Zkušenost se salonem Maggie Praha?

Ahoj holky, jakou máte zkušenost se svatebním salon Maggie na Vinohradské v Praze? Chtěla jsem se objednat a přišlo mi, že na mě paní po telefonu celkem naléhá, abych se co nejdříve objednala. Prosím napište mi nějaké Vaše zkušenosti,nebo fotky šatů z toho to salonu děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám tam zamluvené šaty, byla jsem na dvou zkouškách, jsou tam velice ochotní. Objednat se je nutné, když tam přijdete a bude tam jiná nevěsta, tak můžete i hodinu čekat, tak dlouho jsem si já zkoušela...
Odpovědět
@verhu Děkuji za odpověď. Já tam včera volala a paní mě docela vylekala, že už na příští rok nějaké šaty zarezervované má. Šaty se mi na jejich stránkách moc líbí, tak se bojím, že budu zklamaná.
Odpovědět
Profilova fotka
@bety_h Tak to budou asi ty moje :-D Na stránkách jsem si vybrala, které si chci zkusit, ale stejně je to na živo jiné. Jednak se vejdu i do šatů, které jsem zamítla kvůli velkým prsům, a pak je třeba zkusit, jestli se dostaví wow efekt, který jsem měla u šatů, které bych si podle fotky nevybrala :-D To objednání je i dobře pro Vás, mají na Vás čas. Doporučuju se rozpovídat i o Vaší představě, respektive pokud víte, že Vám něco nesluší, jako třeba mně velké tylové sukně, tak to rovnou řekněte. Kvalita šatů za mě super. Jestli chcete, tak Vám pošlu foto do zprávy.
Odpovědět
@verhu to bych byla moc ráda :) Moc děkuji.
Odpovědět
Paní se mi tam věnovala přes dvě hodiny. Ochotna, šaty krásné, bylo to super.Nakonec jsem šla do jiného stylu, takže jsem si šaty nechala šít, ale hrozně se mi tam líbily šaty art deco, úplně jiné než kdekoliv jinde. Doporučuju!
Odpovědět
@codal tak já se tam taky objednám:) děkuju
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?