Vypadaji tyto svatební šaty kvalitně?

Profilova fotka
Ahoj mohly tyto šaty stát 10000kč jak paní inzeruje?Jsou jednou použité. jedu si je zkusit až do prahy z prostějova,tak abych nejela zbytečně,chci trochu nějaké názory. Co myslíte?prý sou šité na zakázku,děkuji
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Jinak ted je má za 2500kč
Odpovědět
Mně osobně se nelíbí :-( Asi by vypadaly jinak na postavě, ale i ty detaily mi přijdou docela laciné bohužel... Ale zase je to jen fotka...
Odpovědět
@anneettee urcite ne.. uz jen to, jak masivne je slevuje, z 10tis na 2.5tis.. to smrdi. na takvoou cenu nevypadaji dle fotky, tipovala bych cinskou produkci a ta neni za 10tis.
Odpovědět
Profilova fotka
mela je už minulej rok v prodeji..nasla sem stary inzerat..mela je za 7tis..pak za 6 atak
Odpovědět
I z fotek je vidět, že se jedná o nekvalitní materiál, ale pokud stojí 2,5 tis., tak to by odpovídalo, za tuhle cenu ti žádná švadlena kvalitní šaty neušije. Ty v půjčovnách stojí okolo 40tis Švadlena je zvládne určitě za méně, ale ne za 2,5tis.
Odpovědět
Musim souhlasit s @baya66 a s @bolekat . Detaily nic moc a tak obrovska sleva je sama o sobe divna.
Odpovědět
@anneettee sice n evím proč musíš jet až do Prahy pro svatební šaty, já v Praze bydlím. Vdávám se ale na moravě u Prostějova, kde mám rodinu a vybrala jsem si šaty v Olomouci... Ale pokud chceš jet nutně do Prahy a chceš kvalitní šaty zajdi si do: Adiny, Nuance, Maggie... tam najdeš odpovídající servis a krásné šaty... ;-)
Odpovědět
Za 2,5 jsou to pěkné šatky a peněz bych nelitovala. Nejspíš budou z číny, ale pokud budou šlušet, tak je to snad jedno ne? I krom toho i v půjčovnách jsem viděla mnoho šatů, co mají na e-bay za pár korun a půjčovné od 4000kč více a to není skoro ani pořizovací cena....Pokud se šatky budou líbit, určitě do toho jdi....jestli jsou detaily laciné či nikoli je pouze otázka vkusu....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky si myslím, že nejde o kvalitní šaty za 10 tis. Ale není přece problém se paní zeptat, odkud je má a co je to za značku, ne? Tipuju no name:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Toto bylo přesně v popisu: Prodám krásné svatební šaty bílé barvy. Zakoupeny červen 2012, přímo šity na míru a upraveny módní návrhářkou (dozdobené stříbrné stuhou, posázené kamínky swarowski). Nošeny pouze ve svatební den. Šaty jsou profesionálně vyčištěné. Velikost univerzální 36-42 (šněrování). Původní cena 10000, teď 3000). Při rychlém jednání možná velká sleva. Další fotky lze ještě poskytnout.
Odpovědět
@anneettee no. uz jen ta univerzalnost velikosti 34 - 42 - vem si, jaky je to obrovsky rozdil velikosti! to je cca 15cm v kazdem obvodu! a ona tvrdi, ze budou vsem.. souhlas, za tu cenu asi budou, ale rozhodne nebyla puvodni cena 10tis. a urcite bys sehnala takove mimo prahu.. a profesionalne cistene? me v madore tvrdili, ze je perou normalne v pracce..
Odpovědět
Profilova fotka
tak ted jste me uplne rozhodily..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@anneettee Jo, takže šity na míru v Číně (nejspíše na míru zcela jiné nevěsty). Pak je tato paní koupila již použité, a nechala si je doupravit bezejmennou švalenou, aby nebyly tak obyčejné. Jako za 2,5 tis je to dobrá cena, ale nemám ráda, když někdo kecá a nadsazuje, hlavně aby prodal.... Ono už jen ten rozsah velikostí je podezřelý, šňerovačka většinou pasuje tak na 2 - 3 velikosti, ale 4 už mi přijde moc (jako by paní udala co největší rozpětí, aby byla větší šance, že si to někdo koupí).
Odpovědět
@anneettee Určitě to nejsou značkové šaty, ale jsou asi z Číny. Na druhou stranu nevypadají tak zle ,materiál není na číňany tak špatný-jsou i horší. Myslím ,že odpovídají té ceně ,za kterou je nabízí.
Odpovědět
Profilova fotka
tak děkuji
Odpovědět
@anneettee Jestli nechces za saty moc davat a libej se ti tak nemas co resit.Zalezi co ocekavas.
Odpovědět
@anneettee rozhodit rozhodne nebylo cilem, spis ses zeptala, tak jsi dostala uprimnou odpoved :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tak luxus nečekám...ale byla jsem zkoušet tyto a hruza ...vubec nesedí jak mají a jsou takové nepevné,taky je to čína,tak co jsem čekala že
Odpovědět
@anneettee hele ale svatbu mate za dlouho, tak to nemusis ted nejak hrotit, mas casu dost.
