Volily byste nakonec jiné svatební šaty?

Profilova fotka
Mám strach, že se budu na můj výběr tak dlouho koukat, že se mě přestanou líbit - měla ste to některá? Vdávala byste se nakonec v jiných ale už ste měla ty první?
Odpovědět
nikdy neni pozde vyber zmenit ;-) ja mela od ledna zamluveny jedny saty, byly celkem levny a dobre sedely... rikala jsem si jo, vypadaj pekne, jednoduchy, prakticky nezdobeny....jenze pak jsem taky projizdela alba ostatnich nevest a porovnavala a zdaly se mi najednou takovy obycejny, ale nechtela jsem platit desitku za nadherny saty... dopadlo to tak, ze jsem nasla tady na bazarku uzasny saty za trojku... dojela jsem si je vyzkouset a hned jsem vedela, ze tohle jsou ONY a rozhodne se v nich budu vdavat :-) takze zalezi na tom, jak se v tech satech citis ... pokud si reknes, tak tohle je presne ono, tak uz je nemen :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elinorka No jenže mě žádný v půjčovně neseděli..jsem drobek a nechala sem si šaty šít! Sice krásný..ale co kdyz se mě nebudou pak líbit? Vzít si jiný můžu, ale peníze mě nikdo už nevrátí. Tyhle už se šijí.
Odpovědět
@radulka57 vypadaji moc pekne, i kdyz ja jsem spis na rovny hladky strih... jinak ja mam 163cm a v pujcovnach mi taky bylo vsechno dlouhy... ale fakt jsem mela stesti, natrefila jsem na saty pro malou nevestu a vepredu byly asi 5cm nad zem... takze idealni :-) jinak kdyby se ti pak ty tvoje nelibily, vzdycky je muzes dat na bazarek :) prece jenom svatba je vetsinou jednou za zivot, takze by ses mela citit jako princezna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Náchávala jsem si šít až šest týdnů před svatbou, i když jsem věděla, jaké budu chtít nějaké tři měsíce. A stejně mě cca dva týdny před svatbou popadlo, že bych možná chtěla jiné. Prošla jsem tři salóny, vyzkoušela asi osmery šaty a odcházela s jistotou, že ty moje jsou ty pravé :-) Ostatní mi seděly, slušely, ale chyběl u nich ten pocit, že v nich jsem nevěsta.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jich mela ma sobe snad 30tery. A jedny proste byly nej a zase bych si vybrala stejne
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?