaily prudí... barevně sladit se nepochybně dá, aniž byste měli všechny jeho doplňky v totožné barvě jako šaty
Odpovědět
jo, ale jinak bych ho samozřejmě zabila :-D :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?