Výběr svatebních šatů - s přítelem nebo bez?

Profilova fotka
Ahoj holky, jaký máte názor na to, aby vám přítel pomohl s výběrem svatebních šatů? Mně každý tvrdí, že se to nemá, nicméně vím, že přítel by se mnou chtěl jít šaty vybírat. Takže jsem teď na vážkách. Jak jste na tom vy?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
já vybírám se svědkyní a přítel sám nechce vědět, jaké budu mít. Ale to nemění nic na tom, že jestli to tak chcete, tak je běžte vybírat spolu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jdu teda taky se svědkyní, nicméně on se pořád ptá a že by šel rád taky. Když to pak někde zmíním (mamka, některý kamarádky), tak ze všech stran slyším, že to snad ne, že to se přece nedělá a tak.... ale zase si říkám, že doba se mění, tak co :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mám to podobně jako @chris_n , přítel taky šaty vidět nechce, uvidí mě poprvé až v obřadní síni :-) Vybírat jdu s mamčou, nevlastním tatou, ségrou a svědkyní :-) ale pokud nehodláš být utajená nevěsta nebo nejsi pověrčivá, není problém, ať jde s tebou :-) mně by bylo ale líto, že by mě poprvé neviděl aspoň až ve svatební den třeba před obřadem. Přijdeš o ten pohled, kdy budeš celá nastrojená, načesaná, namalovaná...a vyrazíš mu dech :-) takhle bude tak trochu vědět co čekat...
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla vybírat se sestrou. Ten moment, kdy Tě uvidí poprvé jako nevěstu - učesanou, namalovou, v šatech atd. - to je to, proč se nechodí vybírat šaty s ženichem. Ten nejúžasnější pohled :-) Každý to může mít jinak, ale já bych neměnila. A i když jsem šaty měla pak už doma a on přijel a potřebovala něco v mojem pokoji, tak řekl mamce, ať tam jde, že ví, že už tam mám šaty :-) Ale záleží, jak se dohodnete spolu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luccyla Ano prý se to nemá, ale já moje šaty s přítelem konzultovala, už jen proto že chci aby se mu fakt líbili,řekl mě jaký si představuje a shodli sme se...vím, že by se mu asi na mě líbili všechny, ale vím že za nějaký čas by mě řekl, že si představoval jiný..tomu jsem chtěla předejít..strašně by mě to pak mrzelo ... když on taky "co na srdci,to na jazyku" :-) Stejně, viděl jen šaty, ale celkovou nevěstu uvidí až v ten den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejkrásnější z celého dne byl manželův pohled když mě poprvé viděl v šatech a načinčanou. Je škoda o takový pohled přijít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luccyla Neviděl mě v těch šatech! ŠATY VIDĚL POUZE NA OBRÁZKU NA MODELCE ..takže to je jako by mě neviděl.
Odpovědět
@luccyla proč ne? Když o to stojí jít s tebou :-) Stejně na svatbě budeš načesaná a nalíčená a prostě komplet nevěsta a překvapení bude stejně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No holky, díky za názory... docela se to ve mně mele, ale inspirovaly jste mě s těma fotkama na netu, to by možná byl dobrej kompromis :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych se o ten první pohled nechtěla připravit....vybírala jsme s maminkou, s maminkou ženicha, se svědkyní a smalou družičkou...je fajn, když mají ženský tajemství... ;-)
Odpovědět
Spíš bych se s ním dohodla na tom, co se mu líbí, co by na tobě rád viděl a podle toho si vybrala, ale bez něj. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě určitě nebrat. Největší a nejkrásnější překvapení bylo když mě viděl u oltáře. A ještě ani vůbec netušil, že šaty budou červené. To bylo překvapení dvojnásobné. :D
Odpovědět
Článek se načítá
Já vybírala s ženichem. Díky němu jsem si vybrala opravdu krásné šaty i když už jsem měla zamluvené jiné. My spolu řešíme všechno a věděl i o všem co se týkalo svatby. Zajímal se vše včetně ubrousků a svíček. Alespoň jsem neměla pocit, že je to moje svatba ale naše svatba.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja byla utajena nevesta takze jsem vybirala sama.Ale jen tak jsem manzelovi par obrazku ukazala...Bylo to super jak me videl az u prichodu...Navic on vi ze bych si spatne nevybrala a kdyz jsem ukazovala fotky ze zkousek potvrdilo se mi, ze to byly ty prave.Ale i tak nevidim problem vybirat spolecne.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky chtěla být utajená nevěsta,takže jsem šla zkoušet a vybírat šaty s kamarádkami,nakonec jsem si nechala šaty ušít a tam mě sice vždycky odvezl,ale pak se šel projít do města a akorát jsem mu zavolala,až jsme skončili.Ten moment,kdy mě uviděl poprvé,jak jsme s tátou šli uličkou, vidím pořád před sebou, manžel byl dojatý,bylo to neuvěřitelně nádherné....
