Vhodné šaty pro malou nevěstu

Poraďte mi prosím šaty pro malou postavu. Měřím 152 cm,problém je,že v korzetovych se dobře necítím,mám prsa č.5 a to je hrůza něco sehnat. Budu ráda za nějaké návrhy.Děkuji
Odpovědět
Dobrá by mohla být sukně s topem, nebo šaty s hladkým vrškem, popř. křížením či zavinováním na prsou a áčkovou sukní.
Odpovědět
@iveete ty druhé jsou hezké,ale malinko větší výstřih a jsou hezounke...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja merim 150 cm, muzes se podivat do mych alb jak ktery strih vypada. Ale asi ti to k nicemu nebude, protoze prsa nemam skoro zadne.
Odpovědět
Nejlepší bude když oběhneš salon a zkusíš všemožné varianty a uvidíš, v čem se budeš cítit. Mně kupidovu nejvíce sedl střih, který byl taková trošku mořská panna, resp. spíš takový zvonový, ono mi to obeplo zadek a od stehen pak šlo mírně do rozšíření, čímž mi to paradoxně udělalo postavu vyšší. A to jsem se snažila být vysoká co to šlo, protože manžel má 195:.. :-D Každopádně zkoušej a zkoušej a neboj se zkusit i věci, které na první pohled nebudou podle střihu to, co si myslíš, že ti bude slušet a nenech se strhnout nějakým názorem asistentek v salonu, že pro tuhle postavu určitě tenhle střih, protože mně by díky tomu nacpali ve většině salonu do áčka, které jsem si i já původně myslela, že bude jediné co mi půjde, a opak byl pravdou :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?