Xxl nevěsta

Ahoj ženy,dámy...S přítelem plánujeme v lednu svatbu a já na sebe nemůžu najít ty pravé šaty.Mám jen 155 a jsem baculka.Mám představu kratších šatu s rukávy buď delší nebo 3/4.Co jsem se koukala na netu na salony tak na vetsi nevesty maji vetsinou jen korzety s dlouhou sukni a odhalene ruce.Nechci to resit zadnym bolerkem. Nasla jsem si saty na aliexpressu,ovsem nevim,jestli by mi sedeli. A dalsi vec,nevim jestli to mam risknout a objednat a doufat,ze mi neprijde nejaka zaclona a usiji mi to presne na moje miry.Nekdo nejaky tip?Jo,jeste jsem zapomnela dodat,ze delame jen malou svatbu,takze se ubirame levnejsi variantou. moje predstava https://www.aliexpress.com/store/prod...
Odpovědět
@sekinka Spíš než ali bych hlídala asos.com. Baculkovské velikosti tam nejsou problém. Občas tam mají svatební sekci (nevím, jak teďka) nebo se dá vybrat i v bílých/krémových atd. šatech. Doručení jsem měla vždy do týdne a teď je novinka, že se dá už i vracet zpět bez poštovného.
Odpovědět
Podobné šaty najdeš i na LindyBop a kvalitou jsou fajn, mají i větší velikosti a doručují brzo. :-) a nebo z českých - MiaBella, nebo se kouknout tady po bazaru. Ale střih by ti podle popisu zřejmě sednul.
Odpovědět
Děkuju,bazary sjíždim co se dá,zatim jsem nenašla,tak díky za rady,mrknu na to.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,mohu vam je ušit dle vaseho přání..kouknete prosim na web..na cene se domluvíme určite..hezky den Rena
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte na zdejší bazar. Vyjde Vás to levněji a navíc, Vám prodávající jistě vyjde vstříc s vyzkoušením.
Odpovědět
Ja mam vysku jako ty a take nejsem nejhubenejsi. Ale obkednat saty bych si netroufla. Nejen kvuli kvalite, spis ze ty "nase velikosti" proste nejsou konfekcni. Nejde jen o kila navic, ale o vysku.... Kdybys naahodou mela zajem, saty bych ti prodala za hubicku....poslu ti fotku pokud chces. Vysku mam 156 velikost satu je L (uk12).
Odpovědět
Profilova fotka
@sekinka From Kaya With Love šije také podobné, je levnější než MiaBella. Přikládám foto svých.
Odpovědět
@alyss2 Mohu poprosit o foto? No já z objednávání mám právě taky strach,jelikož nemám moc velká prsa,takže se bojim,že když to potřebuju větší přes břicho,bude mi to obrovské v prsou a naopak.
Odpovědět
@androz Ty jsou nadherne,moc dik za tip
Odpovědět
@renata_svobodova Dekuji,psala jsem zpravu :)
Odpovědět
@androz Mohu se jeste prosim zeptat,kolik vas stali?
Odpovědět
Profilova fotka
@sekinka 5300,-
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@sekinka Dobrý den,muzete mi prosim napsat v případe zájmu na tel.775376243 ..staci sms a já se vám ozvu zpet a domluvíli bychom termín os.konzultace...hezký den Rena
Odpovědět
Profilova fotka
Sice nejsem XXL, ale taky nejsem tyčka, takže jsem volila šaty k mé postavě (široká ramena, krátké nohy a široká stehna) a byly super. Jsou od Lindy Bop a myslím že je prodávají snad až do velikosti 54 :), tak třeba se některá inspirujete, děvčata. Navíc mě i se spodničkou stály 1500 Kč :-D (další pětistovku mě stálo zužení šatů a našití růžové stuhy s mašlí)
Odpovědět
já mám třeba malou postavu, sice né úplně mega xxl, ale zato xxl prsa. takže šaty comi sedí na prsa mi nesedí jinde. takže bych si objednat netroufla. já byla na svatbě těhotná, takže to nešlo,ale nevěsty co jsem viděla v krátkých šatech podobného střihu co jsem daly holky byly vždycky moc hezké. stokrát lepší než korzetovky s nacpanýma prsama a obří šlehačkovou sukní.
