Vršek šatů-hledám podobný

Milé dámy. Začánám s výběrem šatů a ráda bych se zeptala, zda některá z vás nemá tip na salon (Praha a okolí), kde by se daly sehnat podobné šaty. Respektive šaty, které mají podobně řešený vršek jako na obrázcích.Svatba bude v kostele, ráda bych měla zakryta ramena i ruce, moc se mi líbí tyl nebo krajka. Vím,že to mohu vyřešit bolerkem, kterých jsou všude mraky, nicméně preferuji "kompaktní řešení" nebo něco ve stylu "bolerko přes hlavu"...Svatba je za 3 měsíce, čili lehký press a nerada bych hystericky pobíhala a hledala (ono to ale asi tak dopadne,že..:))) Také jsem větší velikost a to 42-44. Díky za případné odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
tady někde byl odkaz na obchod, který prodával takové vršky. pošlu odkaz
Odpovědět
@mallorca123...to by bylo bájo,díky ! :)
Odpovědět
Profilova fotka
např. http://www.beremese.cz/shops/doplnky-...
Odpovědět
Profilova fotka
V kolekci 2014 jsou zakryté dekolty velmi oblíbené a v našem salonu jich najdete opravdu hodně :-)
Odpovědět
@mallorca123 Na pohled to není špatné,ale spíše bych volila variantu na šaty....mám obavy aby pak šaty nějak neodstávaly....Každopádně díkec..:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mozna zbytecne info, ale pro jistotu...ty druhe jsou Jesus Peiro a pujcuji je v Praze v salonu Naïve v Katerinske.;) Zkousela jsem si je tam, meli je ve vel. 40, ale mozna budou mit i vetsi.
Odpovědět
Doporučuji v Praze Studio Agnes, mají několik podobných šatů a tady nabízejí i krajkový kabátek http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
@viridie Já budu mít podobné jako na prvním obrázku, ale s páskem místo mašle jako na druhém obrázku.
Odpovědět
@artemis3...Kabátky jsou opravdu pěkné,díky za tip. Momentálně jsem ve stavu,že si spíš šaty nechám ušít,ale do Agnes se podívám a očíhnu to tam...:)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje šaty, šité na míru. Nebyl problém s ušitím, jen stačí najít šikovné švadlenky :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Tyto šatky budeme šít na duben 2015. Pokud by jste měla zájem, můžeme Vám dle fotky ušít Vámi vybrané. Samozřejmostí je kalkulace předem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?