Odpovědět
Já chodila s partnerem - i když se to nemá, ale i v salonech mi potvrdili, že už tak chodí hodně nevěst. Přítel mě vyfotil zepředu, zboku i zezadu - to normálně nevidíš a hlavně prodavačky ti samozřejmě lichotí, protože se snaží mít kšeft, což je pochopitelný, když je to jejich práce. Hlavně chlap ti to řekne rovnou, ten názor má většinou hned, většina ti sedí, ale něco může být ještě lepší 8-) . Šaty jsou dost podobný, vyzkoušíš jich pět a nevíš jaký ze tří a v ten moment ti všichni nabízí slevu při první zkoušce. Takže tak. Vemeš kámošku - svobodnou - je jí to líto, že to není pro ní, protože chce být taky princezna..., vemeš dvě, tři ženský (ségru, mamku), už se nemusí shodnout a každý se bude líbit něco jinýho... A především máš se líbit muži. Já si je nakonec nechala ušít (tam kde stastnanevesta) - a nebýt přítele, tak to snad nedám, protože šatů milión a fakt nevíš co ti sluší, plus představy, sny a k tomu vize chlapova. Takže pokud má vkus a zájem není to na škodu - a stejně na ostro tě uvidí až ten den - s kytkou, účesem, líčením... :-D . Já bych si třeba nedovedla představit jít se známou - přece jen baby jsou konkurence. Takže dej na svůj instinkt - muž ti poradí plus jak se budeš cítit. Můj nechtěl, aby vypadali jako noční košile - já bych třeba brala nakonec i víc ležérní styl, ale v korzetu jsem vypadala líp, spodnice mi šikovně skryla zadek, kozy se vycpali a byla ze mě holka jako lusk ;-) a nebylo co řešit =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to těžký, ono oboje má svoje pro a svoje proti. Možná zvolím kompromis - vezmu ho sebou na víc míst, víc jich vyzkouším a ten poslední výběr nechám na sobě :-) I když hodně z vás mě "nakazilo" tou utajenou nevěstou, to má rozhodně něco do sebe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak já jsem to taky teď vyřešila tak, že jsem mu ty šaty co jsem vybrala ukázala na modelce :-) byl hrozně zvědavej :-) takže dobrý kompromis :-)
Odpovědět
Já vybírala s manželem. Pořád jsem přemýšlela, jestli chodit s kamarádkou nebo s ním a když se pak přiblížila první zkouška v salonu, tak mi bylo najednou hrozně líto ho z vybírání šatů vynechat. Všechno jsme plánovali a připravovali společně a o šatech by najednou neměl nic vědět... Takže jsem šla prostě s ním a bylo :) Navíc má docela vyhraněný vkus a je na něm na první pohled vidět jestli se mu něco líbí nebo ne. Nemusel ani otevřít pusu a asistenka v salonu okamžitě věděla jestli se mu šaty líbí nebo ne a to ho viděla poprvé v životě. A zažít po cestě k oltáři pohled, že se mu šaty nelíbí, jsem taky nechtěla riskovat :-D
Odpovědět
Já strašně ráda překvapení a tohle je jedno z nejkrásnějších. Sice mě trochu přítel zaskočil když řekl " co když se mi nebudou líbit " trochu jsem nad tím uvažovala a stejně jsem se rozhodla že je neuvidí :-) každá nevěsta je krásná a je jedno jaké jsou šaty a strašně se těším na to až mě uvidí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luccyla já byla sama, měla jsem dovču a šla kolem salonu, tak jsem se šla podívat co mají a za chvilku už jsem neplánovaně zkoušela. Zalíbily se mi ale červený šatičky, takže jsem radši příteli hned ukázala fotku, jestli to kousne, nerada bych, aby ho před obřadem trefilo. :-D
Odpovědět
bez :-D
Odpovědět