Odpovědět
Profilova fotka
jojo máme...já vim-)jen se mi zalíbili
Odpovědět
@anneettee No bouzel cena odpovida vetsinou zpracovani.Ke vsemu takhle co jsem slysela a cetla tak proste ty cinske jsou nic moc ohledne materialu a strihu to si tu nebudem nic nalhavat.A jak pise @bolekat casu mas dost.Muzu se jen zeptat jakej mas cenovej strop?
Odpovědět
Profilova fotka
podle fotek moc kvalitne nevypadaji... :-S,ale treba je to jen spatna fotka
Odpovědět
jako pokud to jsou saty za 2.5tisice tak vypadaji dobre, me osobne se libi. ja se vdavala v made in china a byla jsem moc spokojena, saty jsem si dozdobovala kaminkama sama a nelitovala jsem.
Odpovědět
Profilova fotka
na svatbu urcite ne..to jsou saty spis na ples
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty jsou podle obrázku s velkou pravděpodobností čínské a od dodavatele je maximální cena 3tisíce. V našem Svatebním salonu máme svatební šaty značky Natali, které jsou také na jedno ramínko s organzovou sukní. Jsou to například šaty AT2006 nebo AT2022... Cena je sice vyšší, ale kvalita je rozhodně jiná. Času na hledání těch pravých šatů máte naštěstí zatím dost, tak se určitě poohlídněte i po nějakých jiných než po těch co jsou na obrázku. Při hledání šatů můžete navštívit i náš salon :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli můžu radit, jdi na to jinak... Přijde mi, že se díváš jen po šatech, které ti nějakým detailem padnou do oka, a pak jsi ochotná jet je zkusit až na kraj světa s tím, že to určitě bude to ono. A s největší pravděpodobností nebude.... S tímto stylem hledání budeš mít brzy reálnou cenu šatů klidně 6 - 7 tisíc, protože polovinu projezdíš za benzín. Sama jsem se snažila sehnat šaty na bazárku a opravdu to není tak snadné. Možná tak jedny šaty z deseti ti budou slušet tak, jako sluší té nevěstě na fotce. A to i pokud má "stejné míry" jako ty (stejné míry jako já "měla" polovina holek na bazárku, když mi chtěly své šaty prodat). Další věc je, že ty čínské (ale i nekvalitní české) šaty skutečně nesedí tak dobře jako nějaké drahé značkové šaty. Skutečně jsou "měkké", kostice (pokud tam vůbec jsou) nekopírují tvar prsou, korzet nestahuje. To je pak na tobě, kolik korun jsi ochotná do šatů investovat, ale věř mi, že ty kvalitní nikdo za 2 tis s tím, že je předtím kopil za 10, prodávat nebude, to by byl hodně hloupý. Ty ceny jsou prostě někde jinde, většinou se pohybují i na bazárku od 5 tis výš. Občas zkusí někdo prodat draze levný nekvalitní šunt, to se určitě může stát, ale neřekla bych, že je reálné, aby naopak někdo prodával velmi levně kvalitní šaty. To máš jako s teniskami, určitě seženeš za 200 Kč od Vietnamců, stejně jako za 4 tis nějaké značkové sportovní. Ale od těch za 200 Kč prostě nemůžeš očekávat ty samé vlastnosti jako od těch drahých. Myslím, že je velmi malá šance, že zrovna tyto šaty z Prahy budou "ty pravé". Proto, pokud tam pojedeš, udělej alespoň to, že si sjednáš zkoušení dalších osmi šatů v Praze, abys tam nejezdila jen kvůli těm jedněm. Na fotkách nekoujej na serepetičky a na to, jak to sluší nevěstě, ale na střih a materiál (ten levný se na fotkách kolikrát dost leskne). Vždycky se každé zeptej, odkud šaty má. Pozeptej se i na míry a nenech se zmást nějakým "mám je naprosto stejné jako Vy". A zkus navštívit nějaký salon a vyzkoušet pár různých střihů, abys viděla, co ti sluší a co ne.
Odpovědět
Profilova fotka
No strop je 3500kč,pokud si je koupím někdy pozdějí tak možná trochu více. Děkuji vám za rady brát je nebudu, Já hlavně mám problém že nemohu sehnat na sebe velikostně.Mám přes prsa 102 v pase 77,ale mám tkz.madla lásky ty tukové polštáře na boku,přes ně mám 96cm,,takže je těžké najít něco aby dole nebyly roztažené kilometr....a přes zadek mám 100,takže sem jak trubka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anneettee ahojik koukala jsem na fotky satu co jsi sem dala mam v podstate stejne, ale prijdou mi super.. tady ty co jsi sem dala mas doma mnebo jen sis je zkusila?ja ty moje mela za 3500 plus presiti na mou miru( vymena kostic, vyvazky, zuzeni) a sedi mi ted dobre:-)
Odpovědět
Profilova fotka
;-) kdybys jela do Prahy..určitě si domluv více zkoušení...já byla nadšená v salonprotebe...u paní na Praze 6.. ;-) má i stránky..ale ty šaty jsou hezčí ve skutečnosti než na fotkách..
Odpovědět
@anneettee Dobrý den, v pondělí jsem se vdávala a svoje šaty bych chtěla prodat (samozřejmě je musím dát vyčistit) Míry mám podobné těm Vašim (103-78-106). Šaty jsou barvy šampaň. Pokud byste měla zájem, písněte mi na mail a zašlu pár fotek a další informace.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?