Zkušenosti s JJ's House

Ahoj, Máte někdo zkušenosti s JJ's House? http://www.jjshouse.com Objednávaly jste si někdo od nich šaty a byli jako na obrázku? Ceny jsou tam super i y modely akorát se bojím si to koupit přes internet. Poraďte prosím :-)
Odpovědět
Mám a můžu 100% doporučit! Bezvadná komunikace s obchodem, šaty krásné (vybrala jsem takové, které měly spoustu hodnocení a fotek od zákaznic), dobré zpracování, velikost odpovídá tabulce (čili já budu muset zužovat přes hrudník, ale s tím jsem počítala).
Odpovědět
Ahoj, já měla v merku tyto na fotce - ale pak po shlédnutí reálných fotek u dalších šatů, kdy snad ani jedné té nevěstě neseděly, jak by měly, většinu ty hory tylu ještě rozšiřovaly, jsem to zavrhla.. Známá od nich šaty měla (jednoduché, ne krajkové a byly moc hezké (ona drobounká a právě chtěla jednoduchost). Je to asi o štastné ruce..
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl V našem eshopu máme pár podobných modelů a šťastnou ruku tu má každá :-)
Odpovědět
@terezamartinkova Paní Martínková, já už si elody vybrala - teď už jen zvolit mezi dvěma modely :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj chtěla jsem se zeptat jak je to s tím JJ's House a platbou? Neměli jste obavy platit přes internet? Prosím poraďte. 😊
Odpovědět
@aneky obavu jsem trošku měla, ale všechno bylo v poradku. Procetla jsem si předem nějaké recenze a usoudila, ze tomu budu věřit :-)
Odpovědět
Já jsem si z JJ's House objednala plesové šaty, vlastní velikost, a byly o 4 cm širší než uvedené míry. :-( Nejsou na šněrování, takže se nedají stáhnout a nesedí mi ani košíčky. Ještě teď si nadávám do blbců, už bych to podruhé určitě neriskovala. Každopádně ale ušité jsou hezky a kladně hodnotím i jejich komunikaci, odepisují rychle na maily a o všem informují.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj, tak já jsem na JJ´s House objednala šaty v dubnu, zaplatila jsem 7 800, peníze fuč, šaty nikde a obchod se mnou nekomunikuje...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?