Vymyšlené šaty

Profilova fotka
Ahoj holky! Chci se vás zeptat, jestli některá nemáte zkušenosti s vymýšlením šatů na zakázku. Hledala jsem jakékoli aspoň trochu podobné, ale nikde nic. Mám něco v hlavě, ale vlastně nevim, jak by to v reálu vypadalo, takže se trochu bojim :-D Pro představu: Uplé minišaty- tak do půlky stehen, korzetový typ. A k tomu lehká průhledná šifonová sukně, která by byla odepínací na nějakým saténovým pásu třeba. Na párty by se jen odepla a byly by z nich vlastně popůlnočky. Ta sukně ale nemá být obrovská vata, jak to u tylových sukní bývá. Prostě jen jako doplněk. Nevim, jak to líp popsat :-D Nejpodobnější fotku spodní části šatů jsem našla tuhle... Ale byly by to prostě jen hladké bílé minišaty s dlouhou jemnou sukní navrch. Myslíte, že by to šlo?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslíte něco takového? http://www.spolecensky-salon.cz/-netr...
Odpovědět
Co tyhle? http://magdasamlikovadamkova.blogspot...
Odpovědět
Profilova fotka
Něco velmi podobného, jen míň zdobné. Jsem malá, nemůžu se utopit v kilometrech látky. Děkuju moc, už mám jasnější představu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Něco takového jsme šili na přání nevěsty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@salonvanessa Jenže to je právě úplně něco jiného. Nechci vlečku, ale sukni, celistvou. Tohle mi vždycky připomínalo páva, nemůžu si pomoct :-D
Odpovědět
@viktorova A co něco takového? https://www.aliexpress.com/item/Detac...
Odpovědět
Profilova fotka
@babka Jojo, přesně :-) Jen méně látky.
Odpovědět
Něco takhle? Zrovna nedávno jsem něco podobného taky hledala. Možná by bylo lepší koupit si ty minišaty jaké chceš a na to někde nechat ušít jen tu sukni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?