Viděly jste někde tyto svatební šaty?

Dámy a slečny, vybrala jsem si tyto šaty, ale upřímně s mi za ně nechce dát 10.000,- za půjčení, ale jsou vyvolené, poradíte mi?! Viděl jste je někdo někde?! (Jinde než v Adině) nebo znáte, mát šikovnou švadlenu, která ušije třeba do 6.000,- ?! Díky!

Profilova fotka
Nebyly podobné tady na bazárku? Mám pocit, že jsem je tu viděla.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@redbanny Zkus to v této diskuzi: http://www.beremese.cz/diskuse/volna-...
Profilova fotka
Tak se podívej v Adině na jméno výrobce a koukni se po dalších salonech, co tohoto výrobce nabízejí. Pak tam stačí jen zavolat a budeš vědět hned, kde a za kolik jsou ;-)
Profilova fotka
Vyzkoušej se mrknout, kde všude půjčují značku Lady Bird ;-) tyhle šaty (Mallory) jsem zatím nikde neviděla, ale třeba Klotylda, Brigita nebo Saxana jsou také podobné ;-) Mrkni, třeba je budou někde jinde půjčovat :-)
Moc děkuju za reakce holky ;-)! Díky.
to - kajajaj,- já jsem si právě zkoušela v Adině s černou krajkou, ale na netu mají tuhle :-)! Určitě se tam na ně juknu, moc děkuji za tip;-)!
Profilova fotka
Tohle je holandska znacka ladybird. V cechach je najdes tusim jen v adine. Nove by v holandsku v obchode staly cca 1400 eur, takze cena 10 tis za pujceni je pochopitelna. Ale jsou nadherne, prijemna latka a korzet krasne tvaruje. Ja si vybrala taky ladybird, jen jiny model :-)
Profilova fotka
@redbanny Ahoj, obrať se prosím na téma doporučené @makovaapanenka , které tímto děkuji za pomoc :) Tvé téma zamykám jako duplicitní. Mějte příjemný den! :) J.
Již jsem se tam obrátila-DÍKY!!!
Profilova fotka
@jennyska Píšeš, že téma zamykáš, ale zamčené není ;-)
Článek se načítá
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?