Záloha za svatební šaty

Ahojky, chtěla bych se zeptat, v jakém rozmezí se pochybuje záloha za půjčení svatebních šatů, abych věděla kolik si mám případně připravit a nemusela pak někde shánět bankomat ;-)
Odpovědět
já platila 1000kč.
Odpovědět
Profilova fotka
já platila 2000 Kč
Odpovědět
machulinka23: tak to je supr a jestli se můžu zeptat, kolik jsi dávala za půjčení celkově?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucidlok U nás je to 50% z ceny pronájmu, to znamená okolo 2000 - 2500 Kč.
Odpovědět
Záloha by měla činit polovinu ceny ať pronájmu nebo ceny při koupi šatů.
Odpovědět
@lucidlok moje záloha byla 5tis
Odpovědět
Já 2,500 Kč záloha, doplatek bude 5,900 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
To záleží od salonu. Co jsem byla já, vždycky se záloha odvíjela od ceny šatů.. Většinou to byla 1/3.
Odpovědět
Já platila zálohu 2 000 Kč a doplatek bude 3 600 Kč v Brně. V Brně jsem se setkala snad v každém salonu, ve kterém jsem byla, záloha 2 000 Kč ( v těch nejvyhlášenějších a nejdražších jsem nebyla, nemohu posoudit) a to samé v Chebu. Tam se šaty pohybovaly kolem 6000 Kč a záloha byla také 2 000 Kč :-)
Odpovědět
@kjirina děkuji za info a v jakých salonech v Brně jsi byla? Ve čtvrtek se chystám na první zkoušku, tak snad něco vyberu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja platila 2000 byla jsem v palomě 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám šaty za 14 tis. a platila se záloha 50% , takže 7 tis.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Taky jsem platila zálohu 2000 a byla jsem v salonu Delta v Mostě
Odpovědět
Profilova fotka
Já v Brně platila zálohu 2000,- potom jsem ale šaty změnila v tom stejném salonu a protože šaty byly dražší musela jsem dát další zálohu 2000,-
Odpovědět
@lucidlok byla jsem v Adeleine, příznivé ceny na Brno cca 5000-6000 a pokud je tam zrovna i majitelka, tak s ní je skvělá domluva. Potom jsem byla v Evanie, tam se ceny šatů hodně liší podle toho jak jsou staré, ale paní byla taky velice milá. Nakonec jsem byla ještě v Charlotte (má to paní v rodinném baráčku) ceny cca 5000-6000, má jich míň, za to ale od každého typu nějaké. U všech chtěli zálohu 2 000 Kč, které jsem zkoušela. V Chebu jsem byla ve dvou a v tom prvním PZmode byly ceny pro mě prostě neuvěřitelné, šaty cca 2000-4000 Kč ke koupi, ne půjčovné, měla jich spoustu a nebyla to Čína, většinu šijou sami a byly velice kvalitní i za tu cenu. V tom druhém Magnolija byly ceny cca 6000 půjčovné, ale šaty nádherné bělounké, jak nové všechny a obrovský výběr a řekla bych, že se dost vyrovnávaly světovým trendům a ne jak v Brně, kromě těch nejdražších salonů, mě všude přišly takové starší typy. Ale chápu, že to už je na Vás daleko. Já jsem původem ze Sokolova u Chebu, takže jsem to sfoukla s návštěvou u rodičů :-) Nakonec mám šaty z Brna, rozhodla cena a nekomplikovanost půjčení na dálku, ale musím se přiznat, že se líbí úplně všem kromě mě, jelikož už mě zkoušení nebavilo, tak jsem se pro ně rozhodla na základě úsudku jiných, já vím su trubka :-) Přeju šťastný výběr.
Odpovědět
lucidlok. za šaty,spodničku,závoj a šál,dám celkově 7200kč.
Odpovědět
Profilova fotka
já dávala zálohu 3 tisíce, paní v salonu mi říkala,že je jedno jaké šaty si vyberu že za každé se dává záloha tři tísíce, to mi řekla ještě před zkoušením šatů. Takže záleží na salonu, každý to má jinak.
Odpovědět
všem děkuji za info, bohužel jsem na první pokus nevybrala, nicméně i tak moc děkuji za vaše příspěvky k tématu;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?