Holky, ten můj je strašně zvědavý... a chtěl by vidět alespoň obrázek šatů, které budu mít. Ale já jsem zásadně proti! Sama nevím jak šaty nakonec budou vypadat, jelikož si je nechávám ušít :-D . Líbí se nám podobný styl šatů, takže si myslím, že se mu budou libit až budou hotové (pokud se povedou). Jinak já chci aby mě viděl, až při obřadu...celou v plné parádě. Včera jsem byla na 1.zk šatů a přišla jsem úplně nadšená ... chtěla jsem se podělit s ním o radost (nemám se s kým podělit, jelikož bydlíme daleko od rodiny, přátel....takže jsem žhavila včera telefonní drát :-) ), ale nakonec jsem mu řekla, že myslím, že to bude v pohodě :-) a nic víc. Na jednu stranu je mě líto, že není u toho, ale na druhou stranu ho chci překvapit :-) . Jsem tedy pro moment překvapení :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Když chcete, tak proč ne. Oblek jdete pravděpodobně taky vybírat spolu a hlavně si myslím, že je velký rozdíl zkoušet si šaty v salonu a pak jak vypadáš v den obřadu po finální úpravě :-). Já jsem na první zkoušce byla se sestřenkami a pak jsem příteli šaty ukázala v mobilu na fotkách, abych si udělalala hrubou představu co se mu líbí. Ale se mnou chodit nebude :-)
Odpovědět
Tak já mám šaty doma už dva měsíce i když mám svatbu až v červnu 2013 a měla jsem chut mu je aji ukázat ale on mi řekl že je nechce vidět dřív jak ve svatební den tak mě to potěšilo a vím že se mu budou líbit jelikož jsem mu ukazovala troje a líbili se mu všechny na modelce a i já když jsem je zkusila tak jsem byla mocpříjemně překvapená a to jsem věděla co můžu čekat.Ale už se mě nedávno ptal kde ty šaty mám jako by ho zvědavost dostihla ale já se jen usmála a řekla mu že jsou u švadleny na doladění ale mám je v krabici pod postýlkou :-D
Odpovědět
@radulka57 ale představivost už v ten moment pracuje ... ;-). Ale záleží na každém. Můj manžel šaty vidět nechtěl, chtěl to jako překvapení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svobodpetika Podle mne kdyz znas vkus pritele tak se mu libit budou.Ja se ho tedy spis jen ptala na barvu jestli bilou,ivory....On mi hned rekl, ze bepochybuje o tom ze si vyberu ty nej kdyz vim co ma rad a preci nam snad vkus:-D A na to jsem vzdy myslela kdyz jsem koukala na fotky ze zkousek.Tak myslim ze se vubec nemusis bat.B-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne videla akorat mamča, ktera se mnou po salonech chodila. A jsem za to rada. Nic jsme nefotili, saty ktery jsem vybrala se nam libili obema. Ja protoze nic tak neprozivam, tak jsem samozrejme zapomnela po 3 mesicich jak saty vypadaji...kdyz jsem si pro ne pred svatbou jela, tak jsem byla nadsena a to prekvapeni, kdyz me pak vsichni vcetne muze videli prvne v bilem...no krasa :-) O to to bylo cely hezci. Ale zalezi na kazdem...
Odpovědět
Profilova fotka
Ale znam pripady, kdy chlap trva na tom, ze svoji nastavajici saty vybere...takovyho bych nechela :-(
Odpovědět
To zalezi ciste na vas. :) Pritel mi rekl, ze je mu uplne jedno, co budu mit na sobe, ze se mu libim ve vsem. Ja jsem trochu "stara skola" a mam rada prekvapeni, takze planuji, ze me v satech uvidi az vylozene tesne pred obradem, resp. pri nem. Jestli chcete vybirat spolu, je to taky svym zpusobem hezke, treba jste pragmatictejsi, nebo si proste uzivate svatbu i s pripravami a to je fajn ;-) . Rozhodni podle sebe :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?