Výkup svatebních šatů

Profilova fotka
Ahoj, nevíte o nějakém salónu, který by vykupoval svatební šaty 1x použité? Je mi líto, že mi visí ve skříni. Dle mého názoru by v nich mohla prožít svůj svatební den ještě spousta nevěst......díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máš značkové šaty tak mš možná šanci v njakém menším salonu, ale vykupujé hodně pod cenou.Pokud máš šaty z nějakého e-shopu z číny, tak je jen tžko prodáš.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirizu Mám šaty originál šité od švadleny.....látka i krajka kvalitní, navíc jsou na šněrování, takže velikostně flexibilní...nejraději bych je prodala nějaké nevěstě, ale bohužel, nedaří se...
Odpovědět
@adrisek11 myslím, že za tu cenu je asi neprodáš. :-| Musely by být značkové a to ještě jen od těch nejznámnějších světových značek a nebo šité u nějakého známého návrháře. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Takových šitých šatů je tady v bazaru hodně a prodej je takřka zázrak... Každá nevěsta, která si šaty pořizuje vlastní je přesvědčená, že je potom prodá, ale opak je pravdou. Salony to nekoupí, protože u šítých šatů od švadleny je hned vidět rozdíl od těch značkových. Takhea nám to vysvětlovala paní v salonu, když jsme se snažili šaty prodat.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirizu to je fakt, ale i kdybych je neprodala, tak mě to vyšlo lépe, jak v salonu......uvidíme, budu zkoušet dále.....
Odpovědět
ahoj,jakou máš velikost?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Ahoj, poradí někdo, kde vykupují značkové svatební šaty?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?