Vycisteni svatebnich satu - Valasske Mezirici a okoli

Ahoj mlade pani:) Co jiz mate po svatbe, kde jste si nechali vycistit svatebni saty - Valmez a okoli. Mam vlastni saty a byly docela drahe, tak bych si je nerada dala nekde vycistit a ponicit... Dekuji za vase zkusenosti!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, samozřejmě záleží, jaké to jsou šaty. Ale já ty moje zabalila do povlečení a dala do pračky na hedvábí. A bylo :) Měla jsem je vyšívané korálkama a v čistírně mi řekli, že byy to bylo na mou zodpovědnost, kdyby je poškodili. Takže jsem prala sama. Akorát pak bylo potřeba je párou trochu přežehlit.
Odpovědět
Ahoj, ja je dala do čistírny a taky mam s perlickama a krajkou. A cekli ze to udelaji setrne zafna chemie a byly nadherne belounky a cisty a vyzehleny. Ale stalo to skoto 700,- po svatbe jsrm je dala do pracky zabalene v povleceni a na jemne prani a krasne ciste a nepomackane. Jinak to byla rychlo cistirna, jen ted nevim jeji nazev.
Odpovědět
@zmma diky...a bylo to ve Valu nebo nekde v okoli?
Odpovědět
ahoj, byla to čistíran Bel&Blanc a je ve Zlíně to je k vám nejblíž. Ja jsem totiž z Pardubic a máme ji tu. Šaty byly za dva dny vyčištěné.
Odpovědět
Ahoj, já jsem šaty vyprala v pračce na 40°C a super. Měla jsem je od bláta a bůh ví čeho všeho. Celý svatební den nám pršelo a všude se rozťapkalo bahno a já to šaty krásně "vytírala". Bála jsem se je dát do čistírny, aby se neponičili, tak jsem po pročtení několika diskuzí šaty vrazila do pračky na nejnižší otáčky a paráda. Šaty jsou čisté a voňavé. Na štítku je 100% polyester.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?