Vyšívaný svatební závoj. Ano nebo Ne?

Ahoj holky, chci vás požádat o radu. Vždycky se mi strašně líbily vyšívané závoje. Něco takového: http://www.glamgal.com/veils2.html Vím už dokonce kdo by mi ho vyšil, ale jak se svatba blíží tak přemýšlím jestli se to vůbec nosí :-) u nás takových závojů moc vidět nejde, ale možná proto, že jsou spíš nedostatkovým zbožím. Nebo myslíte že takový závoj je už out? Lámu si nad tim pořád hlavu protože i san Patrick mají loňskou kolekci nafocenou s vyšívanými závoji... Tak mi prosím poraďte, jestli si mám nechat vyšívat dlouhatánsky závoj, delší než vlečku a nebo spíš koupit hladký závoj. Samozřejmě uvažuju o hladkých jednoduchých šatech... F.
Odpovědět
Profilova fotka
Holka, tak nad nosí/nenosí jsem vůbec nedumala. Měla jsem závoj půjčený od mojí mamky, která se v něm před x lety vdávala a byla jsem spokojená a nadšená. A všem se moc líbil ;-) http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
tak nad in a out bych taky nedumala jak psala silente...proste kdyz se ti to libi tak v tom jdi...me osobne se libi dlouhy jednoduchy zavoje nevysivany ale je to muj vkus takze pokud ty chces vysivany tak jdi do toho ;-)
Odpovědět
ahoj f.k., je tu taka tema, ze Spanielsky zavoj alebo nieco take Tento zavoj vobec nie je out, ved nemusia mat vsetky nevesty 1 druh zavoja! Zavoj moze byt s malymi kvietkami, alebo s cipkovou obrubou a neviem cim este
Odpovědět
tak mě se tohle naopak docela lííb....a když budeš mít jednoduché šatky proč si nevzít vyšívaný závoj.Myslím si, že by to mělo vypadat dobře.....dlouhé závoje se hodí třeba do kostela nebo na zámek a tak...ale třeba na zahradu bych to neriskla.....
Odpovědět
Děkuji za rady:-) asi do toho pujdu bude vyšívyný:-) silente tvuj závojík byl opravdu hezký, je zlváštní, že po tolika letech vydržel takový hezký bílý. Já když si vzpomenu jak dopadly maminčiny svatební šaty...kolik andělů jsme s nima se sestrama zahrály:-).
Odpovědět
Profilova fotka
F.K. - maminka ho měla celou dobu v krabičce a před mojí svatbou ho tuším ještě 3x prala + snad tam dala i Vanish bílý. Já z něj byla fakt nadšená a kamarádky už si ho zamlouvaly na své svatby :-N A to je 34 let starý x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem takový chtěla (jsou jedním slověm božské x-) ), ale asi bude jednoduchý, protože půjde líp k šatům, které jsem si vybrala. Ale pokud ti to pasuje, určitě do něj běž. A není pravda, že se nenosí, já sem jeden takový do pasu zkoušela v salónu ;-)
Odpovědět
f.k.: taky jsem se rozhodovala jestli jednoduchý nebo vyšívaný, a nakonec mám vyšívaný a dlouhý asi tak 2,5m od oka...myslím, že do kostela se to hodí, a přijde mi takový jemnější než klasické tylové...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
mně se vyšívané závoje taky líbí, jsem to viděla na jedné modní přehlídce a vypadalo to báječně...
Odpovědět
vysivane? su krasne ;-) daj si ho :-)
Odpovědět
silente: jak se prosím "chystá" závoj? Prý se musí foukat nebo co.... Kamarádka mi teď půjčila svůj, tak ho asi použiju na svatbu, ale nevím, co s ním mám teda vyvést.... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahoj holky, take jsem mela krajkovy - vysivany zavoj, moc se mi libi takove zavoje, dela to satky zajimavejsi i kdyz ne ke vsem satkam se hodi :) ale urcite bych se nebala toho jestli to je in nebo out, je to na tobe v cem ti to slusi a v cem se citis dobre ;) koukni treba na pronovias, ty jejich zavoje jsou naaadherne !
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?