ZIP nebo šněrování?

Ahojky,co je lepší mít za zapínání na šatech zip nebo snerovani?? :)
Odpovědět
Pokud máš konfekční velikost tak určitě zip, šněrování se sice přizpůsobí 3 velikostem, ale kazí to dle mého dojem z šatů.. je tam většinou jasné, že je to pro několik nevěst do budoucna a ze salonu
Odpovědět
urcite snerovani - behem dne si to muzes povolit v navaznosti na sjezene jidlo :-D
Odpovědět
Pokud to jde, tak raději zip, šaty vypadají zezadu lépe.
Odpovědět
Určitě šněrování! Někdo stresem před svatbou hubne nebo naopak tloustne, někdo otěhotní - zip by se nemusel vyplatit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem pro zip, prostě se mi to více líbí. Nikdo se nemusí piplat se šněrovačkou, jenom se zapnou a jdeš. Zip nepovolí, nic nezklouzne, všechno drží tam, kde má :) Z hlediska přizpůsobení se velikosti, je šněrovačka praktičtější, to je jasná věc...
Odpovědět
Profilova fotka
@linduskah ahoj, ja jsem pro zip...jelikož mam panicky strach ze me do toho někdo spatne zasneruje ( coz se stava často) , takze me saty mají zip, ale i tak ho nevidíš jelikož je prekryty knoflicky ;-)
Odpovědět
Jsem určitě pro zip,je to praktičtější.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě určitě zip a to na straně, je to hezčí a praktičtější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jsem taky pro zip z důvodu praktičnosti a rychlosti oblékání. Je pravda, že pokud někdo trpí na výkyvy váhy a hrozí, že během třeba půl roku mezi domluvením/ušitím šatů a svatbou přibere/zhubne třeba 10 kg, tak je šněrovačka asi jasná volba. Já budu mít skrytý zip ještě překrytý knoflíčkama. Výhodu mám v tom, že se švadlenou (přítelovou maminkou) budu skoro do svatby bydlet v jednom domě, tudíž jakékoli změny se dají operativně řešit.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě šněr (příp. šněr + knoflíky), hezčí a praktičtější - jde utáhnout, zip když z jakýchkoliv důvodů rupne (nedej bože ráno při oblékání - stalo se kamarádce, která stresově před svatbou přibrala), tak jste v háji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
líbí se mi také šněrování, nejlépe s kombinací se zipem, šaty se pak dokonale přispůsobí na tělo. V průběhu dne je možné stažení v šatech povolit či utáhnout podle potřeby. Oblékání sice trvá déle ale to vůbec nevadí!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?