Zkoušení šatu?

Profilova fotka
Ahojky chci se zeptat, jak Vám tak trvalo zkoušení šatů v salónech? Chtěla bych v jeden den navštívit dva, protože jsou ve stejném měste, akorát nevím jaké si mám dát časové rozpětí mezi těmi salóny. Předem děkuji za odpovědi..:)
Odpovědět
ahoj, no asi zalezi jak kde... a kolik na tebe budou mit casu, ale vetsinou je hodina v jednom salonu plne dostacujici na to abys vyzkousela co se ti libi (teda pokud se aspon trochu predem kouknes na net co nabizi a neztratis tim dalsi cas) a taky je to dost dlouha doba na to abys z toho mela v hlave bily zmatek :) takze urcite fotak s sebou :)
Odpovědět
já byla ve dvou, v každém tu hoďku určitě.
Odpovědět
Byt tebou tak si urcite nebudu planovat dve zkousky na jeden den....co kdyz v prvnim nebuds stihat, tak budes nervozni a vubec si to neuzijes.....
Odpovědět
Profilova fotka
nechte si čas a odstup. budete toho plná a nemá smysl to hrotit v jeden den.
Odpovědět
Asi budu úplně mimo ostatní, ale já zvládla v jeden den obejít šest salónů a to jsem to fakt neměla v plánu. Někde jsem nevyzkousela žádné, nejvíc jsem zkoušela asi troje, ale to jen v jednom salónu. Ono když přijdu s tím, že mám velikost 34 a chci hladkou tylovou sukni, tak je opravdu hodně rychle hotovo. Někde mě cpali i do 40tek, takže nebylo nutné se nějak prohlížet, protože všechno bylo špatně už od prvního pohledu, jinde nabízeli jen ohavné slehacky nebo vysloveně opouzivane šaty. Co dodat, samozřejmě jsem si v salónech nevybrala, ale tak nějak jsem s tím ani nepočítala. Takže záleží, jaké máš požadavky a jakou velikost, jak moc jsi náročná. Já většinu času v těch salónech strávila dohadovanim o tom, proč chci správnou velikost a proč opravdu nechci zkoušet slehacku...
Odpovědět
Profilova fotka
Já v prvním saloně kde jsem byla a neměla žádnou představu, který styl se ke mě hodí tak sem tam byla hodku a pul..v ostatních max hodku..
Odpovědět
co jsem měla zkušenost, tak v salonech si nevěsty objednávají po hodině a půl... nevím, co se děje, když "limit" překročíš :-), protože já tam nikdy dýl nebyla... Takže klidně si dej i víc salonů za den, jen počítej na každý třeba tu hodinu a půl a nech si nějakou rezervu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela puvodne naplanova na jeden den 4 salony a na druhy den 3 :-D nakonec jsme vybrala uz v druhem a do ostatnich nesla, ale stihala bych to naprosto bez problemu.. v prvnim mne nic nenadchlo, tam jsem nebyla ani hodinu, v druhem bylo nadseni naopak velke a po cca hodine a pul bylo jasno, vyzkousela jsem asi 20 satu, ale brala jsem to rychle, nektere jsem ani nenechala dosnerovat protoze jsem se v nich necitila dobre.. takze jde to vzit i fofrem, proste zalezi jestli jdes s konkretni predstavou a tudiz je mozne, ze nekde nezkusis nic nebo jestli jsi naopak typ, ze si zkouseni uzivas a budes v satech zkouset sedet, pohybovat se, delsi dobu se prohlizet, tak pak si dej radsi vetsi casovou rezervu
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuji vyzkoušet v jednotlivých salonech i to, co by vás na první pohled neoslovilo, nevěsta je někdy přesvědčena, že musí mít typ šatů, který jí ve skutečnosti vlastně nevyhovuje a nakonec jsou ty pravé ty, které vás vlastně ani nenapadly. V dobrých salonech by vám měla asistentka poradit a vyzkoušet vhodné šaty pro vaši postavu. Nevěsty mají někdy pocit, že ty ideální šaty vyberou, pokud ,,oběhnout" co nejvíce salonů a přitom v jednotlivých salonech nevyzkouší to, co nabízejí...těšíme se na vás :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?