Odpovědět
Zdravim :) my jsme meli svatbu 24.zari..taky jsem baculka a ze satu jsem mela strach.. Hlavne ,ze si budu moct vybirat jen saty s rukavy. Ale nakonec jsem nasla i bez rukavu :) Jen se toho nebat! :-) Ps. Kdyby mel nekdo zajem ,jsou na prodej.
Odpovědět
Profilova fotka
@misa0605 tomu se říká "za málo peněz hodně muziky" moc ti to slušelo, krásné šaty :-)
Odpovědět
@misa0605 Šaty máš nádherné a z těch fotek dýchá super atmosféra,fakrt krása :)
Odpovědět
Holky moc děkuji za rady. Já právě chci šaty s rukavem,aspon 3/4. Jednak planujeme svatbu na zimu a jednak si bez rukavu prijdu obrovska a necitim se a zase vedle chlapa nechci byt jako mohutny hroch :) To je tak,kdyz ma zenska takovou nedokonalou postavu,kde je toho nekde moc a nekde zase malo .) Moc vam vsem dekuji,porad hledam.
Odpovědět
@misa0605 jinak na Linda Bop jsem koukala a šaty tam jsou nádherné,že mě to moc láká a i ta cena je bezvadná. Jinak s materiálem,se vším spokojenost?Seděli přesně,nebo bylo potřeba je trochu upravovat?
Odpovědět
Profilova fotka
@sekinka já jsem před svatbou zhubla 8 kilo, takže jsem si byla jistá, že mi moje velikost 40 nebude (taky že nebyla, protože jsem si je nejprve objednala z Blanka Straka a až pak z Lindy Bop z UK), tak jsem objednala 38. Látka je úžasná, hrubá a kvalitní (objednala jsem si pak ještě jedny šaty) a upravovala jsem jen šití po stranách, kde šaty potřebovaly trošku zabrat (velikost 36 jsem ale nehodlala riskovat). Fakt jsou nádherné a pobavilo mě, když mi je všichni chválili jako by to byla nevím jaká róba a kamarád mi řekl : Kolik tak stojí takové vlastní šaty... deset tisíc? :D Já nepotřebovala mermomocí šetřit na svých šatech, ale bylo mi prostě líto dávat peníze za něco, co se mi jednak nelíbí (většina salónů) a jednak to neladí s mým charakterem a tedy i charakterem svatby. :-) Jo a mám pocit, že tam mají i nějaké s rukávy
Odpovědět
Profilova fotka
@sekinka http://lindybop_co_uk.cdn.visualsoft.... viz tyto ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak mně se moc líbí ještě tyhle šaty, určitě by nebyl problém si je nechat ušít s delšími rukávy...ten střih je ale super :-)
Odpovědět
@weruberu Presne moje vysnena predstava :-)
Odpovědět
Holky moc vam vsem dekuji za rady a hlavne za zminku LindyBop. Vubec jsem tu znacku neznala a ejhle saty ala 50.leta jsou na svete.Takze moc dekuji vsem,jste zlate.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@misa0605 Jaky typ a velikost to prosim byla?
Odpovědět
Profilova fotka
@thaletka ahoj, je to Audrey' White Brocade Swing Dress a měla jsem velikost 12 (nechávala jsem zúžit pod pažemi a v pase)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa0605 jsou perfektni! myslela jsem si to! Maji prave uz jen 12 a nevim jestli se to s tema upravama vyplati. .kdo vi jak mi to kdo udela...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,v pripadě zájmu vám mohu nabidnout ušití svatebních dle vaseho přání..hezký den Rena Václavák
Odpovědět
Profilova fotka
@thaletka hele každá byť průměrně šikovná švadlenka to zvládne ;-) ta moje mi neříkala, že by to bylo nějak šílené, látka je pevná a je to bavlna. Paradoxně nejvíc práce měla s tou blbou mašlí vzadu, protože v té barvě co jsem chtěla neměli stuhu o potřebné šířce, tak mi to "spíchla" ze dvou pruhů a nikdo nic nepoznal :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?