Vysněné šaty Alie Saab

Ahoj nevěsty, zkusila jsem si spoustu krásných šatů, ale u žádných jsem nepocítila "ty a žádný jiný". Při hledání na internetu jsem narazila na šaty od Alie Saab a troufám si říct, že jsou to ty moje vysněné. Nenapadá vás někdo, jak se k takovým šatům nebo spíš zdařilé kopii dostat? Je reálné si je nechat ušít? Vím, že je jich plná Alliexpress i ebay, ale nemám k tomu důvěru... Děkuji, budu vděčná za jekékoliv typy!
Odpovědět
Profilova fotka
@steews jsou nádherné. Skoro až závidím :o)
Odpovědět
Tak od Alie jsem si taky pár šatů "vyhlídla" a mám stejný problém jako ty. Takové šaty jsou u nás k nesehnání, všude styl ala cupcake. Hold se asi budu muset smířit s tím, že na to zkrátka nemám no :)
Odpovědět
Snít je krásné... Podívejte se na přehlídku Elie Saaba http://www.eliesaab.com/#/en/haute-co... - krásné modely, střihově jednoduché, ale to vyšívání! Na svatbu si najděte jednodušší model, jako základ může být některý střih E.S., ale z hladké organzy nebo jiné lehké látky. Jistě bude vypadat lépe, než kopie z internetu.
Odpovědět
šaty jsou nádherné, ale těžko říct zda to takto někdo dokáže ušít.. Já si taky vysněla pár šatů od návrhářů, dokonce jedny kopie od Very Wang objevila v salonu.. Bohužel ale šaty naživo vypadají úplně jinak než nafocené na modelce, pro kterou jsou přesně ušité.. Navíc pak při zkoušení třeba zjistíte, že vám ten střih vůbec nesedí :) Ale každopádně držím palce, šaty jsou nádherné :)
Odpovědět
Profilova fotka
@steews Modely Libanonce Elieho Saaba, navrhujícího speciální kolekce pro Pronovias, aktuálního ročníku lze u nás objednat, avšak k prodeji. Jde o šaty od 200tis.Kč výše a nikdo na světě je z pochopitelných důvodů nepronajímá. Myslím však, že vysněné šaty můžete najít i v nových kolekcích Pronovias. Hodně zdaru.
Odpovědět
Děkuji moc za reakce, já právě našla několik opravdu krásných šatů, ale do těchto jsem se prostě zamilovala... kopii si rozhodně objednávat nebudu a na originál taky nemám, že jo, zkusím se asi poptat po nějaké švadlence, zda by do toho šla... loni si třeba nechávala šít moje kamarádka a moc se mi to provedení se přiznám nelíbilo :(
Odpovědět
@steews Hlavně si na ty śaty, pokud je necháš šít , kup opravdu kvalitní materiály, tedy pravděpodobně hedvábný šifon -tyl a organzu. Z umělých látek ten efekt jak na obrázku nikdy nedocílíš.
Odpovědět
Profilova fotka
@steews....podobné šaty teď začínám šít jedné budoucí nevěstě.... Vyšívaný díl jsme vymyslely jinak, protože ruční práce je velice zdouhavělá a tím pádem výrobek drahý...... Šaty Vám mohu ušít. Není problém něco ušít podle Vašeho obrázku, spíš tedy nevím kde bydlíte.... Jinak přeju hodně štěstí....:-) Martina @radkaja souhlasím, zvolený materiál dělá opravdu hodně...:-)
Odpovědět
Děkuji moc za typy, tento týden zkusím zavolat nějaké švadlence, co mám na doporučení, a uvidíme...
Odpovědět
Profilova fotka
@steews Dobry den, jsem modni navrharka. Mam atelier na Vinohradech. Elie Saab je muj oblibeny navrhar. Na saty ma originalni ceny min od 5ooo euro ,))) Skoro kazda slecna ukazuji obrazky, ale nespocita s tim ze je to Haute Couture rucni a unikatni prace. Nejsou v Praze takove navrhare, nejsou v tu takove ani technologie siti.. Ja prave snazim se vytvaret neco v tom elegantnim stylu, s tech latek ktere se da koupit v Praze. Delam koralkove siti, ozdoby, kvetami a koralkami. Ale zakaznici ktere chteji "podobni" saty, museji porozumet aspon jaky maji rozdil Hedvabni latky a polyestrove! A mit aspon financni moznosti v rozmezi 20-40ooo korun. Pokud budete zajem o usiti na miru, nevahejte kontaktujte :) Udelam pro vas vsecko co je mozne! Naila Afandiyeva NANAY - designing with Love
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?