Zkušenost s ušitými šaty

Profilova fotka
Prosím, jaké máte zkušenosti s šaty, které jste si nechaly ušít dle svých představ? Splnily je ušité šaty? Mám vcelku jasnou představu, ale nikde nemohu šaty jaké bych chtěla sehnat. Případně jen krémové, nebo velikost 32,34 ;-( Proto začínám přemýšlet o ušití, ale mám z toho vcelku strach......
Odpovědět
Když tady dáš fotku, jaké šaty si představuješ, tak je tady dost profi švadlen, které ti řeknou, jestli je možné je ušít .
Odpovědět
Profilova fotka
OK, děkuji. Dávám fotku, která zatím nejvíce odpovídá mým představám - bílé, korzetový vršek s výstřihem mírně do srdíčka, krajka a tylová sukně, rozšiřující se až pod boky, nejlépe na šněrování.
Odpovědět
I jako laik si myslím, že jsou možné ušít, jen budou asi trochu dražší, ta krajka něco stojí a taky se asi budou muset ručně našívat ty krajkové aplikace co zasahují do sukně. Jinak ten střih není nijak složitý, ale chce to precizní švadlenku, která ti je krásně vypasuje na tělo.
Odpovědět
Nechávala jsem si šít v Madoře a byla jsem nanejvýš spokojená. Šaty byly nádherné, přesně podle představ.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Myslíš v Mikulově? Moc děkuju za tip, dívala jsem se na stránky a vypadá to dobře :-) A z čeho jsi prosím Tě měla šité šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem si nechala šít šaty v Kosticich u p. Winterove. Velice zrucna a šikovná švadlena. 3 zkoušky a pokaždé všechno sedělo jak melo
Odpovědět
taky bych chtěla asi ušít..ale přesně..taky z toho mám trochu strach. Už poněkolikáté tu čtu doporučení na Madoru, tak možná... chtěla bych něco takového. neměly byste představu na kolik by to tak mohlo vyjít?
Odpovědět
Profilova fotka
@ramadda Děkuju :-)
Odpovědět
Ja som bola velmi velmi spokojna s usitim. Nemala som uplne presnu predstavu a o to viac mi Nanay pomohla :) Saty krasne a dokonale usite. Uz som ich aj predala, takze sa to vyplatilo po vsech strankach.
Odpovědět
Pokud se bojíte, aby šaty byly opravdu kvalitně ušité, tak si myslím že u Nanay( má tady profi profil) se toho bát nemusíte. Jen to bude dražší.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuju za doporuceni :) rada vam pomuzu! NANAY - designing with Love
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@nanay Dobrý den, děkuji. Ráda bych se zeptala, jak moc by podle Vás byla složitá realizace takových šatů, jak mám napsáno v úvodním příspěvku (viz. první fotka), případně kolik se takové šaty můžou pohybovat cenově? Moc děkuji. (email: hanica.opletalova@seznam.cz)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanica83 ahoj take jsem si nechala saty usit dle svych predstav,ve fotoblogu mam kontakt a foto satu :-) Za me obrovska spokojenost,byla jsem nadsena a okoli take :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanica83 Ceny na usiti satu typu "princezna" pohybuji 16-18ooo + latky. Pokud budete chtit krajku, tak ta stoji 2500-3500 za metr + samozrejme budeme potrebovat spoustu jinych latek :) Podle zkousenosti muzu rict, ze celkem podobni saty mohou vejit 32-38ooo kc. A budete mit fakt jedinecne a kvalitni saty podle vasich predstav a postavy, propracovane do detajlu :) Stale plati nabidka na usiti satu do konce brezna -10%! Dekuju za vas zajem a jsem s pozdravem, NANAY - Taste only mattres!
Odpovědět
Profilova fotka
V našem salonu Vám taky rádi vaše vysněné šaty ušijeme. Ukázku naší práce najdete v profilu stránek a nebo na našich webovkách. Svatební salon Vanessa
Odpovědět
Profilova fotka
@klarkak Pěkné :-) Moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@nanay Mockrát děkuji za odpověď. Budu o tom přemýšlet :-) Problém vidím akorát v tom, že jsem z Olomouce a jelikož je určitě potřeba několika zkoušek, je to přece jen trochu z ruky :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@hanica83 Rozumim vas ! Mam zakaznice s cele CR a zahranici. Da se vsechno zaplanovat v klidu :) potrebujeme uvadet 3-5 schuzek: navrhnut saty, koupit latky (pripadne muzeme za 1 den zvladnout a navrhovani a koupi latek!), zkouska (obycejne staci 1!) a pak vyzvednouti satu :) a je to! Popremyslete, a dejte vedet. Budu se tesit na vasi navstevu!
Odpovědět
mně tyto šaty stály 22.000 Kc v Oksana Mukha. nyní je prodávám za 11.000 Kč.- http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahojky. :) Nechávala jsem si šaty též šít na zakázku kvůli barevné kombinaci. Spokojenost s kvalitou maximální! Ale vědět před svatbou o tomhle webu, asi bych to neudělala a koupila si šaty od některé z nevěst a ušetřila tím pár tisíc. :) Pokud zvažujete i tuto možnost, nabízím krásné šaty sněhověbílá-vínová kombinace za půlku ceny i s potřebnými doplnky. Ať se vám všem Den D vydaří, princezny! :) http://www.beremese.cz/market/svatebn...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@wettu Vybrala jste si moc krásné šaty. Našla jste nakonec někoho, kdo vám je podle vašich představ ušil?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@wettu ty jsou opravdu nádherné! měla jste je nakonec? :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem si nechala šít šaty na míru a přesně splnily moje představy, cítila jsem se v nich jako princezna a vydržela jsem v nich celý den, i přes horko, které jsme ve svatební den měli, sundala jsem je až jsem šla spát.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?