Výběr šatů, nevím si rady

Ahoj všem, nedokážu se rozhodnout pro šaty, třeba mi někdo poradí :-) bohužel mám fotku jen v jedněch, v druhém salonu jsem se nemohla vyfotit, tak přikládám katalogovou. Děkuji za názory
Odpovědět
šaty nie sú zlé, ani ani si pri nich nepoviem že to je ono. chceš tento štýl? V ktorých si sa cítila najlepšie? Ja som mala vytipované vždy - jednoduché empírové s rukávmi a len tak nezávazne som skúsila korzetové bez rukávov s veľkou tylovou sukňou a hneď som sa zamilovala a kúpila.
Odpovědět
Škoda, žes nemohla fotit, ty druhé jsou krásněji zdobené, ale nedokážu si tě v tom představit. První jsou jednoduché, trochu obyčejné, ale pokud jsou pohodlné, tak jsou skvělé.
Odpovědět
Právě že líp se cítím v tech druhých, sice jsou jednodušší ale v říká se v jednoduchosti je krása ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty druhé se mi líbí teda mnohem víc :-)
Odpovědět
Mě se taky líbí, líp mi sedí, akorát mám obavy, aby nevypadaly spíš jako plesovy, ale mají velkou vlečku, tak snad ne
Odpovědět
Profilova fotka
jsou krásné, mám ráda hladké sukně. jak vypadají na tobě ale nevíme. ty první nejsou zlé, ale druhé jsou hezčí.
Odpovědět
Ty první neurazí nenadchnou. Ty druhé vypadají tak nějak luxusněji a podle tvé postavy se nebojím, že by ti neslušely :) Můžu se zeptat, kde ti nedovolili se vyfotit?
Odpovědět
@p_p Oboje jsou podobného střihu, který ti sluší. U těch druhých se mi víc líbí obyčejnost s důrazem na kvalitní materiál a krásné zdobení přes prsa. Myslím, že upoutají pozornost přesně tam, kam by měly, a pohled tak splývá od vrchu přes úzký pas až k luxusní sukni. První se mi moc nelíbí tou seskládanou sukní z více látek, to je už takové okoukané a asi staré. Jen je nefér, že ti nedovolili fotit, to fakt nechápu... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Nechápu salony, kde nenechají fotit. Už to by mě od nich odradilo, nešla bych tam. Ale ty druhé šaty se mi líbí víc, hlavně kvůli sukni. Ty první ti sice sedí, vršek je moc hezký, ale ta sukně nic moc. Jenže porovnávat fotku ze salonu s fotkou z katalogu, to se fakt nedá. Dej na svůj pocit a nebo jdi zkusit ještě jiné.
Odpovědět
@zuziste je to salon v Buštěhradu u Kladna asi proto mají své důvody a respektuji to, jinak přístup úplně super, paní byla milá, věnovala se mi a hlavně mi necpala ty nejdražší šaty :-)
Odpovědět
Holky všem moc děkuji za názory, nakonec jsem si byla dneska ještě jednou vyzkoušet ty druhé šaty, a sedí mi ze všech nejlíp, tak jsem je rovnou zamluvila. Tak snad se budou líbit i ženichovi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Asi ty druhé, me se samy zeptaly holky v salonu jestli nechci vyfotit; )
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?